>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Przyznaję, że jeden mecz pobrałem już pare dni temu. Nie trzeba być geniuszem żeby się domyślić, który? Ba monetę nawet położyłem na to wydarzenie. @ szału nie robi ale... KTF!
Już spieszę z wyjaśnieniami, chodziło mi o 1-ke na Blues Sky, czyli Sydney FC. Wydaje mi się, że w końcu wygrają &quot;u siebie&quot;, choć kolejny raz nie na swoim stadionie. Dotychczas robili raczej antyreklame w meczach &quot;domowych&quot; soccerowi (czyli piłce nożnej np. w Australii) i wypada w końcu coś wygrać.
Swoje zrobili moneta na ✅ Roar tradycyjnie sie postawiło, może nowy trener ich ogarnie, bo potencjał mają.
Ja bym był ostrożny z grą na SFC do 0. Roar mimo fatalnych wyników to jednak walczaki.
Było tak jak napisałeś ????
No i mamy taką sytuację, że wczoraj ze stanowiskiem pożegnał się trener Roar. Aloisi wyleciał, o następcy nic nie wiadomo... taka sytuacja, chyba lepiej dla typu, i hope ???? Wobec tego Corica nie miał wyjścia i na konferencji zapowiedział zwycięstwo swoich podopiecznych.
Edit
Darren Davies tymczasowym trenerem Roar.
Jak powiedział Corica tak zrobił ????
Skrót spotkania poniżej, szczęście przy Blue Sky.
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-sydney-fc-v-brisbane-roar-1

Otrzymane punkty reputacji: +27
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jutro Jets vs Reds, ciężki mecz do ugryzienia. Gospodarze jutrzejszego spotkania w końcu wygrali, ale przeciwnik choć słaby (Rozbitkowie28), to łatwo się nie poddał. Do składu powrócił O&#39;Donovan, gola nie strzelił, ale to na pewno wzmocnienie (choćby morale), bo niestety Newcastle w tym sezonie ma tragiczną skuteczność. Redsi bez Elseya, dobrze grają do przodu, lecz mają problemy z koncentracją i konsekwencją w rozegranych meczach. U jednych i drugich to jest mankament. Wobec tego przed meczem nic nie zaproponuję, jak już to może remis że wskazaniem na gospodarzy, ale to z pistoletem przy głowie. Zostaje mi live, a może Wy widzicie więcej?
PS Ins/outs - wiele (oprócz absencji Elseya i powrotu w ostatniej kolejce O&#39;Donovana) od ostatnich spotkań się nie zmieniło.
Newcastle Jets: 1.Glen MOSS (gk), 3.Jason HOFFMAN, 4.Nigel BOOGAARD (c), 5.Ben KANTAROVSKI, 6.Steven UGARKOVIC, 7.Dimi PETRATOS, 8.Jair, 9.Roy O’DONOVAN, 10.Ronald VARGAS, 13.Ivan VUJICA, 14.Kaine SHEPPARD, 16.Nick COWBURN, 17.Daniel GEORGIEVSKI, 18.Johnny KOUTROUMBIS, 20.Lewis ITALIANO (gk), 23.Matthew RIDENTON, 32.Angus THURGATE, 44.Nikolai TOPOR-STANLEYIns: 16.Nick COWBURN (promoted), 18.Johnny KOUTROUMBIS (promoted)
Outs: Nil
Unavailable: 24.Joe CHAMPNESS (foot – TBC)
Adelaide United squad: 1.Daniel MARGUŠ (gk), 2.Michael MARRONE, 3.Scott GALLOWAY, 4.Ryan STRAIN, 5.Taylor REGAN, 6.Vince LIA, 7.Ryan KITTO, 8.Isaías SÁNCHEZ (c), 10.Ken ILSØ, 11.Craig GOODWIN, 14.George BLACKWOOD, 16.Nathan KONSTANDOPOULOS, 17.Nikola MILEUSNIĆ, 20.Paul IZZO (gk), 22.Michael JAKOBSEN, 26.Ben HALLORAN, 27.Louis D’ARRIGO, 32.Carlo ARMIENTO
Ins: 14.George BLACKWOOD (promoted), 27.Louis D’ARRIGO (promoted), 32.Carlo ARMIENTO (promoted)
Outs: 23.Jordan ELSEY (suspended - 1 week)
Unavailable: 9.Baba DIAWARA (knee), 18.Lachlan BROOK (knee), 31.Mirko BOLAND (hamstring), 33.Apostolos STAMATELOPOULOS (quad)

