>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Adamo80

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Holandia - Francja (2x) + Wyspy Owcze - Portugalia+ Polska - Armenia + Niemcy - Irlandia Północna kurs AKU: 2,02 buk: STS stawka: 1/10 ✅✅✅
Typy, które w mojej ocenie powinny wejść bez większych problemów. Francja dobrze grała na Euro i w mojej opinii to nie był żaden czar. Z Owcami to ja ciągle miałem dotąd przeboje, uwalały mi się jakieś typy, dlatego na handi w stronę Portugalii i gole CR7 nie idę, ale jednak czysta 2 to tym razem wejdzie. Polska nawet znacznie osłabiona wygra z Armenią, ale z handi też bym nie szalał.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt AH:-4,5 vs Legia Warszawa kurs: 2,15 buk: STS stawka: 5/10 ⛔
Real Madryt AH:-5,5 vs Legia Warszawa kurs: 3,20 buk: STS stawka: 5/10⛔
Real Madryt vs Legia Warszawa pow. 7,5 goli kurs: 5,00 buk: STS stawka: 5/10⛔
Jako wcześniej pisałem, tak zagrałem. Jak na razie z polskich buków tylko STS ma pełną ofertę na mecz. Reszta czeka do jutra. Ja też czekałem na wczorajszy mecz z Betisem. Wobec braku kontuzji Królewskich podjąłem decyzję. Rozbili 6:1 Betis wydaje się więc, że są na fali wznoszącej po wcześniejszych mniej udanych występach. Grają przed własną publicznością w LM, mają słabego lub nawet bardzo słabego przeciwnika. To nie jest tak jak być może tu niektórzy myślą, że Real czeka przeprawa jak np. z klubami hiszpańskimi, które mimo tego, że były znacznie słabsze umiały się ładnie murować. Po pierwsze Legia nie gra na co dzień na europejskim poziomie więc nie ma nawet punktu stycznego z Realem w żaden sposób, nie gra w PD więc nie zna Realu (jak w/w przeze mnie drużyny), po 2 Real gra u siebie więc wszystkie wytyczne do grania na handi się spełniają (mają się przed kim popisać), po 3 Legia jeśli już można cokolwiek pozytywnego powiedzieć to to, że ma lepszą formację ofensywną, ale nie defensywną. &quot;20 min ze Sportingiem wiosny nie czynią&quot;. Do tego dochodzą te czynniki, o których pisaliście - czyli gole Ronaldo. Osobiście nie będę tego grał bo dla mnie takie typy są zbyt nie przewidywalne, ale z pewnością będą chcieli grać pod niego, a jak zawsze nie wyjdzie Ronaldo to strzeli kto inny. Dochodzi do tego też to co wcześniej pisałem - Bernabeu nie toleruje gry do tyłu i jak Real by zagrał tak jak Sporting w II poł, Real został by wygwizdany. Jak jutro pojawią się handi w forBET na poziomie AH: -3,5 i -4,5 to pogram to mocniej.
I jeszcze dodam, bo nie pisałem nic o Legii, bo nie było o czym pisać, że Legię zaraz potem czeka ważny, prestiżowy mecz z Lechem Poznań więc szczerze mówiąc nie wiem czy będą tracili na Bernabeu wszystkie siły. Pewno będę do 1 gola co może nastąpić dość szybko. Real czeka potem u siebie Bilbao, które właśnie jak dla mnie jest świetnym przykładem takiej umiejętności murowania, o której wcześniej pisałem, ale nie jest to przeciwnik rzędu Barcelony czy Atletico żeby Real musiał się specjalnie oszczędzać.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
I dołożyłem jeszcze:
Real vs Legia powyżej 4,5 goli w meczu kurs: 1,72 buk: forBET stawka: 10/10✅✅✅✅✅
Real vs Legia powyżej 5,5 goli w meczu kurs: 2,50 buk: forBET stawka: 10/10✅✅✅✅✅
Real Madryt EH:-4 - Legia Warszawa kurs: 2,20 buk: forBet stawka 5/10⛔
Real Madryt EH:-5 - Legia Warszawa kurs: 3,30 buk: forBet stawka 5/10⛔
Sprawdziłem na odsportal i forBET ma na te overy bardzo korzystne kursy
Real Madryt EH:-3 - Legia Warszawa kurs: 1,60 buk: forBet stawka 50/10 (grubo pograne)✅✅✅✅
I ten typ polecam najbardziej. Myślę, że to takie bezpieczne minimum czyli przewaga 4 bramek.
Paris Saint- Germain - FC Basel + FC Barcelona(DNB) - Manchester City + Bayern Monachium - PSV Eindhoven + Real Madryt EH:-2 - Legia Warszawa kurs AKU: 2,15 buk: forBET stawka: 10/10 ✅✅✅✅✅

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt - Legia Warszawa powyżej 12,5 rzutów rożnych kurs: 2,50 buk: forBet stawka: 10/10⛔
Real Madryt - Legia Warszawa powyżej 11,5 rzutów rożnych kurs: 2,00 buk: forBet stawka: 10/10✅
Polecam jeszcze ten bet. Z tego co pamiętam z BVB już około I połowy było sporo kornerów. Wiadomo, że kiedy gra taka drużyna jak Real ze słabeuszem idzie mnóstwo kornerów bo słaba defensywa zespołu broniącego nie jest w stanie wyprowadzić piłki ze swojego pola karnego i musi się ratować kornerami. Do tego po atakach na bramkę bramkarz wybija. I dodajmy fakt, że Legia traci dużo bramek po stałych fragmentach gry, a to na pewno doskonale wiedzą szkoleniowcy Realu więc mogą sami dążyć do kornerów.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Arsenal Londyn - Ludogorets Razgrad + Paris Saint- Germain - FC Basel + Bayern Monachium - PSV Eindhoven kurs AKU: 1,61 buk: forBET stawka: 10/10 ✅✅✅✅✅✅
Wiem, że kurs nie zachwyca, ale wydaje mi się na tą kolejkę niezwykle pewne. W swojej grupie PSG i Arsenal mają po tyle samo pkt, a walka o 1 miejsce trwa. Przeciwnicy oczywiście do ogrania u siebie. Co do Bayernu po przegranej z Atletico to właściwie ich obowiązek wygrać u siebie z PSV choć ostatnio nie zachwycali. Bayernu jestem jednak pewien na dzisiaj. Zastanawiam się jeszcze nad EH-1 dla Bayernu i Arsenalu, ale poczekam na opinie innych. Co do Barcelony to sportowo jak najbardziej ok, ale mają sporą przewagę w grupie i może się skończyć na remisie jak City zagra mecz życia (w co jednak wątpię). Mam zresztą pograną już Barcę(DNB) na innym kuponie.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Wytłumaczenie odnośnie stawek:
Podawane stawki to nie stawki w klasycznym ujęciu. U mnie 10/10 nie jest całym budżetem tylko raczej najczęstszą płaską stawką, którą czasami dzielę i daję np 2/10 czy 3/10, a 50/10 oznacza jakby 5 płaskich stawek. Może źle to podaję, ale nie mam jak inaczej. Moje stawki to takie połączenie płaskich z modulowanymi. Sorry nie wiem jak to lepiej wytłumaczyć. Jak ktoś coś może doradzić proszę. Założenie jest takie, że nie ma określonego budżetu, gram płaską stawką czasami ją dzieląc, czasami na jedno zdarzenie idzie 5 stawek.
Przykładowo: płaska stawka to 1000zł. Na jedno zdarzenie zagram 2/10 czyli 200zł, na inne w mojej ocenie pewne: 50/10 czyli 5000zł, a najczęściej 1000zł jako 10/10.
Stawki mają na celu jedynie pokazanie siły ryzyka i siły wiary w dany bet.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
FC Barcelona - Manchester City + Arsenal Londyn - Ludogorets Razgrad + Paris Saint- Germain EH:-1 - FC Basel + Bayern Monachium EH-1 - PSV Eindhoven kurs AKU: 3,91 buk: forBet stawka: 5/10 ✅✅✅✅
Po przeanalizowaniu wszystkich za i przeciw postanowiłem jeszcze tak pograć. Jednak gram na Barcę. Za często przejechałem się na angielskich ekipach (ostatnio na City z Celtikiem) i za często sporo zarobiłem na Barcelonie aby zagrać dzisiaj na City. Co do reszty to tak jak pisałem wcześniej. PSG i Arsenal oraz Bayern mają taką sytuację w grupie, że będzie mobilizacja, a przeciwnicy dość łatwi.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Legia Warszawa - Real Madryt EH:-2 + Benfica Lizbona - Dynamo Kijów kurs AKU: 2,55 buk: forBET stawka: 10/10⛔
LEGIA SZACUN !
