Nie ma to jak innych obrażać za swoje błędy ... dziecinadaZasugerowałem się typami z innej strony gdzie idioci kompletnie nie zastanowili się nad fatalną formą Bayernu - BRAK Neuera (!)
Nie ma to jak innych obrażać za swoje błędy ... dziecinadaZasugerowałem się typami z innej strony gdzie idioci kompletnie nie zastanowili się nad fatalną formą Bayernu - BRAK Neuera (!)
Kolego wiem, że upodobałeś sobie mój temat, ale jesteś tu gościem i pisz coś konstruktywnego bo na razie to tylko piszesz z pozycji krytycznej i ciągle mnie pouczasz. Wolałbym żebyś jak choćby szakal kiedy popełniam takie "dziecinne błędy" coś napisał jak podam typ. Bardziej mi się to przyda niż ciągłe twoje wymądrzanie.Nie ma to jak innych obrażać za swoje błędy ... dziecinada
To tylko pokazuje dobitnie, że masz nawyki hazardzisty, a te wyzwiska adresowane do obcych ludzi, dodatkowo to potwierdzają.I czasami jest tak, że masz tyle spraw na głowie, że na bukmacherkę zostaje ci naprawdę nie wiele i wtedy korzystasz z innych źródeł
sparks88 proszę o cytat kiedy atakowałem kogoś za błędy w jęz. polskim ? Ciągle tutaj coś mi piszesz w moim temacie. Przeczytaj pierwszy post !!! Co napisałem ? Prosiłem o rzeczową i konstruktywną polemikę odnośnie typów, a nie odnoszenia się do tego co jest a co nie jest hipokryzją, dziecinadą itd. Swoje przemyślenia, bardzo proszę zachowaj dla siebie.6. Nie jestem jednym z gości, który pisze - nie życzę sobie komentarzy. Bardzo sobie życzę bo dyskusja konstruktywna jest zawsze przydatna przy typowaniu. Nie zgadzam się jednak na obrażanie mnie personalnie w stylu: jesteś idiotą, nie znasz się, piszesz głupoty itd. Zgadzam się natomiast na kometarze: nie masz racji bo np. w dniu x, będzie bardzo gorąca pogoda, a drużyna y nie jest do tego przyzwyczajona i może mieć to wpływ na typ.
Dynamo - Besiktas
Ekipy tureckie tracą na wyjazdach 50 % swej mocy. Dynamo ma sporą kasę do podniesienia z boiska i tego meczu nie odpuści. Jak ktoś musi to często drżą mu nogi. A to Besiktas musi...Dynamo tylko może...Ukraińcy w mojej opinii zainkasują tu 3 punktu w mecz Benfiki z Napili stanie się w tym przypadku meczem o nic...
Dinamo kurs 3.0 Fortuna
Forumkowa masówka, forumkowi gracze, a tylko Baltazar naprawdę się zna... W pierwszej chwili miałem zagrać ten Kijów, miałem już do zatwierdzenia bet. No, ale poczytałem sporo wypowiedzi z forumka i mamy efekt... Najlepsze, że nawet do nazwy zespołu się niektórzy przyp.....ją jakby to miało JAKIEKOLWIEK znaczenie. Od razu piszę, że na nikogo nie zganiam, ale tutaj całkowicie oparłem się o inne osoby, bo w życiu nie widziałem żadnego meczu ani jednych, ani drugich.Jeszcze większą ma Besiktas, a piłkarze w przypadku awansu do 1/8 mają obiecane 50 000 EUR premii (na głowę rzecz jasna).
Legia Warszawa - Sporting CP x kurs: 3,70 buk: forBET stawka 5/10
Legia Warszawa (1x) - Sporting CP kurs: 1,75 buk: forBET stawka 5/10
Powiem krótko. Wierzę głęboko, że 06.12 będzie w Warszawie remis, który zadowoli wszystkie strony. Sporting będzie miał LE i to nakładem małych sił, Legia wyjdzie z rozgrywek LM mimo wszystko z bardzo dobrym wrażeniem bo co by nie mówić największy blamarz był tylko z BVB na samym początku, a potem ta gra wyglądała coraz lepiej. Można zganiać a to, że Real bez formy i zlekceważył, a to, że BVB zagrało 2 składem, ale należy też docenić warszawski zespół, który mimo ciągłych błędów w defensywie umiał nadrabiać w ataku. Wracając do 06.12 - Sporting gra bardzo minimalistycznie co było widać już w pierwszym meczu. Grając na wyjeździe postawią sobie za cel nie przegrać. Możliwe też, że w ogóle im będzie średnio zależeć na LE i "oddadzą" to Legii i stąd gram również 1x. Jeśli jednak zagrają o LE to nawet jeśli by prowadzili myślę, że Legia wyrówna. Przestrzegałbym też przed wchodzeniem w overy. To nawet statystycznie po meczach z Realem i BVB nie wychodzi, ale najważniejsze, że Sporting ma ogromną koncentrację w defensywie i przypomnijmy mecz z Realem. Myślę, że to może być dość nudne widowisko na poziomie 0-0 czy 1-1.