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Dzięki Qowal. Tutaj może być każdy wynik. Kartki też były różnie. Pozostaje granie rogów... linia na poziomie 10-11 jest do osiągnięcia... ale tutaj poczekam na wypowiedź osób, które się na tym znają.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Na papierze wygląda to ofensywnie, pytanie co z celownikami zawodników? Niewiadoma... ???? Przynajmniej temperatura w porządku, jakoś ze 27 stopni. Nic tylko grać.
Edit
12 min. I po 2 szanse, ale to jest mega kopanina, o matko ???? remis ht za drobne po @ 1,9... Bramka dla Redsów z du... i ht 0-1. To pierwszy ich &quot;strzał&quot; był w meczu ⛔

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam. Póżno dziś wstałem i oglądałem 20 minut pierwszej połowy , jak pisał kolega
qowalsky6 straszna kopanina ,gol przypadek. Co by tu na drugą połowę zagrać , może być tylko lepiej tak mi się wydaje. Więc próbujemy .
Over 8 kornerów@ 2.62
[email protected]
[email protected] ⛔
Powodzonka.
Nie tym razem , a było tak pięknie .
Szczęsliwego Nowego 2019 ,dużych wygranych i niech się wiedzie wszystkim .

Otrzymane punkty reputacji: +20
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Jetsi next goal @ 1.91
Powinni ogarnac.
Jets 1x @ 2.2 takze do gry.bedzie sie działo w 2 ht.Graja u siebie!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Wchodzi Sheppard, czyli będą atakować podejmując ryzyko, że 1 kontra i ... ale za drobne ⛔ x po @ 3.7 pobiorę, bo &quot;zasłużyli&quot; Jets na ten remis...
edit
błyskawica O&#39;Donovan i 1-1 ???? no to niech utrzymają w takim razie ???? 90 i karny dla gości.. Goodwin gol, przewrotna Australia, jak zawsze ???? Szkoda gospodarzy, remis byłby sprawiedliwy, ale życie sobie - wiadomo.
Podsumowując weekend na plus, choć dziś 2 razy live minus (na drobnych) - kto oglądał to wie jak było...

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Wchodzi Sheppard, czyli będą atakować podejmując ryzyko, że 1 kontra i ... ale za drobne x po @ 3.7 pobiorę, bo &quot;zasłużyli&quot; Jets na ten remis...
edit
błyskawica O&#39;Donovan i 1-1 ???? no to niech utrzymają w takim razie ????
Mam to samo życzenie ,plus jeden kornerek poproszę. ????

krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
Karny się należał... no cóż. Ja dzisiaj grałem tylko over 1.5 gola do ako.
Co do jutrzejszego Perth, tak mnie w oczy kłuje te piękne 1.70, że aż odpuszczę. A to za sprawą H2H. Ja wiem, że inne składy itd itp, ale CCM zawsze byli gdzieś w ogonie i jednak zrobili sobie u siebie twierdzę w meczach z Glory. 1X wygląda imponująco po kursie 2.20, ale to typ ryzykowny, bo jednak forma przemawia za piłkarzami z Zachodu. Ja pewnie będę szukał jakiegoś ako z innych dziedzin i zagram tutaj HANDICAP +1.5 NA CCM PO KURSIE 1.4. Ta liga jest zawsze (przynajmniej pozornie) w miarę wyrównana, ccm też będą w końcu punktowali. Nie tak dawno, bo 25-go listopada drużyny już się ze sobą mierzyły. W spotkaniu na wyjeździe w Perth, marynarze stracili bramkę na 3:2 w doliczonym czasie gry, minutę wcześniej czerwona kartka. Trochę się tam działo. Można powiedzieć, że marynarze próbują strzelać, próbują grać, otworzyć się i często są za to karceni stratą bramek. Ostatnio faworyci wygrywali w A league, przeczucie podpowiada, że dendencja musi być zmieniona.
P.S. Fajny ten stadionik Jetsów, za bramką klimatyczna polanka, można sobie przyjemny piknik ogarnąć. Jak ja im tego zazdroszczę. Pełen luzik, swoboda, ciepła pogoda, ahhhh. Miała być Australia, a poszedłem na łatwiznę i wybrałem 180 stopni odwrotnie: Islandia :cwl:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ten wynik to szok...
No zdarza się, jutro Rozbitkowie vs Glory, poza h2h nie widzę za bardzo argumentów na przełamanie złej passy w Gosford. Jednak ten mecz &quot;jakoś&quot; mnie odpycha. Na razie sobie go odpuszczę.
Co do jutrzejszego Perth, tak mnie w oczy kłuje te piękne 1.70, że aż odpuszczę. A to za sprawą H2H.
No &quot;pacz&quot; Pan, telepatia...

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Karny się należał... no cóż. Ja dzisiaj grałem tylko over 1.5 gola do ako.
Co do jutrzejszego Perth, tak mnie w oczy kłuje te piękne 1.70, że aż odpuszczę. A to za sprawą H2H. Ja wiem, że inne składy itd itp, ale CCM zawsze byli gdzieś w ogonie i jednak zrobili sobie u siebie twierdzę w meczach z Glory. 1X wygląda imponująco po kursie 2.20, ale to typ ryzykowny, bo jednak forma przemawia za piłkarzami z Zachodu. Ja pewnie będę szukał jakiegoś ako z innych dziedzin i zagram tutaj HANDICAP +1.5 NA CCM PO KURSIE 1.4. Ta liga jest zawsze (przynajmniej pozornie) w miarę wyrównana, ccm też będą w końcu punktowali. Nie tak dawno, bo 25-go listopada drużyny już się ze sobą mierzyły. W spotkaniu na wyjeździe w Perth, marynarze stracili bramkę na 3:2 w doliczonym czasie gry, minutę wcześniej czerwona kartka. Trochę się tam działo. Można powiedzieć, że marynarze próbują strzelać, próbują grać, otworzyć się i często są za to karceni stratą bramek. Ostatnio faworyci wygrywali w A league, przeczucie podpowiada, że dendencja musi być zmieniona.
P.S. Fajny ten stadionik Jetsów, za bramką klimatyczna polanka, można sobie przyjemny piknik ogarnąć. Jak ja im tego zazdroszczę. Pełen luzik, swoboda, ciepła pogoda, ahhhh. Miała być Australia, a poszedłem na łatwiznę i wybrałem 180 stopni odwrotnie: Islandia :cwl:
To masz podobnie jak ja ,tylko że, ja myślałem o Nowej Zelandii a skończyłem na północy Norwegii;).

dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Towarzysko zaraz zaczynaja.
Oman - Aussie
Typ : AH +1.5 typ 1
Kurs 1.67 @ rusek
Nie widze szans aby Socceroos grali na 100% przed przyszlotygodniowym meczem z Jordania w pucharze Azji.
Oman gra bardzo solidnie u siebie.Nie powinni przegrac wiecej niz jedna ,a uwierze w remis.Kursy na bts bardzo atrakcyjne w okolicach 2.5 ale to do rozwazenia.
Edit: Ale ładują....zaskoczenie
Edit 2: obie ekipy graja dzis wyjazd.Mecz w Dubai...

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Towarzysko zaraz zaczynaja.
Oman - Aussie
Typ : AH +1.5 typ 1
Kurs 1.67 @ rusek
Nie widze szans aby Socceroos grali na 100% przed przyszlotygodniowym meczem z Jordania w pucharze Azji.
Oman gra bardzo solidnie u siebie.Nie powinni przegrac wiecej niz jedna ,a uwierze w remis.Kursy na bts bardzo atrakcyjne w okolicach 2.5 ale to do rozwazenia.
Edit: Ale ładują....zaskoczenie
Edit 2: obie ekipy graja dzis wyjazd.Mecz w Dubai...
Już 0-4 fajnie ładują, też bym myślał, że może im się nie chce, ale Arnold dobrze ich zmotywował ???? I stanęło na 0-5...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom