>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Jest nasz rodak kadrze z Nowej Zelandii.Moze go wpuszcza na 2 pol.
Kopczynski przyszedl z Legii ,pare wystepow ostatnio zaliczyl.
Szału nie robił, potem złapał kontuzję... Za to Kurto bohaterem Nix ???? Brawo Filip obojętnie jak się skończy! FT 1-1 ???? Kurto bohater, Nixx się cieszą, bo to Victory w 2 poł. przycisnęli. I mają dobry kolejny wynik na wyjeździe. Muscat wściekły, ale tak to jest, jak 1 ht trochę przespali, potem gong na 0-1 i gonienie wyniku...

Otrzymane punkty reputacji: +20
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Melbourne Victory - Wellington Phoenix
remis @4,40 Unibet
Wellington Phoenix DNB @5,10 Unibet

Obie ekipy w gazie, patrząc na tabelę formy w 5 ostatnich kolejkach to aktualnie dwie najlepsze ekipy w Australii. Faworytem są gospodarze, którzy 3 ostatnie domowe pojedynki wygrali pewnie, ale goście mimo, ze w delegacjach grają w kratkę to przełamali się ostatnio z Sydney, więc czemu nie ograć też Victory, wydaje mi się, że nie są na straconej pozycji, uważam, że kurs na gości podparty DNB wart ryzyka. Drugi typ na remis, tu najbardziej &quot;zachęciła&quot; mnie statystyka, w meczach pomiędzy nimi nie było remisu od 22 spotkań, czyli ponad 8 lat! Każda seria się kiedyś kończy.
I po 22 meczach x ???? Graty!
Do tego dochodzi h2h, które przytoczyć raczył Waldi: 22 mecze bez x tych ekip. Dla mnie &quot;to wszystko&quot;, (a przede wszystkim kurs na 1) odstrasza od postawienia czegoś przed meczem, choć bliżej mi do 1 - ki niż 2-ki. Kto wie, czy nie padnie w końcu ten x? Zostaje live... Grającym GL!
I pozytywnie trochę &quot;wykrakałem&quot; ???? Fajny dzień, dzięki Majekx za info o Hondzie, Drif za powołania do kadry Socceroos, Waldi thx za x, Mr Jones też na plus i pozostałym udzielającym się (kuba72 też było blisko). Do tego Karciarz no i badurraf! Jeszcze na laskach od Ciebie do przodu (chociaż &quot;moja&quot; Samanta Kerr nie strzeliła ???? ) i 2 x ✅
PS Fajny tłok był dziś w dziale. Żeby tak zawsze ????
PS 2 Jutro kierunek Blues Sky i oby nie zawiedli, bo już raz się nich przejechałem. A moneta została rzucona na szalę losu już kilka dni temu.
A poniżej skrót meczu, na koniec błysnął Kopczyński, choć bohaterem został Kurto.
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-melbourne-victory-v-wellington-phoenix-0

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Dziś niespodzianka... chociaż nie dla wszystkich - gratuluje waldi1979 .
Na jutro już gramy:
Sydney FC - Roar
1 - @1,5 - 1j ✅
Mecz ponownie na Oval - czyli tam gdzie Nixi pokonali SFC. Ale Nixi przyjechali do Australii po remisie u siebie z Glory (niewiele zabrakło do 3 pkt), a tymczasem Roar jedzie do Sydney po 4 porażkach i z bilansem bramkowym: 4-12. Do tego wygląda na to, że gospodarze zapomnieli o porażce z Zelandczykami bo po drodze pokonali WSW i Perth. W moim rankingu formy SFC tez są znacznie wyżej niż Roar.
Jedyne co przemawia na niekorzyść gospodarzy (oprócz stadionu) to brak Granta (dzięki drif ) ale jest w obwodzie Calver, który ostatnio grał 90 minut.
Kurs mizerny, ale SFC już odwaliło wtopę z Nixami, to teraz pora na pewne 3 pkty.
Stan konta przed kolejką: -2,83
ps. fajnie, że jest sporo wpisów w temacie, temat żyje i o to chodzi.

