>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
carlos2 460

carlos2

Użytkownik
Jets-Roar O 10.5 RR @ 1,80 Unibet
Jets u siebie pokryli tą linię w 3 z 5 meczy.
Roar na wyjezdzie pokryli tą linię w 4 z 6 meczy plus w czterech ostatnich meczach w delegacji &quot;stracili&quot; następujące liczby roznych: 10, 11, 9, 8. Sami też potrafią nabić kilka korków.
Dla porównania kurs w Betsson wynosi 1.67.

Otrzymane punkty reputacji: +11
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Człowiek to jest mądry, ale po wszystkim. Jets - Roar ładnie wchodzą zdarzenia, które chciałem pograć, a w ostateczności odpuściłem. BTTS, over 2.5 gola, over 1.5 gola Jets, over 6.5 RR Jets, i może win Jetsow jeszcze. Miałbym 5/5... Teraz to można być mądrym, i pewnie niektórzy pomyślą, że wszedłem, sprawdziłem staty, i klepnę posta, żeby pasował... nie, nie.

Otrzymane punkty reputacji: +21
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Sydney ostatnie 7 spotkan btts... ale ja powstrzymuje sie przed pobieraniem btts. Bardziej bym szedl w no btts... Albo jakies handi. Musze jeszcze przemyslec i spojrzec na kursy jak bede w domu.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No, ale jutro Sydney chyba pokażą klasę i udowodnią swoją wyższość ??
W tym sezonie, to z klasą bywa różnie (2 porażki i 2 remisy na 10 spotkań + przegrany finał FFA to jak na Blues Sky raczej słaby wynik) jednak brak zwycięstwa byłby niespodzianką.
Sydney ostatnie 7 spotkan btts... ale ja powstrzymuje sie przed pobieraniem btts. Bardziej bym szedl w no btts... Albo jakies handi. Musze jeszcze przemyslec i spojrzec na kursy jak bede w domu.
Na papierze to nie wiem jak by mieli Rozbitkowie strzelić gola. Jednak gdzieś tam zawsze może się zdarzyć głupi karny lub samobój i wtedy wiadomo... Mecz w Sydney, ale dalej na tym ch...m stadionie co ostatnio.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Czemu SFC gra na Ovalu? Oni jakiś remont mają czy co? Myślałem, że to w ramach promowania footballu, ale to już chyba ich 3 mecz tam w tym sezonie.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Czemu SFC gra na Ovalu? Oni jakiś remont mają czy co? Myślałem, że to w ramach promowania footballu, ale to już chyba ich 3 mecz tam w tym sezonie.
Tak maja mega remoncik az do 2022 ale za to beda mieli mega stadionik!!!

I tak juz pozostanie do konca sezou. Pewnie jak beda play-off to moze zagraja na ANZ. Trzeba tez brac pod uwage, ze oni rozgrywaja tylko najwieksze szlagiery na Sydney Cricket Ground Oval 48tys. Czyli przeciwko WSW i Melbourne Victory a pozostale spotkania beda na mniejszych Leichhardt Oval i Kogarah Oval (Jubilee). Uzalezniona od dostepnosci obiektow. Pojemnosc to 22tys.
Jak narazie to wyglada tak:
Sydney FC v Central Coast Mariners -
Jubilee Stadium
Sydney FC v Adelaide United - Jubilee Stadium
Sydney FC v Newcastle Jets - Jubilee Stadium
Sydney FC v Melbourne City - Jubilee Stadium
Sydney FC v Central Coast Mariners - Leichhardt Oval
Sydney FC v Adelaide United - Leichhardt Oval

A juz pod koniec 2019 roku w planach kolejny remoncik tym razem ANZ do 2021. NSW nie ma na co wydawac pieniedzy ehhh.

Ogolnie to Alianze i ANZ maja byc przebudowane wlasnie w tzw prostokatne stadiony. Taki niby deal.
Ps majekx ale Ty to zapewne wiedziales ;)
Witam wszystkich w Nowym Fantastycznym 2019!!!

Otrzymane punkty reputacji: +35
P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Chciałem tylko nadmienić, ze Cillian Sheridan został zawodnikiem Wellington ???? zatem człowiek z Jagielloni dołącza do Kurto i Kopczynskiego ????

