>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Adamo80

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Nie ma to jak innych obrażać za swoje błędy ... dziecinada ;)
Kolego wiem, że upodobałeś sobie mój temat, ale jesteś tu gościem i pisz coś konstruktywnego bo na razie to tylko piszesz z pozycji krytycznej i ciągle mnie pouczasz. Wolałbym żebyś jak choćby szakal kiedy popełniam takie &quot;dziecinne błędy&quot; coś napisał jak podam typ. Bardziej mi się to przyda niż ciągłe twoje wymądrzanie.
I czasami jest tak, że masz tyle spraw na głowie, że na bukmacherkę zostaje ci naprawdę nie wiele i wtedy korzystasz z innych źródeł i czasami nadziewasz się na debili, choć oczywiście to moja wina i tylko moja. Nie napisałem zresztą tego sam z siebie tylko odpisywałem shakalowi. Napisałem zresztą, że od początku to był zły pomysł i mam głównie do siebie pretensję więc nie musisz mnie pouczać.

Otrzymane punkty reputacji: +6
S 245

sparks88

Użytkownik
Po pierwsze, kolegami nigdy nie będziemy, więc się nie rozpędzaj.
Po drugie, naprawdę chcesz abym wytykał tutaj twoją hipokryzję?
To już kolejny raz jak na kogoś narzekasz, tym razem nawet wyzywając ????
Podobny dorosły człowiek, a zachowanie małolata.
Pamiętam jak wielokrotnie atakowałeś innych użytkowników odnośnie języka polskiego. Zalecam zwrócić uwagę na niektóre swoje posty w działach. Ośmieszasz się tylko wytykając innym to, co sam czynisz. Wiesz jak to się nazywa? Hipokryzja!
Już nie wspomnę o tym jak się cieszyłeś, gdy ktoś przegrał.
Jesteś zbyt butny na tym forum, by cokolwiek ci pomagać.
Stań przed lustrem najlepiej i się zastanów troszkę, ponieważ zachowujesz się momentami gorzej niż te dzieciaki w dziale na żywo.

Zacznij szanować innych, to wtedy spotkasz się z bezinteresowną pomocą.

Otrzymane punkty reputacji: +13
S 245

sparks88

Użytkownik
I czasami jest tak, że masz tyle spraw na głowie, że na bukmacherkę zostaje ci naprawdę nie wiele i wtedy korzystasz z innych źródeł
To tylko pokazuje dobitnie, że masz nawyki hazardzisty, a te wyzwiska adresowane do obcych ludzi, dodatkowo to potwierdzają.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
6. Nie jestem jednym z gości, który pisze - nie życzę sobie komentarzy. Bardzo sobie życzę bo dyskusja konstruktywna jest zawsze przydatna przy typowaniu. Nie zgadzam się jednak na obrażanie mnie personalnie w stylu: jesteś idiotą, nie znasz się, piszesz głupoty itd. Zgadzam się natomiast na kometarze: nie masz racji bo np. w dniu x, będzie bardzo gorąca pogoda, a drużyna y nie jest do tego przyzwyczajona i może mieć to wpływ na typ.
sparks88 proszę o cytat kiedy atakowałem kogoś za błędy w jęz. polskim ? Ciągle tutaj coś mi piszesz w moim temacie. Przeczytaj pierwszy post !!! Co napisałem ? Prosiłem o rzeczową i konstruktywną polemikę odnośnie typów, a nie odnoszenia się do tego co jest a co nie jest hipokryzją, dziecinadą itd. Swoje przemyślenia, bardzo proszę zachowaj dla siebie.
Najgorszym typem ludzi na tym forum są tacy wieczni krytykanci nic nie wnoszący. Nie pamiętam twoich licznych dyskusji czy typów, zresztą ilość pkt reputacji i postów sama się tłumaczy. Nie rozumiem. Nie masz nic lepszego w życiu do roboty niż przeglądać mój temat i czepiać się jakiś osobistych spraw ? Od samego początku zaglądasz tutaj tylko po to, żeby pisać jakieś osobiste sprawy. Żal mi ciebie...
I takie małe spostrzeżenie na koniec. Znałem tu sporo fajnych typerów, którzy przez takich ludzi rezygnowali z prowadzenia tematu bo jak im nie szło to oczywiście byli gnębieni, że podają złe typy (i to jeszcze jest zrozumiałe), ale nawet jak szło zawsze się znalazł jakiś kretyn, który a to podważał analizę, a to nie wierzył, że typer tak gra jak podaje, albo jakieś wycieczki osobiste.
Załóż temat. Podawaj konkretne typy, dyskutuj na forum na tematy bukmacherskie, a przede wszystkim pokaż jak to zarabiasz na bumkacherce to wtedy zapraszam do komentowania mojego tematu. Do tego czasu nie jesteś tu mile widziany i wszystkie twoje kolejne posty będę ignorował.

