Real Madryt - SSC Napoli
(Napoli strzeli) +Fc Porto - Juventus Turyn
(awans Juventus) + Fc Sevilla - Leicester City
(awans Sevilla) + Legia vs Ajax
(awans Ajax) + kurs łączny AKU: 3,77 buk: Totolotek stawka: 10/10
Fc Porto - Juventus Turyn
(awans Ajax) + kurs łączny AKU: 2,60 buk: Totolotek stawka: 50/10
Real Madryt - SSC Napoli
(pow. 1,5 żółtej karki dla gosp.) +Fc Porto - Juventus Turyn
(awans Ajax) + kurs łączny AKU: 4,81 buk: Totolotek stawka: 20/10
Błąd jaki popełniłem to jakieś szaleństwo ze stawkami. 50/10 kilka razy. Na początku miałem pograć 10/10 jeden zakład, może dwa. Nie wiem jak to nazwać ? Jakieś zamroczenie jeśli chodzi o to stawkowanie. I przyjemność zmieniła się w stres. Bez sensu !
Po meczu pierwsza myśl była taka, aby znowu coś pograć tak aby zrównoważyć straty, ale uświadomiłem sobie, że w takim wypadku zawsze stracę. To była by już typowa gra na odegranie ! 1. Jeśli odrobię straty nic mnie to nie nauczy, a wręcz nauczy złego myślenia, że tak można... A tak nie można bo można za moment znaleźć się na ulicy i terapii od uzależnień 2. Jeśli bym nie odrobił, stres i poczucie winy było by ogromne, a jeszcze mogło by mnie to wpędzić w coś gorszego. Z kolei w ogóle zrezygnować to była bo poddanie się. Dlatego też postanowiłem wrócić do normalnej gry z normalnymi stawkami jakie zawsze grałem. Nawet jeśli to stracę nie wiele zmieni w ogólnym bilansie przegranej, a jeśli uda mi się spróbuję odrobić część strat. Pograłem wysokimi kursami.
Co do analizy to awansów na Juventus, Ajax i Sevillę nie będę pisał bo wcześniej już o tym pisałem. Gol dla Napoli wydaje się całkiem możliwy. Defensywa Realu to nie jest monolit, a Napoli z przodu ma parę dobrych zawodników. Bet na kartki dla Realu ustawiony na linii 1,5 wydaje się naprawdę fajny. Linia 1,5 kartki dla takich gorących głów jakie są w Realu w starciu z włoskimi graczami - też gorące głowy jest jak dla mnie bardzo atrakcyjna.