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 11
Na dzień dobry ins/outs w rundzie 11
https://www.a-league.com.au/news/hyundai-ins-and-outs-round-11
04.01. 09:50 Sydney FC - Central Coast Mariners - na sucho, jak Blues Sky nie wygrają, to będzie spora niespodzianka, kursy mega zaniżone na gospodarzy no ale czego chcieć od operatorów. Rozbitkowie28 to sportowe dno patrząc na ich dotychczasowe popisy. Nie sądzę aby jutro coś się zmieniło niezależnie od miejsca rozgrywania tego spotkania. edit. Kierunek na ✅ choć był klasyczny łamak FT 5-2 ????
05.01. 07:35 Adelaide United - Wellington Phoenix - jakby nie Kurto w bramce to powiedziałbym over jak nic...
edit. Dałem dubla over w Adelaidzie z dnb Victory, ale wykrakałem sobie Filipa bohatera i mam za swoje ft 0-0 ⛔
05.01. 09:50 WS Wanderers - Melbourne Victory - nie wiem co się stało Wędrowcom, ale zawodzą w ostatnich spotkaniach. Czy przełamią się z Big V?, raczej poszedłbym w kierunku zespołu z Melbourne. edit I tak zrobiłem na live, kierunek na ✅ ft 1-2 choć spacer to nie był dla Big V.
06.01. 07:00 Melbourne City - Newcastle Jets - taki trochę &quot;no bet&quot;, mecz na live raczej (jak dla mnie). Jak City wyjdą skoncentrowani od początku, to skłonny bym był pójść w ich kierunku. Jets bez szału w tym sezonie. edit. Fajnie wyszło ft 2-1, Ams nie popsuł mi szyków tym razem, ale wstyd dla City, że nie zdominowali Jetsów grających w 10 i nie padło więcej bramek. Kierunek na ✅
06.01. 09:00 Brisbane Roar - Perth Glory - a tutaj przewrotnie dałbym właśnie coś w stronę Roar, Glory ciułają te punkty i są na czele. Duża w tym zasługa degrengolady mojej ukochanej ligi w tym sezonie. edit Z nieba (2-0) do piekła (2-4), czerwo, samobój i ⛔
Tyle w telegraficznym skrócie. Bawcie się, piszcie, komentujcie, Dział Australia hula całkiem fajnie, ale to wszystko dzięki temu, że się udzielacie.Tak trzymać Panowie, dla mnie czas już na zasłużoną emeryturę. GL!

szwedzik 36,5K

szwedzik

Użytkownik
Dyscyplina: ⚽Piłka Nożna - Australia , A-League⚽
Godzina: 09:50
Spotkanie: Sydney FC - Central Coast Mariners
Typ: Sydney FC strzeli over 2.5 gola
Kurs: 2.04
Bukmacher: unibet
Analiza:
Witam, Zapraszam do Australi na 11 kolejke gdzie gospodarze z Sydney podejmie druzyne Central Coast Mariners. Oba zespoły to dwie rózne poziomy piłakrskie i faworyt w tym meczu jest tylko jeden. Sydney FC. Goście znajdują się na samym dnie,zajmują 10 miejsce po 10 kolejkach strzelając przy tym 8 bramek a tracąc 24. Goście nie wygrali nawet meczu.Ogladałem w tym sezonie ich mecze i stwierdzam że ich obrona jest tak słaba ze Sydney może spokojnie im strzelić kilka bramek. Gospodarze są w czołówce,mają 3pkt straty do lidera i w takim meczu z tak słabym rywalem musi pewnie wygrac. Kurs jest dośc fajny i ja go biore.
Powodzenia!!!

Otrzymane punkty reputacji: +34
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Witajcie,
co ja widzę do grania? na pewno nie SFC - kurs, że aż żal, więc może być mina. Dlatego dla zabawy zagram sobie odwrotnie:
SFC - CCM - x2 - @3,2 - 0,1j ⛔
Sydney niby gra u siebie, jednak na nie swoim stadionie, do tego dochodzi fakt, że oba zespoły raczej są zaprzyjaźnione, więc krzywdy CCM nie powinni zrobić, a że postawa gości jest jaka jest... to może lekko będą chcieli pocieszyć kibiców przyjezdnych.