Real Madryt - Borussia Dortmund x kurs: 3,90 buk: forBet stawka: 5/10
Real Madryt - Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk: forBetstawka: 5/10
Real Madryt - Borussia Dortmund x kurs: 3,90 buk: forBet stawka: 5/10
Real Madryt - Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk: forBetstawka: 20/10
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 0:0 kurs: 17,5 buk: forBetstawka: 1/10
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 1:1 kurs: 6,75 buk: forBetstawka: 2/10
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 2:2 kurs: 9,75 buk: forBetstawka: 1/10
Jeszcze dołożyłem takie bety jak wyżej. Oprócz Barcelony Real z 2 miejsca nie będzie mógł trafić na Atletico. Tak jak pisałem wcześniej nie trafi również na Bayern. W pozostałych grupach to już niewielkie niuanse. No może tylko kwestia PSG, ale w tamtej grupie i Arsenal może wejść na 1 miejsce. No i motywacja oczywiście BVB, które na pewno nie będzie chciało trafić z 2 miejsca na Barcelonę czy Atletico, a oczywiście na Bayern nie będzie mogło. Jedynym zagrożeniem typu było by jak by Real celowo chciał wepchnąć BVB właśnie na Barcę czy Atletico, ale wtedy ryzykuje Bayern, który może do czasów kolejnej fazy LM być w znacznie lepszej formie. Do tego pytanie po co się spinać skoro jest na tyle korzystna sytuacja. Dla mnie z punktu widzenia strategicznego jak i motywacji zawodników bety na remis i 2x naprawdę są sensowne. Zobaczymy jak w praktyce sprawdzi się moja teoria.
Mecz Realu oglądałem bardzo uważnie, bardziej żeby wyłapać ewentualny fix i moją teorię (bo uwielbiam takie rzeczy) niż z powodu samych betów. Na 80% była to dla mnie ustawka. Oczywiście na tym poziomie nie mogło być chamskiego wpuszczani szmat czy ręki w polu karnym więc wszystko miało sprawiać wrażenie meczu i sprawiało... Myślę też, że część zawodników jak: Marcelo, Ronaldo chciało tak grać, a część jak Benzema nie. Ronaldo sam miał pustą bramkę i strzelił w słupek, pytanie czy chciał strzelić w bramkę czy po za nią ? Wcześniej jednak miał praktycznie całą pustą i nie strzelił. Dla osób świetnie się znających mecz do dokładnej analizy. Np. ostatnia bramkowa akcja BVB ? Przecież to było pozwolone. Tak jak pisałem wcześniej ani jednym ani drugim się to kompletnie nie opłacało więc moim zdaniem zrobili niezłe widowisko. Po 2 golu Benzemy jednak całkowicie zwątpiłem..., ale widocznie tak miało być. Co do Legii się nie wypowiadam bo z uwagi na stawki oglądałem tylko Real. A co do undera to też pisałem o tym w tematycznym i tu była między nami pełna zgoda. A co do Legii się jednak pomyliłeś, naprawdę nie grają teraz tak źle no i pogoda+wyjazd+osłabienia w Sportingu też musiały coś dać. Co przerzucałem kanał z meczu Realu na moment na Warszawę to Legia była przy piłce, a jak piszą chłopaki w dziale tematycznym mogło i być 3:0 dla Legii.Brawo Adamo za ten remis w Madrycie miałeś nosa i zachowałeś czujność.
Ps.i powiedz że to nie ustaweczka :smile:
Ja za w Warszawie miałem racje z underem ale Legia wygrała hehe może Sporting wcale nie chciał grać w tej LE?
Żyjesz w jakiejś własnej rzeczywistości?Dynamo Kijów - Besiktas kurs: 2,40 buk: forBet stawka: 6/10
Baltazar po raz kolejny udowodniłeś jakim jesteś kozakiem, a ty Panie - Sparks też udowodniłeś jakim jesteś świetnym "typerem"
Całe szczęście, że mi nie pomagasz... Dziękuję za taką pomoc.
????Tak jak pisałem wcześniej wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie będą przeze mnie ignorowane więc lepiej zrób sobie coś przyjemnego w tym czasie zamiast marnować czas na udzielanie się w MOIM temacie.????Otrzymałem przed chwilą linka i oczom nie wierzę ...
Żyjesz w jakiejś własnej rzeczywistości?
Zarzucałeś mi pewne rzeczy, a teraz dostrzegam, że się mnie uczepiłeś (za parę słów prawdy) i cytujesz każdą moją wypowiedź ????
????Tak jak pisałem wcześniej wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie będą przeze mnie ignorowane więc lepiej zrób sobie coś przyjemnego w tym czasie zamiast marnować czas na udzielanie się w MOIM temacie.????Jedynie ustosunkowuję się do Twoich ataków
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć czy zarzucić, zapraszam na PW.
Masz rację, na "polactwo" Twojego pokroju nie warto marnować czasu.
Pozdrawiam i samych
Powodzenia