Jak dotąd od początku LM żaden mój &quot;bezpieczny&quot; bet przeciwko Legii nie przegrał. Myślę, że będzie tak nadal. Tutaj to bezpieczeństwo określam na co najmniej przewagę 3 goli. Dywagacje na temat czy zagra 1 skład czy 2 nie mają znaczenia przy tym handicapie bo przewagą 3 goli Real oczywiście jeśli tylko będzie chciał może pokonać Legię. Gra przy pustych trybunach też nie pomoże gospodarzom. Legia w Madrycie nie zagrała źle, odważnie - bez murowania. Taka jednak taktyka, która myślę, że będzie powtórzona bo media i kibice jednak to docenili; oznacza, że Real ma drogę do Malarza otwartą jak 3 pasmówka. I nie jest to mecz towarzyski, żeby Real zagrał maksymalnie minimalistycznie. W większe jednak handicapy czy jakimiś szalonymi stawkami nawet tego nie zamierzam grać bo na wyjazdach Real potrafi od czasu do czasu zagrać tragicznie. Myślę jednak, że nie teraz kiedy jest bez formy (oczywiście w sensie poważnych przeciwników w PD), a nie naszej EXTRAklasy. Teraz żeby podbudować się będzie dążył do strzelania, a przynajmniej na tą przewagę 3 goli.
Co do Benfiki to muszą gonić tabelę. Dynamo jak i wszystkie wschodnie drużyny grają padakę.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Benfica Lizbona - Dynamo Kijów + Borussia M&#39;gladbach - Celtic Glasgow + Manchester City - FC Barcelona(2x) + Atletico Madryt - FC Rostow + Legia Warszawa - Real Madryt kurs AKU: 3,57 buk: forBET stawka: 5/10⛔
Manchester City + FC Barcelona(DNB) + Legia Warszawa - Real Madryt pow 3,5 goli kurs AKU: 2,80 buk: forBET stawka: 5/10⛔
Pisałem w dziale tematycznym inaczej i zagrałem inaczej. Nie wiem co mnie podkusiło z tą Barceloną mimo tylu osłabień.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Legia Warszawa - Real Madryt EH:-1 + FC Sevilla - NK Dinamo Zagrzeb kurs AKU: 1,58 buk: forBET stawka: 20/10 ⛔
LEGIA SZACUN !
Kurs mizerny, ale zakłady wydają się dość bezpieczne. Prowadzenie dwubramkowe to takie minimum, które klasowe drużyny zawsze chcą mieć. Oczywiście mimo osłabień Realu wciąż różnica poziomów ogromna.
Sevilla wciąż się ściga z Juventusem o pierwsze miejsce. Z Dynamem poradzili sobie na wyjeździe nie sądzę więc, że nie poradzą sobie dzisiaj. Różnica klas też oczywiście znaczna.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Legia Warszawa - Real Madryt pow. 4,5 goli kurs: 2,15 buk: forBET stawka: 10/10 ✅✅✅
Legia Warszawa - Real Madryt pow. 5,5 goli kurs: 3,35 buk: forBET stawka: 5/10 ✅✅✅
LEGIA SZACUN !
Jak widać po składach Real gra właściwie 1 składem. Ustawienie mega ofensywne - tercet Ronaldo-Bale-Morata. Być może to dzisiaj tak pograją żeby CR7 sobie postrzelał. Ale też w Legii widać chęć pogrania czyli wbrew zapowiedziom nie wydaje się aby było murowanie, zresztą Legia i tak tego nie potrafi. Wystarczy spojrzeć ile goli traci i strzela. Te overy może pokryć sam Real, ale liczę i na Legię choć nie na tyle by ryzykować BTS.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
FC Sevilla - Barcelona kurs 1,68 buk: Fortuna stawka: 0,5/10 ✅✅✅
FC Sevilla - Barcelona EH:-1 kurs 2,51 buk: Fortuna stawka: 0,5/10⛔
Wszyscy podają typy na Sevillę, a nie zapominajmy, że ledwo co pokonali Laganes z którym dzisiaj Real w beznadziejnej formie wygrał 3:0. Barcelona to Barcelona - najlepsza lub znajdująca się w pierwszej trójce - najlepsza drużyna świata i mimo osłabień w defensywie ogra Sevillę, a tezy o ustawianiu meczy w Primera Division mogą być tylko żałosnym usprawiedliwianiem się na przyszłość jak coś nie wyjdzie, na równym poziomie co teza obecnego ministra obrony narodowej o broni elektromagnetycznej. Barcelona po porażce z City jest ostro zmotywowana.