WSW - Victory
- bts - @1,5 - 1j ✅
Tutaj już normalne granie. Z 4 meczy wyjazdowych Victory traciło bramki w 3 spotkaniach (czyste konto zachowali tylko w meczu z Jets). V jest faworytem, ale WSW grają u siebie, do tego podejmują zespół z Melbourne - a to oznacza granie na 110%. Zapowiada się mecz walki i zapewne kilka groźnych stałych fragmentów, które gospodarze powinni nieźle mieć wytrenowane. Z drugiej strony WSW sporo traci bramek, a jak by nie było atak Victory to najsilniejsza ofensywa w lidze (może wyjazdy nie są tak imponujące, ale i przeciwnicy byli trudni).
City - Jets - 1- @2,05 - 0,5j ✅
City jest w formie. Ostatnie 3 mecz to 7 pktów po całkiem dobrej grze (w tym i bramkarza w ostatniej kolejce). Ze składu wypada Griffiths - ale to nie jest aż tak wielka strata. Z drugiej strony Jets, również gra dobre spotkania, wrócił do składu O&#39;Donovan. Ale czy Jets grają aż tak dobrze, żeby zagrozić City - ja osobiście w to wątpię, a kurs &gt; niż @2 pobieram.
Strata punktów z Roar czy Adelaidą świadczą, że ten zespół nie dorównuje Jets z zeszłego sezonu.

Pozostałe mecze - dla mnie nobet:
Adelaide - Phoenix - czy Nixi są w aż tak wysokiej formie czy może pora na koniec dobrej passy. Przeciwnik na pewno jest wymagający i groźny. Każdy wynik jest możliwy.
Roar - Glory - Tutaj też każdy wynik może paść. Roar na pewno będzie walczyć, ale czy to wystarczy do osiągnięcia sukcesu? Perth może nie zachwyca, ale przewodzi w lidze. Mecz ciężki i dla graczy i dla typerów. Spotkanie z tych które mogą być całkiem fajne dla widza.

pzdr.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Na jutrzejszy mecz Sydney-CCM proponuję 3 single:
1. Sydney ov 2.5 @ 1,97 - 0,39j ✅ 5:2
2. Sydney strzeli w obu połowach @ 1,74 - 0,5j ⛔ 0:1/5:1
3. gol w obu połowach @ 1,42 - 0,5j ✅ 0:1/5:1

Co za gamonie, że też nie mogli wyrównać przed przerwą. Chwała marynarzom, że strzelili w 1 połowie.

Otrzymane punkty reputacji: +53
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Moze i oba kluby sa jakos zaprzyjaznione jak pisze wyzej majekx . Ale gdy patrzac na wyniki to daleko mi od przyjazni boiskowej. Jedyne co rzuca sie niekorzystnie w oczy to te dwa parszywe remisy w ich ostatnich 8 spotkaniach po kursach ponad @4.
Jak graja obie ekipy wszyscy widzimy. Wielu z was oglada te mecze. Sydney od momentu przeprowadzki na inne stadiony gra u siebie ponizej oczekiwan. Wygrali 2-0 WSW derby no wypadalo. Ale pozniej dwie porazki 1-2 z Victory i 1-3 z Phoenix i wygrana 2-1 z Roar, ale ta wygrana powinna zakonczyc sie remisem albo totalna rozpierducha na korzysc Sydney bo Young w mojej opini mial dzien. Poza tym to dobry bramkarz... wiec.
Na wyjazdach idzie im troszke lepiej ale moze to jest wlasnie zasluga boisk. Moze trudno im sie jakos bylo zaaklimatyzowac na tych Cricketowych kolkach.
Ale wracajc do dzisejszego meczu. Mysle ze nadszedl czas by w koncu odblokowac niemoc strzelecka bo przeciwnik jest idealny. Nie ma co sie rozpisywac o umiejetnosciach, formacji i poszczegolnych zawodnikach. Jesli Sydney powaznie podejdzie do meczu to dla mnie nie bedzie tam co zbierac. Dlatego tez ide we wszystkie mozliwe &quot;big&quot; kursiwa.
Ostatnie ich 5 meczy w ktorych jest jeden remis nie obfitowalo w duza ilosc goli. Wiec czas by powrocic do tradycji sprzed lat.
Co do Typu na Adam to koles mogl zrobic juz Hat-trica z Roar ale zabraklo i to bardzo malo. Mysle teraz tez jest szansa nawet wieksza niz tydzien temu.
Remis - no wlasnie dlaczego jest remis. Zawsze gdzies w glowie pozostaje logiczne myslenie ze buki nie spia i tylko czekaja na takie wlasnie mecze gdzie moga zagarnac nasze ciezko zapracowane $$$ I wlasnie gdzie jak nie w takim meczu zrobic wszystkich w balona.moze jednak dzis. Moze Marines magicznie zablokuja bramke a Sydney nie wychlodzilo sie po noworocznych faierwerkach. Przeciez jak bedzie 0-1 albo koslawe 1-1 to nikt nie podwazy tego ze gra sie przy 27 stopniowym upale. Tyle ze takie upaly w Sydeny i Australii to codziennosc i nie ma sie tym co sugerowac. Dla ciekwostki w Melbourne dzis jest 41 stopni ????
Dlaczego stawiam az tyle zdazen i tak wysokie kursy. Nie gram zbyt czesto tej ligi wiec w sumie to tak jak przeznaczal calos zamiast na 5 meczy to na jeden no chyba, ze jest pomyslnie i wchodzimy w nastepny mecz.
Powodzenia!