S 245

sparks88

Użytkownik
Pierwsze trzy akapity wywołały u mnie salwę śmiechu. Bardzo dobrze odwracasz kota ogonem, brawo.
Punkty reputacji to dla ciebie wyznacznik jakości? Współczuję...
Moją misją nie jest udowadnianie wszystkim ludziom jak silny jestem. Swoją uwagę skupiam na wyławianiu osób w których widzę potencjał na solidnego analityka, a kilku już takich tutaj było i po dzień dzisiejszy współpracujemy.
Wiesz czym wygrywaliśmy i wygrywamy? Umiarkowaną skromnością i szacunkiem do innych.

Koniec dyskusji, ponieważ bije od ciebie hipokryzja oraz brak szacunku do reszty.
Czołem

PS. Jak chcesz cytaty oraz bolesną prawdę, odblokuj pw. Nie mam zamiaru publicznie ciebie ośmieszać (aż tak).

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Przypominam o zasadach dotyczących prowadzenia tego tematu, a więc:
Uważam, że nie istnieje jeden idealny system gry. Dobry typer musi uwzględniać jak największą ilość czynników i umieć czerpać z głosów innych osób. Z tych czynników ponadstandardowo traktuję motywację. Jak będę grał ?

1. Bardzo różnie i single i duble i treble i aku w piłce nożnej. Typów nie będzie wiele, ale będę próbował aby były trafne. Nie będę się bawić w liczenie yield itd. Każdy w razie czego będzie sobie mógł sam obliczyć.

2. Jeśli chodzi o stawkowanie to wyróżniam 3 stawki: mała, średnia i duża. Każdy dysponując odpowiednim budżetem sobie sam obliczy jak ma grać. Edit: Generalnie powiedzmy, że 10/10 to płaska stawka - taka główna i w zależności do oceny ryzyka stosuję różne modulacje. Np 30/10 to inaczej mówiąc 3 płaskie stawki, a 0,5/10 - najmniejsza część płaskiej stawki.
3.
Często będę korzystać z typów czy analiz innych osób na tym forum i gdzie indziej, ale oczywiście ostateczną decyzję będę podejmować indywidualnie.

4. Czasami będę pisał analizy pogłębione, czasami pobieżne, a czasami same typy (ale jak siebie znam zawsze coś skrobnę przy typie).

5. Kursy będą zazwyczaj minimum 1,50. Głównie będę celował w 1,80 i większe bo granie małymi kursami nie mieści się w mojej strategii gry.

6. Nie jestem jednym z gości, który pisze - nie życzę sobie komentarzy. Bardzo sobie życzę bo dyskusja konstruktywna jest zawsze przydatna przy typowaniu. Nie zgadzam się jednak na obrażanie mnie personalnie w stylu: jesteś idiotą, nie znasz się, piszesz głupoty itd. Zgadzam się natomiast na kometarze: nie masz racji bo np. w dniu x, będzie bardzo gorąca pogoda, a drużyna y nie jest do tego przyzwyczajona i może mieć to wpływ na typ.

