>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
e: trener jest genialny. Przegrywamy 2:0... hmmm... wpuśćmy zatem obrońcę, a zdejmijmy ofensywnego gracza 0o
e2: w przerwie coś tam zmienił, ale ciężko to widzę. Mam chociaż nadzieję, że będzie jakieś widowisko i padną jakieś bramki.
może wyszedł z założenia &#39;jak 2:0 w plecy i wpuszczę obrońce to przeciwnik okaże litość&#39; ;)

Otrzymane punkty reputacji: +20
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Zdecydowanie najciekawszy moment w całości przebiegu meczu, kibice miejscowych chociaż coś ładnego pooglądać mogli :cwl:

Otrzymane punkty reputacji: +21
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Całego meczu nie widziałem, 1-4 to najniższy wymiar kary (sam Keogh mógł jeszcze ze 2 strzelić) nawet ta honorowa była z d..y (samobój) no i h2h nie pomogło. Powiem Tak: wszyscy Rozbitkowie do wyjeb.... na czele z trenerem. Żal kibiców byłego mistrza Australii (tak, tak ???? ), won i niech grają młodzieżowcy, wyniki gorsze nie będą. A Glory? Korzysta z degrengolady przeciwników w tym sezonie i przewodzi w tabeli.
I na koniec wszystkim miłośnikom, kolegom, czytelnikom wszystkiego dobrego w Nowym Roku AD 2019 życzy Qowal!

Otrzymane punkty reputacji: +57
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Dobrze napisane.
Wszystkiego dobrego w nowym roku chłopaki, życzę jak najwięcej plusów nam wszystkim. Już niebawem wsw z Melbourne ???? Pozdro!!!

EDIT: podmieniony link ????

Otrzymane punkty reputacji: +41
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
Western Sydney Wanderers - Melbourne City FC obie strzelą @1.74⛔
uni
10. kolejkę A - League zakończymy spotkaniem Western Sydney z Melbourne City. Ciężko jest mi wskazać faworyta, a zerknąłem na tabelę, później na H2H i mówię do siebie wchodzę, że obie strzelą. To musi się udać! Mamy jutro Nowy Rok, więc na pewno, to nie przypadek, nie no śmieszkuję ????
Na ostatnie 10 spotkań, tylko dwa razy nie wszedł powyższy typ. To jest tylko statystyka, ale w każdej statystyce coś jest. Skoro na 10 spotkań, aż 8 razy obie drużyny strzelają, to jest spore prawdopodobieństwo, że teraz będzie tak samo.
Zerkam nam spotkania w 10. kolejce i w każdym z meczów padł BTTS. Czy jutro będzie podobnie? Czy może nie będziemy świadkami BTTS&#39;a?

Otrzymane punkty reputacji: +20
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Sydney FC - Roar
✅ 0,5j

CCM - Perth

✅ 0,7j

Stan konta przed kolejką: -2,83
Po kolejce: -1,63j
Jutro mecz kończący 10 kolejkę: WSW - City. Ja już sobie go odpuszczam. Z jednej strony mamy City, które dobrze sobie radzi, ma tendencje zwyżkową. Z drugiej strony WSW wspierane własnym stadionem i umiejętnościami Babela. Wynik może być każdy, rogi różnie, kartki podobnie. Myślę, jedyne co można tutaj brać pod uwagę to jakiś under. Ale to już loteria i ja się zadowolę tym co mam.

Dlatego kończąc ten rok dziękuję wszystkim obecnym w dziale, że udało Wam się ze mną wytrzymać kolejny rok. Udanej zabawy sylwestrowej, oraz szczęśliwego Nowego Roku - 2019.
Pozdrawiam.

Otrzymane punkty reputacji: +54
cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Skoro już jesteśmy przy następnym meczach w Australii to takie właśnie wydarzenia zostały mi jeszcze na kuponie ???? Jako, że to tylko Australia to wstawię to tutaj i zapytam co o tym myślicie? :rolleyes:

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
cosmograf - Jets - Roar... no ok, ale na jutro? Ja się boję, że WSW zagra defensywnie, a City na wyjazdach też potrafi underować - tutaj dla mnie 50/50.

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Też się obawiam, ale na przykład patrząc na dzisiejszy mecz to Perth również na wyjazdach wygrywał, ale zdobywał raczej skromną ilość bramek, a tutaj już od początku było widać, że to będzie mecz obfitujący w gole ???? Zobaczymy jutro, ale stawiam na BTTS i potem decydujący gola dla którejś z ekip ???? Jak będzie? Okaże się jutro :eek:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Też się obawiam, ale na przykład patrząc na dzisiejszy mecz to Perth również na wyjazdach wygrywał, ale zdobywał raczej skromną ilość bramek, a tutaj już od początku było widać, że to będzie mecz obfitujący w gole ???? Zobaczymy jutro, ale stawiam na BTTS i potem decydujący gola dla którejś z ekip ???? Jak będzie? Okaże się jutro :eek:
Mam nadzieję, że Ci over wejdzie. Z tego co pamiętam to min. 2 bramki zawsze padały w meczach WSW, no trochę szczęścia i będzie git. O Roar i Jetsach nie będę się wypowiadał ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Ja tak na sucho, to ogólnie myślałem nad wygraną Melbourne, ale jeszcze muszę poanazlizować.
Dzisiaj, ogólnie na minus, nawet kontrowanie nic za bardzo nie pomogło. CCM to dno i wodorosty, tylko szczęście lub zmiana trenera pomoże im w zdobywaniu punktów jakichkolwiek. Simon sam nic nie zdziała, bo pomimo, że się stara jak może, to jednak ma ograniczone umiejętności i wyżej ch.. nie podskoczy. Rozliczam. Stawki w eurogąbkach oczywiście.