Sydney FC - Central Coast Marines

Sydney FC - Central Coast Marines remis @ 6.8 1/10 ⛔
Over 4.5 goals @ 4 Betfair 1/10 ✅
Over 5.5 goals @ 8 Betfair 1/10 ✅
First Half Over 1.5 goals @ 2.2 Betfair 2/10 ⛔
First Half Over 2.5 goals @ 4.8 Betfair 1/10 ⛔
Any Other Home Win @ 3.9 Betfair 1/10 ✅
Sydney FC win 1-0 @ 11 Betfair 1/10 ⛔
Sydney FC win 5-0 @ 21 Bet365 0.5/10 ⛔
Sydney FC win 6-0 @ 41 Bet365 0.5/10 ⛔
Goal first 10min @ 3.5 Bet365 0.5/10 ⛔
Adam Le Fondre score 3 o more @ 7.5 Bet365 1/10 ⛔ Total +5.4j
Podsumowalem moje wojaze z A-League w tym sezonie i ogolnie jest +3.71j

Otrzymane punkty reputacji: +42
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam to ja mam na dzisiejszy mecz typy for fun ,za drobne można spróbować.
Bramka samobójcza@10⛔
CCM wykorzysta rzut karny@17⛔
Sydney nie wykorzysta rzutu karnego @13.⛔
Samobój jeżeli Sydney będzie mocno atakować to przy takiej grze CCM jest możliwy , CCM wykorzysta rzut karny a to po zapoznaniu się z postem majekx-a że , zespoły są z sobą zaprzyjaźnione , więc jeżeli Sydney będzie prowadziło 3 lub więcej bramkami to może zrobią im prezent na Nowy Rok i trzeci typ ma szansę powodzenia też w wypadku gdy Sydney będzie już pewne wygranej i po prostu sobie oleje tego karnego. To tyle z sci-fi .
A tak na poważnie to myślę że ,
Kartki poniżej 3,5@2,20
Rogi powyżej 9@1,57
Bramki powyżej 3,5@2,1
I mamy ako7,26⛔
Powodzenia.
Wszystkie moje scenariusze o kant dupy rozbić. Do jutra .

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Z tą przyjaźnią to nie ma co przesadzać. to była era Arnolda, który był kiedyś trenerem Marynarzy. Sam wtedy pisałem o dobrych (w miarę dla CCM) wtedy wynikach pomiędzy tymi zespołami. Teraz mamy inną epokę, co nie znaczy, że buki czegoś nie knują ???? Sportowo patrząc Blues Sky &quot;powinni&quot; spokojnie wygrać. On the paper ofc... ????
Edit
Klasyczny łamak wyszedł i FT 5-2...

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Witam,
SFC-CCM
typ: 1/1 HT/FT
kurs 1.7 @ Betway
Dziś pomimo tego ,że SFC gra na wyjezdzie w swoim miescie to uważam ,że zdobędą szybko przewagę i doprowadzą ją do końca. Niby masówka idzie ale nie wierze w jakieś wały w Australii, sportowo podchodząc jest tu 1/1 za ok 1.7 @ Betway
Dodatkowo celuję tu w brak BTS tym razem za 1.98 u ruska, no ludzie, rpszę Was ale ile można bramek tracić.Jeżeli ich nie zlekceważą to kto tam ma strzelić? Chyba,że z ręki albo swojak wpadnie.

slomiany400 48,3K

slomiany400

Użytkownik
Szykują się pod blowout, czy raczej szachy i 2-0? Bo wszędzie, gdzie spojrzę to są ładowane pieniadze w over i handicap na Sydney. Skład chyba wystawiony pod rozjechanie rywala?

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom