>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Adamo80

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Werder - Bayern + Barcelona - Rayo Vallecano + PO poniżej 26% kurs: 2,27 buk: STS 1/2 średniej stawki:?:
Bayern rozpędzony, mają co prawda LM niedługo, ale Werder nic nie gra. Podobnie w Barcelonie - nie ma Messiego, ale Rayo gra także piach. Typy więc raczej przeciw dogom niż za faworytami. Na koniec przyprawiłem underem PO.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1,5x średnia stawka ✅
13,5 x mała stawka ⛔

12x WYSOKA STAWKA :?:
3,5x średnia stawka :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LM: PSG - Real Madryt(DNB) + Atl. Madryt - Astana + BATE Borisov - Barcelona(DNB) + Dyn. Kijów - Chelsea(DNB) + Wybory: Wynik procentowy PO poniżej 26% kurs łączny: 6,49 buk: STS mała stawka :?:
LM: Dyn. Kijów - Chelsea + Wybory: Wynik procentowy PO poniżej 26% kurs łączny: 3,70 buk: STS mała stawka ⛔
Taką sobie wymyśliłem tasiemkę. Prześledziłem wszystkie grupy i zagrałem na zespoły mające niezły potencjał, ale kiepskie miejsce. Real mimo paru ubytków wciąż ma czym straszyć. Trio BBC bez Benzemy. Nie ma też kreatora środka pola Modrica, ale jest podpórka DNB na wypadek remisu. Liga hiszpańska stoi na wiele wyższym poziomie niż francuska więc PSG dopiero teraz zmierzy się z kimś z wyższej półki. Mają niezłą passę zwycięstw, ale to tylko PSG. Kurs na Real DNB ok 1,95 jak dla mnie warty gry. Pewniejszy wydaje się na Chelsea, która musi powalczyć w grupie o lepsze miejsca, a przeciwnik w postaci Dynama Kijów jak najbardziej do ogrania. To z Porto będzie walka o pierwsze miejsce, natomiast Maccabi i Dynamo Kijów to obowiązkowe zaliczenie. Nie lubię angielskiej piłki i tego marnego poziomu, ale ruskie to jeszcze gorzej. Barcelona z DNB tylko dlatego, że mam wciąż w pamięci Bayern, który przegrał na mroźnym wschodzie. Bate nie ma specjalnie jak zagrozić, ale remis jest możliwy więc się zabezpieczam. Przyprawa w postaci underu PO wielokrotnie omawiana. Atletico nawet nie omawiam, kolosalna różnica klas. Tasiemka za wysoki kurs ok 6,5 a i dubelek za 3,70.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Atl. Madryt vs FC Astana (goście nie strzelą) + Fiorentina vs Lech Poznań + Wybory: Wynik procentowy PO poniżej 26,5% kurs łączny: 2,31 buk: Totolotek 1/2 średnia stawki ⛔
Typy zainspirowane użytkownikiem Scott99, któremu już z góry dałem reputę. Od razu po spojrzeniu wydały mi się bardzo dobre. Atletico ma świetną defensywę. Astana - ogórek i to na wyjeździe. Lech - wiadomo co się dzieje. Widziałem dzisiaj taki mem: &quot;Uważasz, że masz ciężkie życie. Pomyśl o kimś kto ma ułożyć grę Lecha&quot; Under PO 26,5 jako oczywistość.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
LE: Fiorentina vs Lech Poznań + Wybory: Wynik procentowy PO poniżej 26,5% kurs łączny: 1,78 buk: Totolotek średnia stawka ⛔
LE: Fiorentina vs Lech Poznań + Wybory: Wynik procentowy PO poniżej 24,5% kurs łączny: 2,23 buk: Totolotek średnia stawka ⛔
Lech w bardzo słabej formie. Musi raczej ogarnąć ligę. Na wyjeździe nie powinien nic tu pokazać. PO po dzisiejszej debacie i wystąpieniu po niej straci kolejne punkty. To już tonięcie. Linia 26,5 ale i 24,5 do grubego grania.
????No niestety LE + włoskie drużyny to mieszanka wybuchowa. Niby nie miało to prawa nie wejść, ale podejście wielu klubów do LE jest takie jak adwokata do klienta z urzędu. Trzeba odbębnić. Fiorentina chciała wygrać bez gry, całkowicie zlekceważyła Lecha. To już dla mnie na tyle grania czegoś w LE. Nie warto... Przekonuję się o tym 3 rok z rzędu.

BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1 x średnia stawka ⛔
13,5 x mała stawka ⛔

12x WYSOKA STAWKA :?:
1 mała stawka :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
PIS+PO (61.0) - mniej niż 61% kurs: 1,85 buk: STS WYSOKA STAWKA
Kukiz`15+KORWiN (14.0%) - więcej kurs 1,95 buk: STS WYSOKA STAWKA
Tak się zastanawiałem co jeszcze pograć i postanowiłem zagrać taki łączony zakład. Nie wiem czy to Kukiz czy Korwin z jednej strony, a Nowoczesna i ZL z 2 strony podbierze wyborców z zabetonowanego elektoratu POPiS, ale jestem przekonany, szczególnie po 2 debacie, że to mniejsze partie odbiorą tym dużym. PO idzie na dno więc nie zdziwi nawet 18% poparcia i to już samo może wystarczyć. Jednakże i PiS ma żelazny elektorat, ale to nie 36% czy 40%. Z co najmniej 10% to młodzi ludzie, którzy jednak mogą chcieć zagłosować na rzeczywiście nowe ugrupowania jak KUKIZ&#39;15 czy KORWIN. Do tego sondaże dają wejście i Kukizowi i Nowoczesnej i ZL więc to nie będą zmarnowane głosy dla wyborców. To wszystko czyni, że uważam, że łącznie PO i PiS nie zdobędą więcej niż 61%. Ciekawy zakład na under 61 dla POPiSu. W tej chwili już przy dość słabych kursach i liniach do zagrania pojedynczą wysoką stawką. Drugi zakład na Kukiza+Korwina wynika z tego, że już w oficjalnych sondażach mają ok 12%, a mogą być niedoszacowani z różnych powodów. Na pewno też szczerość oraz autentyczność Kukiza i Korwina, a także świetny występ w debacie zrobią swoje. Teza o okradającym nas państwie poprzez podatki i koszty pracownicze to coś co łączy tak elektorat PiS jak i PO. Kukiz też, pamiętajmy był strasznie niedoszacowany w wyborach prezydenckich. Teraz może być podobnie. Cały zbuntowany elektorat ludzi w montowniach na śmieciówki może pójść głosować na Kukiza. Więc moja koncepcja jest taka - wzrost tych 2 ugrupowań kosztem PO-PiS i oba zakłady się uzupełniają.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1 x średnia stawka ⛔
13,5 x mała stawka ⛔

14x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
ilość ugrupowań poniżej/powyżej - powyżej 5,5 ugrupowań kurs: 1,65 buk: Totolotek WYSOKA STAWKA
Na sam koniec zagrałem jeszcze to. To dalszy ciąg koncepcji od betonowania sceny politycznej. Wyborcy mają do wyboru wiele formacji. W zasadzie 3 partie czyli PO, PiS i Kukiz wchodzą automatycznie. Znak zapytania jest przy pozostałych, ale PSL mimo, że będzie miał poniżej 7,5% jak wcześniej podawałem jednak próg wyborczy przekroczy. ZL te 8% też nie powinno być problemu. Zostaje KORWIN i Nowoczesna. Jedna z nich wejdzie. Najlepiej jak by to był KORWIN.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1 x średnia stawka ⛔
13,5 x mała stawka ⛔

15x WYSOKA STAWKA :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
PO poniżej 21,5% kurs: 1,95 buk: STS średnia stawka
Na sam koniec taki symboliczny bet. Ostatnia konwencja PO przed wyborami przypominała raczej pożegnanie i stypę niż konwencję wyborczą. Może się okazać, że wynik PO będzie oscylował wokół 15-18%. Słuchałem wypowiedzi w TVN24 Kalisza, Śpiewaka, Urbańskiego i Migalskiego i dawno nie widziałem takiej zgody osób z różnych środowisk - wszyscy mówili, jak źle jak PO zrobiła tą kampanię. W pełni się z tym zgadzam. Zamiast szukać wyborców prawicowych osłabili lewicę czyli potencjalnego koalicjanta. Do tego ta przedszkolna przyśpiewka. Przecież to żenada. A wieczorem kolejna mini wpadka PO - Zdrojewska z Ministerstwa Sprawiedliwości, prokurator, adwokat i podsekretarz stanu w Min Sprawiedliwości została totalnie nawalona, zatrzymana przez policję i trafiła do izby wytrzeźwień. Jechała od krawężnika do krawężnika. Ta przyśpiewka + ta sprawa to symboliczne podsumowanie PO.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1 x średnia stawka ⛔
13,5 x mała stawka ⛔

4,5x średnia stawka :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Manch. Utd - Manch. City(BTS) + Legia - Lech kurs łączny: 3,15 buk: STS mała stawka ⛔
W pierwszym meczu obie ekipy stać na strzelenie gola. W 2 meczu dlatego, że Lech gra źle, a z Fiorentiną to przeciwnik spał.
BILANS:
8 x WYSOKA STAWKA ✅
1 x średnia stawka ⛔
14,5 x mała stawka ⛔

4,5x średnia stawka :?:

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
PODSUMOWANIE WSZYSTKICH DOTĄD NIEROZLICZONYCH TYPÓW WYBORCZYCH (SINGLI) I W RAMACH AKUMULATORKÓW

Wynik procentowy SLD powyżej 5,5% kurs: 1,80 buk: STS średnia stawka ✅
Wynik procentowy Nowoczesna.pl poniżej 5,5% kurs: 1,70 buk: STS WYSOKA stawka ⛔
PO poniżej 28,5%
kurs: 1,75 buk: STS (BARDZO) WYSOKA STAWKA ✅
Wybory Parlamentarne: Wynik procentowy Nowoczesna.pl poniżej 5,5% + LM: Bayern M. vs Din. Zagrzeb + LM: FC Barcelona vs Leverkusen kurs łączny: 1,90 buk: Totolotek WYSOKA stawka ⛔
LM: FC Barcelona vs Leverkusen + PO poniżej 28% kurs łączny: 2,00 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅
LE: Legia - Napoli + Wybory Parlamentarne 2015 - zwycięzca bez PiS i PO - ZL kurs łączny: 2,85 buk: STS średnia stawka ⛔
PO poniżej 24% kurs: 2,42 buk: STS WYSOKA STAWKA ⛔ (jak pech to pech, 0,9% lemingi zagłosowały)
PO poniżej 26% kurs: 1,80 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅
Wynik procentowy Nowoczesna.pl powyżej 6,5% kurs: 1,85 buk: STS WYSOKA stawka ✅
EL ME: Niemcy - Gruzja + Polska(DNB) - Irlandia + wybory: PO poniżej 28% kurs łączny: 1,98 buk: STS WYSOKA STAWKA ✅
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5% kurs: 1,80 buk: STS WYSOKA stawka ✅
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5% kurs: 1,78 buk: STS WYSOKA stawka ✅
Wynik procentowy PSL poniżej 7,5% kurs: 1,85 buk: Totolotek WYSOKA stawka ✅
Wynik procentowy KUKIZ&#39;15 powyżej 6,5% kurs: 1,75 buk: Totolotek WYSOKA stawka ✅
Wybory: SENAT A.Stanisławek (PiS) - K.Cugowski (niezależny) kurs: 1,80 buk: STS średnia stawka ⛔
Werder - Bayern + Barcelona - Rayo Vallecano + PO poniżej 26% kurs: 2,27 buk: STS 1/2 średniej stawka ✅
LM: PSG - Real Madryt(DNB) + Atl. Madryt - Astana + BATE Borisov - Barcelona(DNB) + Dyn. Kijów - Chelsea(DNB) + Wybory: Wynik procentowy PO poniżej 26% kurs łączny: 6,49 buk: STS mała stawka ✅
PIS+PO (61.0) - mniej niż 61% kurs: 1,85 buk: STS WYSOKA STAWKA ⛔
Kukiz`15+KORWiN (14.0%) - więcej kurs 1,95 buk: STS WYSOKA STAWKA ⛔
ilość ugrupowań poniżej/powyżej - powyżej 5,5 ugrupowań kurs: 1,65 buk: Totolotek WYSOKA STAWKA ⛔
PO poniżej 21,5% kurs: 1,95 buk: STS średnia stawka ⛔
Szczerze mówiąc nie można mówić, że PO przegrała te wybory. Przy takiej niechęci ludzi, aferach mają 24% a razem z Petru co jest praktycznie to samo to 31% czyli tylko 6% mniej niż PiS. Oznacza to, że praktycznie elektorat PO całkowicie pozostał przy nich, a o zwycięstwie PiSu zadecydowali obywatele nie chodzący dotąd na wybory + żelazny elektorat PiSu. Finansowo jestem niestety praktycznie na 0 z tych wyborów. Zysk będę miał tylko na łączonych PiS lepszy niż PO z referendum. Zadecydowała duża wtopa z Nowoczesną (niestety sam jako wyborca PO widziałem jak ta partia jest socjotechniczna, nieszczera i banksterska i myślałem, że inni też tak pomyślą, ale to chyba prawda, że wśród wyborców PO większość to bezmózgie lemmingi bo jak im przeszkadzały afery w PO to zagłosowali na jeszcze większe &#39;ośmiorniczki&quot; Petru) . Liczyłem bardzo na under 24 na PO co miałem pograne po 2,25, ale 0,9% przeważyło. Cała reszta głównych betów czyli undery PO 29, 28, 26 i under PSL oraz over Kukiza do przodu, ale z uwagi na stosunkowo niskie kursy i podatek zresetowały tylko do 0 tamte. Bezsensowna ta końcówka, gdzie grałem już trochę na siłę, to nigdy się nie sprawdza ! Generalnie na Komorze i referendum i tak zarobiłem, ale z tych typów nie jestem zadowolony. Misiek ma rację, że PO wcale tego nie przegrało bo mogli mieć i poniżej 20% jak wielu, łącznie ze mną tu przewidywało. I jeszcze to pier......ne oczekiwanie 4 godziny na wyniki, to już lepszy mecz bo wiadomo wszystko (z reguły) po 110 min.

BILANS:
11 x WYSOKA STAWKA ✅
2,5 x średnia stawka ⛔
13,5 x mała stawka ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +2
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wracam po roku, a właściwie wróciłem już na Euro i w dziale związanym z Euro podawałem typy. Jestem oczywiście na plus.
Jak znajdę czas będę grał i/lub podawał typy jakie sam gram.
1. Bayern vs Werder (Bayern EH: -1) + Real vs Celta (Real EH: -1) + Bilbao vs Barcelona (Barcelona DNB) Kurs AKU: 2,21 buk: forBET średnia stawka ⛔
2. Real vs Celta (Real EH: -1) + Bilbao vs Barcelona (Barcelona) Kurs AKU: 2,25 buk: forBET mała stawka ⛔
3. Bayern vs Werder (Bayern EH: -1) + Real vs Celta (Real EH: -1) + Bilbao vs Barcelona (Barcelona) Kurs AKU: 2,81 buk: forBET mała stawka ⛔
Najbardziej boję się o Barcelonę dlatego pierwszy zakład z DNB. Bilbao u siebie potrafi być zawsze niewygodnym przeciwnikiem.
Nie jestem żadnym przedstawicielem buka, ale szczerze wam polecam forBET - to polski w pełni legalny bukmacher stosujący nieustającą promocję polegającą na tym, że za nas płaci należny podatek. W rezultacie mamy porównywalne kursy z ofertą zagranicznych buków jak Bet365 czy Unibet i oczywiście porównywalne wygrane. Oferta też nie jest wcale tak słaba. W zdarzeniach jest wiele ciekawych rynków do zagrania. Polecam.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Zakłady już na LM. Boję się, że kursy spadną.
1. Barcelona vs Celtic + Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund kurs AKU: 1,58 buk: forBET wysoka stawka
2. Bayern EH:-1 vs Rostov + Legia vs Dortmund EH:-1 kurs AKU: 2,47 buk: forBET średnia stawka
3. Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund EH:-1 kurs AKU: 1,75 buk: forBET średnia stawka
4. Legia vs Dortmund EH:-1 kurs: 1,90 buk: forBET średnia stawka
5. Barcelona vs Celtic + Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund + Real vs Sporting kurs AKU: 1,98 buk: forBET średnia stawka