7. Generalnie traktuję to jako hobby więc nie zrobi na mnie wrażenia nawet ciągłe przegrywanie. Pamiętajmy - przeznaczajmy na bukmacherkę tylko tyle kasy ile byśmy przeznaczyli na lody. Czyli wg stawek dla młodszych jak za kupienie loda, a dla starszych jak za zrobienie loda :smile:

Przypominam jeszcze raz i proszę aby zabierać głos w tym temacie wyłącznie w celu analizy sportowej moich typów, dyskusji o podawanych typach, propozycjach własnych typów. Nie toleruję odnoszenia się do mnie osobiście - jakim to jestem złym typerem, jak to mnie cechuje hipokryzja, jak to narzekam itd.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Legia Warszawa - Sporting CP x kurs: 3,70 buk: forBET stawka 5/10
Legia Warszawa (1x) - Sporting CP kurs: 1,75 buk: forBET stawka 5/10
Powiem krótko. Wierzę głęboko, że 06.12 będzie w Warszawie remis, który zadowoli wszystkie strony. Sporting będzie miał LE i to nakładem małych sił, Legia wyjdzie z rozgrywek LM mimo wszystko z bardzo dobrym wrażeniem bo co by nie mówić największy blamarz był tylko z BVB na samym początku, a potem ta gra wyglądała coraz lepiej. Można zganiać a to, że Real bez formy i zlekceważył, a to, że BVB zagrało 2 składem, ale należy też docenić warszawski zespół, który mimo ciągłych błędów w defensywie umiał nadrabiać w ataku. Wracając do 06.12 - Sporting gra bardzo minimalistycznie co było widać już w pierwszym meczu. Grając na wyjeździe postawią sobie za cel nie przegrać. Możliwe też, że w ogóle im będzie średnio zależeć na LE i &quot;oddadzą&quot; to Legii i stąd gram również 1x. Jeśli jednak zagrają o LE to nawet jeśli by prowadzili myślę, że Legia wyrówna. Przestrzegałbym też przed wchodzeniem w overy. To nawet statystycznie po meczach z Realem i BVB nie wychodzi, ale najważniejsze, że Sporting ma ogromną koncentrację w defensywie i przypomnijmy mecz z Realem. Myślę, że to może być dość nudne widowisko na poziomie 0-0 czy 1-1.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt - Borussia Dortmund x kurs: 3,90 buk: forBet stawka: 5/10
Real Madryt - Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk: forBetstawka: 5/10
Od dłuższego czasu myślę o takiej sprawie. Nawet miałem to pograć i nic nie pisać aby kursy nie spadły.
Więc tak - w meczu Real vs BVB teoretycznie może rozstrzygnąć się kwestia awansu z 1 miejsca. I teraz o co mi się rozchodzi. 1 miejsce dla BVB i 2 dla Realu to idealny układ dla obu drużyn. Bo BVB nie trafi na Bayern bo nie może, a Real nie trafi na Barcelonę bo też nie może. Jak dla mnie to naprawdę mocna przesłanka do grania 2x lub x. Oczywiście dochodzi słaba forma Realu, ale głównie to co pisałem wyżej. Co sądzicie o mojej teorii i graniu na 2x lub x ?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Real Madryt - Borussia Dortmund x kurs: 3,90 buk: forBet stawka: 5/10
Real Madryt - Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk: forBetstawka: 20/10
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 0:0 kurs: 17,5 buk: forBetstawka: 1/10
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 1:1 kurs: 6,75 buk: forBetstawka: 2/10
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 2:2 kurs: 9,75 buk: forBetstawka: 1/10
Jeszcze dołożyłem takie bety jak wyżej. Oprócz Barcelony Real z 2 miejsca nie będzie mógł trafić na Atletico. Tak jak pisałem wcześniej nie trafi również na Bayern. W pozostałych grupach to już niewielkie niuanse. No może tylko kwestia PSG, ale w tamtej grupie i Arsenal może wejść na 1 miejsce. No i motywacja oczywiście BVB, które na pewno nie będzie chciało trafić z 2 miejsca na Barcelonę czy Atletico, a oczywiście na Bayern nie będzie mogło. Jedynym zagrożeniem typu było by jak by Real celowo chciał wepchnąć BVB właśnie na Barcę czy Atletico, ale wtedy ryzykuje Bayern, który może do czasów kolejnej fazy LM być w znacznie lepszej formie. Do tego pytanie po co się spinać skoro jest na tyle korzystna sytuacja. Dla mnie z punktu widzenia strategicznego jak i motywacji zawodników bety na remis i 2x naprawdę są sensowne. Zobaczymy jak w praktyce sprawdzi się moja teoria.

Otrzymane punkty reputacji: +10
adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
FC Barcelona - Borussia M&#39;gladbach poniżej 1,5 kartki kurs: 4,40 buk: forBET stawka: 2/10 ✅✅✅
FC Barcelona - Borussia M&#39;gladbach poniżej 2,5 kartki kurs: 2,55 buk: forBET stawka: 2/10 ✅✅✅
FC Barcelona - Borussia M&#39;gladbach poniżej 3,5 kartki kurs: 1,65 buk: forBET stawka: 10/10 ✅✅✅
Gram za Ramzesą. Obiecuję Panie (broń boże - &quot;kolego&quot;) sparks88, że jak nie wejdzie nie powiem złego słowa na innych. Sam gram ten typ bo Ramzesa mądrze gada i biorę za typ pełną odpowiedzialność ????
WIELKIE DZIĘKI RAMZESA !!!

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Dynamo Kijów - Besiktas kurs: 2,40 buk: forBET stawka: 6/10 ⛔⛔⛔
Baltazar po raz kolejny udowodniłeś jakim jesteś kozakiem:browar565:, a ty Panie - Sparks też udowodniłeś jakim jesteś świetnym &quot;typerem&quot;????
Całe szczęście, że mi nie pomagasz... Dziękuję za taką pomoc.
Dynamo - Besiktas
Ekipy tureckie tracą na wyjazdach 50 % swej mocy. Dynamo ma sporą kasę do podniesienia z boiska i tego meczu nie odpuści. Jak ktoś musi to często drżą mu nogi. A to Besiktas musi...Dynamo tylko może...Ukraińcy w mojej opinii zainkasują tu 3 punktu w mecz Benfiki z Napili stanie się w tym przypadku meczem o nic...

Dinamo kurs 3.0 Fortuna
Jeszcze większą ma Besiktas, a piłkarze w przypadku awansu do 1/8 mają obiecane 50 000 EUR premii (na głowę rzecz jasna).
Forumkowa masówka, forumkowi gracze, a tylko Baltazar naprawdę się zna... W pierwszej chwili miałem zagrać ten Kijów, miałem już do zatwierdzenia bet. No, ale poczytałem sporo wypowiedzi z forumka i mamy efekt... Najlepsze, że nawet do nazwy zespołu się niektórzy przyp.....ją jakby to miało JAKIEKOLWIEK znaczenie. Od razu piszę, że na nikogo nie zganiam, ale tutaj całkowicie oparłem się o inne osoby, bo w życiu nie widziałem żadnego meczu ani jednych, ani drugich.

konar25 2,9K

konar25

Użytkownik
Brawo Adamo za ten remis w Madrycie miałeś nosa i zachowałeś czujność.
Ps.i powiedz że to nie ustaweczka ????
Ja za w Warszawie miałem racje z underem ale Legia wygrała hehe może Sporting wcale nie chciał grać w tej LE?

