Central Coast Mariners - Perth Glory1:4 (2 żk)
powyżej 4,5 kartki @2,10 Unibet
czerwona kartka @3,85 Unibet
Niestety trop okazał się pomyłką i ostatnie typy na minus, oby w Nowym było lepiej, czego sobie i Wam życzę ????
Jak już zostało wcześniej napisane prawdopodobnie będzie to mecz walki, dwie drużyny zgoła inne cele, jeśli chodzi o H2H to powinno wygrać CCM, jeśli o formę to Perth, dlatego postanowiłem spróbować w tym meczu pójść w stronę kartek. Jeśli chodzi o mecze gospodarzy to w ostatnich ich 5 spotkaniach sędziowie pokazywali kolejno 6 żk i 1 czk, 4 żk, 5 żk, 6 żk oraz 7 żk, natomiast 5 ostatnich spotkań gości to kolejno 6 żk i 1 czk, 5 żk i 1 czk, 4 żk i 1 czk, 4 żk oraz 5 żk. Jeśli popatrzymy na 5 ostatnich bezpośrednich starć to 6 żk i 1 czk, 3 żk, 5 żk, 4 żk oraz 6 żk i 1 czk. Także widać, że w ich meczach sędziowie pokazują dość sporo kartek, dodatkowo stawka spotkania, gospodarze walczą o pierwszą wygraną w sezonie, a goście o pozycję lidera, jeśli Perth nie wyjdzie szybko na zdecydowane prowadzenie to z czasem myślę, że mecz będzie się zaostrzał i te 5 kartek zobaczymy, drugi typ to czerwona kartka, z przytoczonych danych wynika, że czerwo w ich meczach nie jest jakimś ewenementem i może się trafić, argumenty dokładnie te same co przy głównym typie na kartki. Są to moje ostatnie typy w tym roku, mam nadzieję, że dobrze zakończymy stary rok, przy okazji życzę Wam wszystkiego najlepszego w Nowym 2019 Roku, jak najwięcej trafionych kuponów, a przede wszystkim zdrowia dla Was oraz Waszych rodzin.