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dołożyłem jeszcze bardzo dużą stawką na poniższe zdarzenie, które wydaje mi się, że nie ma prawa nie wejść. Niektórzy określają to mianem &quot;lokata&quot;, zobaczymy czy rzeczywiście:
1. Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund kurs AKU: 1,45 buk: forBET bardzo wysoka stawka
Kursy na Bayern już pospadały po wczorajszym pogromie z Werderem. Nie ma co się dziwić. Co do Dortmundu to mam świadomość, że zespół może nie jest w optymalnej formie. Co roku sprzedaje się wartościowych zawodników. Gram jednak to z uwagi na Legię. Obecnie nie jest w formie. Oprócz Nicolica i Pazdana nikt się nie wyróżnia. Oczywiście poziom polskiej ligi też znacznie niższy. Dla Dortmundu jeśli chcą powalczyć w LM wygrywanie takich meczów to the must - win. Real jest silniejszy, Sporting wyrównany poziom, tak więc na Legię to oni przyjadą na maksa skoncentrowani. To już bardziej bałbym się o Real, który mógłby totalnie zlekceważyć przeciwnika.
I jeszcze dołożyłem wysoką stawką na to co wcześniej podawałem. Niestety kursy już spadły:
Barcelona vs Celtic + Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund + Real vs Sporting kurs AKU: 1,88 buk: forBET wysoka stawka
Co do Dortmundu i Bayernu już pisałem. Barcelona z dzisiejszym Celticiem nie powinna mieć problemów, ale w handi na ten mecz nie będę wchodził bo wciąż pamiętam jak się kiedyś męczyli z rosłymi zawodnikami ze Szkocji. Jak do Realu wróci CR7, Benzema to powinno być ok ze Sportingiem, ale chyba nawet obecny skład z Ansenio dałbym radę.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Za typem kolegi z działu poświęconego Legii w LM założyłem konto i pograłem jeszcze tak:
Czy Legia przegra wszystkie mecze w swojej grupie - TAK, kurs 4,5 buk: Fortuna - duża stawka
W rachubę wchodzi jedynie gdzie będzie Legia coś mogła teoretycznie zawalczyć to mecz u siebie ze Sportingiem. Real jak nawet wyjdzie z Mariano i Asensio (który zresztą w 1 meczy La liga pokazał się bardzo dobrze) to ogarnie. Po kursie 4,5 to naprawdę żal tego nie spróbować mimo, że to długoterminówka. To jak rodzynek w cieście, który trzeba zjeść ????
W przypadku jak zostaną jakieś ostatnie kolejki i okaże się, że np. Sportingowi nie będzie zależeć rezerwuję sobie opcję na kontrowanie o czym oczywiście napiszę tutaj.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Kazachstan - Polska Polska i poniżej 3,5 goli kurs: 1,95 buk: forBET mała stawka ⛔
Kazachstan - Polska Polska EH:-1 kurs: 2,45 buk: forBET mała stawka ⛔
Typ na podstawie wielu innych osobnych typów i mojej własnej analizy. Polska na Euro pokazał bardzo wysoki poziom. Kazachstan jest dość silny u siebie, sztuczna murawa, złe warunki klimatyczne, długa podróż mogą stanowić pewien problem. Polacy nie grają także przed swoją publicznością więc w jakieś wysokie handi bym nie wchodził. Jak większość przewiduję skromne 1:0 lub 2:0. Przed graniem 1x na Kazachstan powstrzymuje ogromna różnica potencjałów obu ekip. Nawet w takich warunkach Polska powinna wygrać.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
1. Legia vs Dortmund EH:-1 kurs: 1,85 buk: forBet wysoka stawka
2. Barcelona EH:-1 vs Celtic + Bayern EH-1 vs Rostov + Legia vs Dortmund(DNB) kurs AKU: 1,63 buk: forBet wysoka stawka
3. Legia vs Dortmund wygra do 0 kurs: 2,15 buk: forBet wysoka stawka
4. FC Porto (DNB) - FC Kopenhaga + Bayern EH-1 vs Rostov + Legia vs Dortmund strz. pierwszy i wygra + Real(DNB) vs Sporting kurs AKU: 1,98 buk: forBet wysoka stawka
5. Legia vs Dortmund EH:-2 kurs: 3,10 buk: forBet średnia stawka
6. Legia vs Dortmund EH:-1 + Bayern EH-2 vs Rostov kurs: 3,05 buk: forBet średnia stawka
7. Barcelona EH-2 vs Celtic + Bayern EH-2 vs Rostov + Legia vs Dortmund EH-2 kurs AKU: 8,18 buk: forBet mała stawka