Otrzymane punkty reputacji: +41
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Good morning Ad 2019. Myślę sobie, że gospodarze powinni ruszyć do przodu w 2 pol. a może City dołoży 3? 4fun gol do 60 min. symbolicznie po @ 2,64 ⛔ pobrałem. GL
Edit
W tzw. międzyczasie czerwo dla City co paradoksalnie sprawie nie pomogło ???? Jak @ na over 2,5 podskoczy do 2,0 to za drobne pobiorę...
Edit
Pro forma pobieram symbolicznie wspomniany over po @ 2,1...
Edit
Ręka, Var, karny i Galekovic broni. Ja tu już nic nie poradzę, pozostaje rozłożyć ręce i 2 symboliczne, ale ⛔ przełknąć ????

cosmograf 1,8K

cosmograf

Użytkownik
Niestety nie pykło z overem, a było tak blisko... Riera jaki dzban nie strzelił karnego ???? ⛔⛔⛔

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Good morning Ad 2019. Myślę sobie, że gospodarze powinni ruszyć do przodu w 2 pol. a może City dołoży 3? 4fun gol do 60 min. symbolicznie po @ 2,64 ⛔ pobrałem. GL
Edit
W tzw. międzyczasie czerwo dla City co paradoksalnie sprawie nie pomogło ???? Jak @ na over 2,5 podskoczy do 2,0 to za drobne pobiorę...
Edit
Pro forma pobieram symbolicznie wspomniany over po @ 2,1...
Edit
Ręka, Var, karny i Galekovic broni. Ja tu już nic nie poradzę, pozostaje rozłożył ręce i 2 symboliczne, ale ⛔ przełknąć ????
Witam kolegę w 2019 , ja też niestety muszę to przełknąć , rozj...ał mnie ten Riera , a miałem dwie ładne kartki pograne na btts i over 2,5 i wszystko poszło w , wiadomo gdzie.
Powodzonka w Nowym Roku .
Niestety nie pykło z overem, a było tak blisko... Riera jaki dzban nie strzelił karnego ???? ⛔⛔⛔
Widzę ,że nie byłem sam ani nie było nas tylko dwóch , spartolił nam gość ładnie początek roku . Ale głowa do góry jeszcze się odkujemy.;)

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Dziś Galenkovic zrobił połowę roboty i uratował 3 punkty City. Kończąc kolejke pora na podsumowanie:
Ranking formy:
plus = +1, neutralny = 0,5, minus = -1 (ostatnia kolejka liczona podwójnie).
plus:
Nixi - kolejny ich mecz gdzie się postawili, zagrali dobrze i zawalczyli o punkty z naprawdę dobrym przeciwnikiem.
SFC - zgarnęli 3 pkty, zagrali może nie jakoś super dobrze, ale i odrobina szczęścia im dopisała.
Adelaide - wyrównany mecz z Jets.. ale walka do końca i plusik głównie za to samo co SFC - za komplet punktów.
Glory - pokazali moc... albo i niemoc CCM, bez skrupułów rozjechali CCM.
City - wygrana 2:0 na wyjeździe, od 56 minuty grali w 10, a 3 punkty zawdzięczają w dużej mierz fantastycznej dyspozycji Galenkovicia.
neutral:
Roar - byli blisko szczęścia i urwania punktów SFC, neutral za wolę walki.
Jets - zagrali dobre i wyrównane spotkanie, do szczęścia zabrakło niewiele.
minus:
Victory - zastanawiałem się nad neutralną ocenę, ale jednak grali u siebie i jak by nie było walczą o mistrzostwo, do tego to ich druga &#39;wpadka&#39; gdzie nie zdobyli kompletu punktów - czyżby jakiś mały kryzys?
CCM - mogę dać tylko minus... bo to co reprezentują to kompletne dno i metr mułu.
WSW - mieli szansę na gola a nawet na punkty, ale w formię był bramkarze City, do tego zabrakło zimnej głowy przy karnym wykonywanym przez Rierę (obroniony).
tutaj może być kilka kontrowersji bo tak naprawdę V zdobyli punkt a Roar i Jets nie. Jednak po Victory można było spodziewać się więcej (kursy u buków) a Roar i Jets mimo straty punktów zagrały wyrównane mecze.

Po 10 kolejce:
City: 6,5
Sydney: 5,5
Jets: 4,5
Victory: 4
Phoenix: 3
Perth: 2,5
Adelaide: 0,5
WSW: -0,5
Roar: -0,5
CCM: -5
Stan konta po kolejce: - 1,63j
Jutro mecz 12 kolejki: Jets - Roar. Co zagrać? - ov/bts - @2 - 0,3j ✅. Oba zespoły prezentują się całkiem dobrze, oba są waleczne, oba mają ciąg na bramkę rywali oraz pewne niedociągnięcia we własnej obronie. Ale jakoś majątku na to bym nie stawiał. Wg buków mocnym faworytem jest Jets. Wg mnie aż takimi faworytami nie są. Z SFC zagrało zupełnie inne Roar niż to z meczu z V czy Nixami. A to oznacza, że jest jakiś kierunek obrany. Do tego każda zła passa musi się kiedyś skończyć. Jets trochę pechowo, ale jednak uległo w ostatniej kolejce Adelaidzie.
W grudniowym meczu obu zespołów Jets wygrało 2:0, ale wtedy była jedna różnica - w Roar rozpoczynał się kryzys - teraz wygląda na to, że zespół z Brisbane już wychodzi z niego.
pzdr

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Na pięć ostatnich wyjazdów Roar nie zaliczył bts-a tylko w ... Newcastle (2:0). Mam nadzieję, że jutro to nadrobi. O to, że straci bramkę jestem spokojny.
Jets-Roar bts @ 1,65 - 1j ✅ 2:2

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom