P
24,1K
pescarabajo
Użytkownik
Haha jasne ????Jednym biorą, drugim dają, takie jest zbójeckie prawo ????
Haha jasne ????Jednym biorą, drugim dają, takie jest zbójeckie prawo ????
Przyznaję, że jeden mecz pobrałem już pare dni temu. Nie trzeba być geniuszem żeby się domyślić, który? Ba monetę nawet położyłem na to wydarzenie. @ szału nie robi ale... KTF!
Swoje zrobili moneta na Roar tradycyjnie sie postawiło, może nowy trener ich ogarnie, bo potencjał mają.Już spieszę z wyjaśnieniami, chodziło mi o 1-ke na Blues Sky, czyli Sydney FC. Wydaje mi się, że w końcu wygrają "u siebie", choć kolejny raz nie na swoim stadionie. Dotychczas robili raczej antyreklame w meczach "domowych" soccerowi (czyli piłce nożnej np. w Australii) i wypada w końcu coś wygrać.
Było tak jak napisałeś ????Ja bym był ostrożny z grą na SFC do 0. Roar mimo fatalnych wyników to jednak walczaki.
Jak powiedział Corica tak zrobił ????No i mamy taką sytuację, że wczoraj ze stanowiskiem pożegnał się trener Roar. Aloisi wyleciał, o następcy nic nie wiadomo... taka sytuacja, chyba lepiej dla typu, i hope ???? Wobec tego Corica nie miał wyjścia i na konferencji zapowiedział zwycięstwo swoich podopiecznych.
Edit
Darren Davies tymczasowym trenerem Roar.
Udało się ????Ov 0.5 do przerwy. Wyglada jakby chcieli strzelić ???? 1.83 fortuna.
Mam to samo życzenie ,plus jeden kornerek poproszę. ????Wchodzi Sheppard, czyli będą atakować podejmując ryzyko, że 1 kontra i ... ale za drobne x po @ 3.7 pobiorę, bo "zasłużyli" Jets na ten remis...
edit
błyskawica O'Donovan i 1-1 ???? no to niech utrzymają w takim razie ????
No zdarza się, jutro Rozbitkowie vs Glory, poza h2h nie widzę za bardzo argumentów na przełamanie złej passy w Gosford. Jednak ten mecz "jakoś" mnie odpycha. Na razie sobie go odpuszczę.Ten wynik to szok...
No "pacz" Pan, telepatia...Co do jutrzejszego Perth, tak mnie w oczy kłuje te piękne 1.70, że aż odpuszczę. A to za sprawą H2H.
To masz podobnie jak ja ,tylko że, ja myślałem o Nowej Zelandii a skończyłem na północy Norwegii.Karny się należał... no cóż. Ja dzisiaj grałem tylko over 1.5 gola do ako.
Co do jutrzejszego Perth, tak mnie w oczy kłuje te piękne 1.70, że aż odpuszczę. A to za sprawą H2H. Ja wiem, że inne składy itd itp, ale CCM zawsze byli gdzieś w ogonie i jednak zrobili sobie u siebie twierdzę w meczach z Glory. 1X wygląda imponująco po kursie 2.20, ale to typ ryzykowny, bo jednak forma przemawia za piłkarzami z Zachodu. Ja pewnie będę szukał jakiegoś ako z innych dziedzin i zagram tutaj HANDICAP +1.5 NA CCM PO KURSIE 1.4. Ta liga jest zawsze (przynajmniej pozornie) w miarę wyrównana, ccm też będą w końcu punktowali. Nie tak dawno, bo 25-go listopada drużyny już się ze sobą mierzyły. W spotkaniu na wyjeździe w Perth, marynarze stracili bramkę na 3:2 w doliczonym czasie gry, minutę wcześniej czerwona kartka. Trochę się tam działo. Można powiedzieć, że marynarze próbują strzelać, próbują grać, otworzyć się i często są za to karceni stratą bramek. Ostatnio faworyci wygrywali w A league, przeczucie podpowiada, że dendencja musi być zmieniona.
P.S. Fajny ten stadionik Jetsów, za bramką klimatyczna polanka, można sobie przyjemny piknik ogarnąć. Jak ja im tego zazdroszczę. Pełen luzik, swoboda, ciepła pogoda, ahhhh. Miała być Australia, a poszedłem na łatwiznę i wybrałem 180 stopni odwrotnie: Islandia :cwl:
Pozostaje granie rogów... linia na poziomie 10-11 jest do osiągnięcia.
Już 0-4 fajnie ładują, też bym myślał, że może im się nie chce, ale Arnold dobrze ich zmotywował ???? I stanęło na 0-5...Towarzysko zaraz zaczynaja.
Oman - Aussie
Typ : AH +1.5 typ 1
Kurs 1.67 @ rusek
Nie widze szans aby Socceroos grali na 100% przed przyszlotygodniowym meczem z Jordania w pucharze Azji.
Oman gra bardzo solidnie u siebie.Nie powinni przegrac wiecej niz jedna ,a uwierze w remis.Kursy na bts bardzo atrakcyjne w okolicach 2.5 ale to do rozwazenia.
Edit: Ale ładują....zaskoczenie
Edit 2: obie ekipy graja dzis wyjazd.Mecz w Dubai...