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
ROZLICZENIE WSZYSTKICH ZAKŁADÓW Z TEJ KOLEJKI LM (z wyjątkiem tych no/bts co wcześniej rozliczyłem)

1. Barcelona vs Celtic + Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund kurs AKU: 1,58 buk: forBet wysoka stawka✅

2. Bayern EH:-1 vs Rostov + Legia vs Dortmund EH:-1 kurs AKU: 2,47 buk: forBet średnia stawka✅

3. Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund EH:-1 kurs AKU: 1,75 buk: forBet średnia stawka✅

4. Legia vs Dortmund EH:-1 kurs: 1,90 buk: forBet średnia stawka✅

5. Barcelona vs Celtic + Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund + Real vs Sporting kurs AKU: 1,98 buk: forBet średnia stawka✅
6. Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund kurs AKU: 1,45 buk: forBet bardzo wysoka stawka ✅✅✅
7.Barcelona vs Celtic + Bayern vs Rostov + Legia vs Dortmund + Real vs Sporting kurs AKU: 1,88 buk: forBet wysoka stawka✅
8. Legia vs Dortmund EH:-1 kurs: 1,85 buk: forBet wysoka stawka✅
9. Barcelona EH:-1 vs Celtic + Bayern EH-1 vs Rostov + Legia vs Dortmund(DNB) kurs AKU: 1,63 buk: forBet wysoka stawka✅
10. Legia vs Dortmund wygra do 0 kurs: 2,15 buk: forBet wysoka stawka✅
11. FC Porto (DNB) - FC Kopenhaga + Bayern EH-1 vs Rostov + Legia vs Dortmund strz. pierwszy i wygra + Real(DNB) vs Sporting kurs AKU: 1,98 buk: forBet wysoka stawka ✅
12. Legia vs Dortmund EH:-2 kurs: 3,10 buk: forBet średnia stawka ✅
13. Legia vs Dortmund EH:-1 + Bayern EH-2 vs Rostov kurs: 3,05 buk: forBet średnia stawka ✅
14. Barcelona EH-2 vs Celtic + Bayern EH-2 vs Rostov + Legia vs Dortmund EH-2 kurs AKU: 8,18 buk: forBet mała stawka ✅
To jest dzień historyczny. Jeszcze nigdy w bukmacherce nie miałem naraz tylu plusów. Tzn WSZYSTKO co zagrałem na tą LM weszło. Może ktoś też to pograł.

Otrzymane punkty reputacji: +2
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
twoja sygnatura idealnie przedstawią twoją osobę ;)
Nigdy nie byłem kibicem żadnego klubu i nigdy się tym nie pasjonowałem. Nigdy nie mogłem pojąć jak można się ekscytować czymś co nas nie dotyczy w żaden sposób. Kiedy zająłem się bukmacherką zaczęło dotyczyć i wtedy nabrało to dla mnie sensu ???? Pozdrawiam. Liczę na to, że coś zagrałeś z moich typów bo wszystko weszło.

Do góry Bottom