Otrzymane punkty reputacji: +3
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
FC Rostow - Bayern Monachium + Sporting CP - Real Madryt + Borussia Dortmund - Legia Warszawa kurs AKU: 2,073 buk: forBET stawka: 30/10 ⛔
Wybrałem drużyny, które sportowo w oczywisty sposób przewyższają rywali i mają mus aby wygrać aby wyjść z 1 miejsca w grupach. Bayern, który goni Atletico w grupie nie może sobie pozwolić na cokolwiek. Przegrana w lidze z Dortmundem powinna mieć jakieś uzasadnienie w myśl mojej zasady, która się nie raz sprawdziła - w tym wypadku - nie po to Bayern przegrał z BVB aby nie wygrać z Rostovem. Oczywiście różnica poziomów olbrzymia. Kurs pojedynczy na Bayern 1,25 to dla mnie value. Real także po remisie z Legią i BVB aby marzyć o 1 miejscu nie może nie wygrać ze Sportingiem. No i myślę, że po blamarzu z Legią to oni teraz już się nie zdekoncentrują i będą chcieli się pokazać w LM. Co do BVB to nie idę w żadne handi bo różnie może być, ale 2 raz cud dla Legii się też nie zdarzy.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Arsenal vs PSG (żółte kartki dla gospodarzy pow. 1,5) + Celtic vs Barcelona (żółte kartki dla gości pow. 1,5) kurs AKU: 3,27 buk: Totolotek stawka: 10/10 ✅
Idę głównie za Ramzesą, który oznaczył to jako pewniaki (linię dla Barcy pow 0,5). Sprawa czyszczenia itd. Ale od siebie mam jeszcze inne argumenty. Arsenal z PSG to mecz na szczycie. Wiadomo jak się gra na Wyspach co nie zawsze jest uznawane w reszcie Europy. Co do Barcy jadą na gorący teren i wystarczy, że Celtic będzie grał ostro, a pewno będzie, żeby i Barca zaczęła &quot;odpowiadać&quot;. Nie sprawdzałem sędziów, wierzę, że już to zrobił Ramzesa. Oczywiście zakład może nie wejść więc bez szaleństw.