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Legia Warszawa - Sporting CP x kurs: 3,70 buk: forBET stawka 5/10 ⛔
Legia Warszawa (1x) - Sporting CP kurs: 1,75 buk: forBET stawka 5/10 ✅✅✅
Powiem krótko. Wierzę głęboko, że 06.12 będzie w Warszawie remis, który zadowoli wszystkie strony. Sporting będzie miał LE i to nakładem małych sił, Legia wyjdzie z rozgrywek LM mimo wszystko z bardzo dobrym wrażeniem bo co by nie mówić największy blamarz był tylko z BVB na samym początku, a potem ta gra wyglądała coraz lepiej. Można zganiać a to, że Real bez formy i zlekceważył, a to, że BVB zagrało 2 składem, ale należy też docenić warszawski zespół, który mimo ciągłych błędów w defensywie umiał nadrabiać w ataku. Wracając do 06.12 - Sporting gra bardzo minimalistycznie co było widać już w pierwszym meczu. Grając na wyjeździe postawią sobie za cel nie przegrać. Możliwe też, że w ogóle im będzie średnio zależeć na LE i &quot;oddadzą&quot; to Legii i stąd gram również 1x. Jeśli jednak zagrają o LE to nawet jeśli by prowadzili myślę, że Legia wyrówna. Przestrzegałbym też przed wchodzeniem w overy. To nawet statystycznie po meczach z Realem i BVB nie wychodzi, ale najważniejsze, że Sporting ma ogromną koncentrację w defensywie i przypomnijmy mecz z Realem. Myślę, że to może być dość nudne widowisko na poziomie 0-0 czy 1-1.
Real Madryt - Borussia Dortmund x kurs: 3,90 buk: forBet stawka: 5/10 ✅✅✅
Real Madryt - Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk: forBetstawka: 5/10 ✅✅✅
Real Madryt - Borussia Dortmund x kurs: 3,90 buk: forBet stawka: 5/10 ✅✅✅
Real Madryt - Borussia Dortmund(2x) kurs: 1,75 buk: forBetstawka: 20/10 ✅✅✅
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 0:0 kurs: 17,5 buk: forBetstawka: 1/10⛔
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 1:1 kurs: 6,75 buk: forBetstawka: 2/10⛔
Real Madryt - Borussia Dortmund dokładny wynik: 2:2 kurs: 9,75 buk: forBetstawka: 1/10✅✅✅
Jeszcze dołożyłem takie bety jak wyżej. Oprócz Barcelony Real z 2 miejsca nie będzie mógł trafić na Atletico. Tak jak pisałem wcześniej nie trafi również na Bayern. W pozostałych grupach to już niewielkie niuanse. No może tylko kwestia PSG, ale w tamtej grupie i Arsenal może wejść na 1 miejsce. No i motywacja oczywiście BVB, które na pewno nie będzie chciało trafić z 2 miejsca na Barcelonę czy Atletico, a oczywiście na Bayern nie będzie mogło. Jedynym zagrożeniem typu było by jak by Real celowo chciał wepchnąć BVB właśnie na Barcę czy Atletico, ale wtedy ryzykuje Bayern, który może do czasów kolejnej fazy LM być w znacznie lepszej formie. Do tego pytanie po co się spinać skoro jest na tyle korzystna sytuacja. Dla mnie z punktu widzenia strategicznego jak i motywacji zawodników bety na remis i 2x naprawdę są sensowne. Zobaczymy jak w praktyce sprawdzi się moja teoria.
Brawo Adamo za ten remis w Madrycie miałeś nosa i zachowałeś czujność.
Ps.i powiedz że to nie ustaweczka :smile:
Ja za w Warszawie miałem racje z underem ale Legia wygrała hehe może Sporting wcale nie chciał grać w tej LE?
Mecz Realu oglądałem bardzo uważnie, bardziej żeby wyłapać ewentualny fix i moją teorię (bo uwielbiam takie rzeczy) niż z powodu samych betów. Na 80% była to dla mnie ustawka. Oczywiście na tym poziomie nie mogło być chamskiego wpuszczani szmat czy ręki w polu karnym więc wszystko miało sprawiać wrażenie meczu i sprawiało... Myślę też, że część zawodników jak: Marcelo, Ronaldo chciało tak grać, a część jak Benzema nie. Ronaldo sam miał pustą bramkę i strzelił w słupek, pytanie czy chciał strzelić w bramkę czy po za nią ? Wcześniej jednak miał praktycznie całą pustą i nie strzelił. Dla osób świetnie się znających mecz do dokładnej analizy. Np. ostatnia bramkowa akcja BVB ? Przecież to było pozwolone. Tak jak pisałem wcześniej ani jednym ani drugim się to kompletnie nie opłacało więc moim zdaniem zrobili niezłe widowisko. Po 2 golu Benzemy jednak całkowicie zwątpiłem..., ale widocznie tak miało być. Co do Legii się nie wypowiadam bo z uwagi na stawki oglądałem tylko Real. A co do undera to też pisałem o tym w tematycznym i tu była między nami pełna zgoda. A co do Legii się jednak pomyliłeś, naprawdę nie grają teraz tak źle no i pogoda+wyjazd+osłabienia w Sportingu też musiały coś dać. Co przerzucałem kanał z meczu Realu na moment na Warszawę to Legia była przy piłce, a jak piszą chłopaki w dziale tematycznym mogło i być 3:0 dla Legii.

Otrzymane punkty reputacji: +5
S 245

sparks88

Użytkownik
Otrzymałem przed chwilą linka i oczom nie wierzę ...
Dynamo Kijów - Besiktas kurs: 2,40 buk: forBet stawka: 6/10
Baltazar po raz kolejny udowodniłeś jakim jesteś kozakiem, a ty Panie - Sparks też udowodniłeś jakim jesteś świetnym &quot;typerem&quot;
Całe szczęście, że mi nie pomagasz... Dziękuję za taką pomoc.
Żyjesz w jakiejś własnej rzeczywistości?
Zarzucałeś mi pewne rzeczy, a teraz dostrzegam, że się mnie uczepiłeś (za parę słów prawdy) i cytujesz każdą moją wypowiedź ????

Najśmieszniejsze jest to, że w meczu Dynamo - Besiktas nie optowałem za żadną ze stron, a jedynie odniosłem się do nieobiektywnie przedstawionego argumentu na temat motywacji finansowej.
Bardzo płytkie zachowanie Panie Adamo80, ale to nie nowość. Na przestrzeni ostatnich 2-3 tygodni, kolejny raz prezentujesz dziecinne zachowanie.
Prawda musiała zaboleć.

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Otrzymałem przed chwilą linka i oczom nie wierzę ...

Żyjesz w jakiejś własnej rzeczywistości?
Zarzucałeś mi pewne rzeczy, a teraz dostrzegam, że się mnie uczepiłeś (za parę słów prawdy) i cytujesz każdą moją wypowiedź ????
????Tak jak pisałem wcześniej wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie będą przeze mnie ignorowane więc lepiej zrób sobie coś przyjemnego w tym czasie zamiast marnować czas na udzielanie się w MOIM temacie.????

S 245

sparks88

Użytkownik
Jedynie ustosunkowuję się do Twoich ataków ;)
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć czy zarzucić, zapraszam na PW.
Masz rację, na &quot;polactwo&quot; Twojego pokroju nie warto marnować czasu.
Pozdrawiam i samych ✅ ✅
Powodzenia

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Jedynie ustosunkowuję się do Twoich ataków ;)
Jeśli chcesz mi coś powiedzieć czy zarzucić, zapraszam na PW.
Masz rację, na &quot;polactwo&quot; Twojego pokroju nie warto marnować czasu.
Pozdrawiam i samych ✅ ✅
Powodzenia
????Tak jak pisałem wcześniej wszystkie twoje wypowiedzi w tym temacie będą przeze mnie ignorowane więc lepiej zrób sobie coś przyjemnego w tym czasie zamiast marnować czas na udzielanie się w MOIM temacie.????

adamo80 17,4K

adamo80

Użytkownik
Przypominam jeszcze raz i proszę aby zabierać głos w tym temacie wyłącznie w celu analizy sportowej moich typów, dyskusji o podawanych typach, propozycjach własnych typów. Nie toleruję odnoszenia się do mnie osobiście - jakim to jestem złym typerem, jak to mnie cechuje hipokryzja, jak to narzekam itd.

Do góry Bottom