aka-shakal 16,7K

aka-shakal

Użytkownik
50/10 (grubo pograne)
Pisałem Ci w dziale tematycznym o dużym ryzyku Twojego przedostatniego kuponu. Bayern nie wszedł, a wczoraj Realem cudem w końcówce strzelił na 1:2. Wiem też, że już nie raz ustosunkowywałeś się do swoich stawek i na Twoje szczęście jest temat w dziale z KUPONAMI, a nie z KzS.
Granie raz za 0,5/10 po czym siekasz 30/10 czy 50/10 jest to wręcz matematyczny idiotyzm. W tym drugim przypadku stawka jest 100 razy większa niż kupon Sevilla - Barca. Moim zdaniem powinieneś to jakoś ogarnąć, bo przekraczanie 10/10 świadczy już o symptomie hazardzisty i łamania wcześniej ustalonych reguł/zasad.
Niby nie mój temat, niby nie moja sprawa, niby w tym dziale nie trzeba liczyć statystyk, ale każdy powinien uczyć się na błędach i wyciągać wnioski, bo skoro grasz za 0,5/10 a później 30/10 czy 50/10 to w niczym Ci nie przeszkadza podawać typy 120/10, 740/10... To totalny bezsens.

Otrzymane punkty reputacji: +7
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Pisałem Ci w dziale tematycznym o dużym ryzyku Twojego przedostatniego kuponu. Bayern nie wszedł, a wczoraj Realem cudem w końcówce strzelił na 1:2.
Tak, tak. To był duży błąd z punktu widzenia bukmacherskiego i nie piszę o tym bo Bayern nie wszedł. To tak jest jak się ma mało czasu. Zasugerowałem się typami z innej strony gdzie idioci kompletnie nie zastanowili się nad fatalną formą Bayernu - BRAK Neuera (!). Kiedy mi napisałeś o tym miałem to już pograne. A co najśmieszniejsze miałem kontrować w przerwie meczu. Nie zdążyłem... Typ na Bayern był głupi od początku. Chciałem grać na BVB i Real i coś dorzucić... no i dorzuciłem... Tak to jest...

Wiem też, że już nie raz ustosunkowywałeś się do swoich stawek i na Twoje szczęście jest temat w dziale z KUPONAMI, a nie z KzS.
Granie raz za 0,5/10 po czym siekasz 30/10 czy 50/10 jest to wręcz matematyczny idiotyzm. W tym drugim przypadku stawka jest 100 razy większa niż kupon Sevilla - Barca. Moim zdaniem powinieneś to jakoś ogarnąć, bo przekraczanie 10/10 świadczy już o symptomie hazardzisty i łamania wcześniej ustalonych reguł/zasad.
Niby nie mój temat, niby nie moja sprawa, niby w tym dziale nie trzeba liczyć statystyk, ale każdy powinien uczyć się na błędach i wyciągać wnioski, bo skoro grasz za 0,5/10 a później 30/10 czy 50/10 to w niczym Ci nie przeszkadza podawać typy 120/10, 740/10... To totalny bezsens.
Wiem, że w dziale KzS już trzeba normalnie rozliczać i oczywiście tam musiałbym jakoś adaptować swój system do ogólnych wymogów. Myślę jednak, że nawet tutaj każdy może sobie to mniej więcej obliczyć. Np. ostatnie bety: nie weszło 30/10 po kursie 2,15, ale weszło 10/10 po kursie 3,27 więc wychodzi na to, że jestem w plecy jedną stawkę 10/10.
Wiem, że udzielałeś się i udzielasz w tematach związanych z hazardem. Zresztą pierwszy post jaki przeczytałem na tym forum parę lat temu był twój i dotyczył właśnie hazardu. I czuję, że piszesz to z troski. I piszę to szczerze bez ironii. Dzięki, ale nie jestem w szponach hazardu... Jak już wcześniej pisałem, nie mam określonego budżetu choć oczywiście staram się jakoś trzymać, nie przekraczając pewnej sumy. Jak wiesz gram od czasu do czasu. Stawki jakie podaję wydają się bez sensu bo patrzysz na to tak jak się powinno, ale u mnie 10/10 nie oznacza tego co u ciebie czyli 10/10 to nie jest cały budżet. Już wyjaśniałem to wcześniej w tym temacie. Proszę zobacz. Generalnie powiedzmy, że 10/10 to płaska stawka - taka główna i w zależności do oceny ryzyka stosuję różne modulacje. Np 30/10 to inaczej mówiąc 3 płaskie stawki, a 0,5/10 - najmniejsza część płaskiej stawki. Raczej granie 740/10 mi nie grozi. Prawdopodobnie najwięcej kiedykolwiek postawię to będzie 100/10, ale jeszcze tak nie grałem nigdy na jednym kuponie. I to może się wydawać z zewnątrz bezsensem, ale wierz mi - dla mnie ma sens.
Pewnie jakimś dobrym hamulcem, szczególnie jak się gra codziennie - jak ty jest rzeczywiście posiadanie określonego budżetu i odpowiednie stawkowanie w ramach niego. To dobry bezpiecznik antyhazardowy, ale akurat w moim przypadku mam inne hamulce antyhazardowe już od 2 lat, które się świetnie sprawdzają. Pewno jak bym grał codziennie jak to bywało było by inaczej. Wtedy grałem po prostu jedną płaską stawką.
Pozdrawiam i dziękuję.

Do góry Bottom