Otrzymane punkty reputacji: +44
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Dziś niespodzianka... chociaż nie dla wszystkich - gratuluje waldi1979
dzięki ;) wreszcie przełamanie na Australii, bo ostatnio wszystko siedziało na odwrót, grałem over był under, wbrew sobie zagrałem ostatnio under na live to nabili rożnych, normalnie jakby czekali co postawię i grali na przekór ;)

karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
FC Sydney wygra @1.50✅✅
FC Sydney powyżej 1.5 gola @1.50✅✅
uni

Kurs skromny, ale wydaje mi się, że powinno odbyć się bez niespodzianki i gospodarze pewnie wygrają. Sydney odniosło dwie porażki i to z nie byle kim, bo z liderem i obecnie czwartą drużyną, więc można wybaczyć, zrozumieć.
Podejmują słabiutkie Brisbane, przedostatnią drużynę. Gra nie przekonuje i dlatego liczę, ze powyższe typy powinny wejść na spokojnie, tym bardziej że u przejezdnych kuleje gra w obronie. Oby w tym meczu było lepiej, niż w spotkaniu Melbourne z Wellington.

Otrzymane punkty reputacji: +47
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
Gram overowego dubla. Z racji tego, że jutro w Australii jest rozgrywany tylko 1 mecz, to dokładam pojedynek z Hong Kongu:
Kitchee-Dreams ov 3.5 @ 1,37 5:0
Sydney-Roar ov 2.5 @ 1,63 2:1
AKO: 2,23 - 1j ✅

Otrzymane punkty reputacji: +45
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
⛔Sydney
No bts
2.18 rusek
Nie spodziewam sie jakiegos pikniku pilkarskiego
Jezeli Sydney nie rozwiaze tej sprawy tu i teraz to kiedy? Mysle ,ze tak samo gadaja w szatni. Nie moze tu sie wywiazac jakas szarpanina ,bo trzeba sie rehabilitowac i piac na szczyt.

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Dziś niespodzianka... chociaż nie dla wszystkich - gratuluje waldi1979 .
Na jutro już gramy:
Sydney FC - Roar
1 - @1,5 - 1j
Mecz ponownie na Oval - czyli tam gdzie Nixi pokonali SFC. Ale Nixi przyjechali do Australii po remisie u siebie z Glory (niewiele zabrakło do 3 pkt), a tymczasem Roar jedzie do Sydney po 4 porażkach i z bilansem bramkowym: 4-12. Do tego wygląda na to, że gospodarze zapomnieli o porażce z Zelandczykami bo po drodze pokonali WSW i Perth. W moim rankingu formy SFC tez są znacznie wyżej niż Roar.
Jedyne co przemawia na niekorzyść gospodarzy (oprócz stadionu) to brak Granta (dzięki drif ) ale jest w obwodzie Calver, który ostatnio grał 90 minut.
Kurs mizerny, ale SFC już odwaliło wtopę z Nixami, to teraz pora na pewne 3 pkty.
Stan konta przed kolejką: -2,83
ps. fajnie, że jest sporo wpisów w temacie, temat żyje i o to chodzi.
Ps. Fajnie to się Was czyta ???? dziękuje za podpowiedzi. Czytam was juz spory czas ????
Ps. Fajnie to się Was czyta ???? dziękuje za podpowiedzi. Czytam was juz spory czas ????
A i jeszcze w temacie. Sydney z Bobo i Adrianem to smialo sami by over wykręcili w zeszłym sezonie, ale dzis myśle ze handi -1 i tak jedt osiągalne.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Ja bym był ostrożny z grą na SFC do 0. Roar mimo fatalnych wyników to jednak walczaki.

Otrzymane punkty reputacji: +58
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No i mamy taką sytuację, że wczoraj ze stanowiskiem pożegnał się trener Roar. Aloisi wyleciał, o następcy nic nie wiadomo... taka sytuacja, chyba lepiej dla typu, i hope ???? Wobec tego Corica nie miał wyjścia i na konferencji zapowiedział zwycięstwo swoich podopiecznych.
Edit
Darren Davies tymczasowym trenerem Roar.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Niby wszystko w tym meczu jest jasne i oczywiste. Wygrana Sydney FC zdaje sie byc tylko formalnoscia ktora wypadaloby wpisac w protokoly pomeczowe. Prawdopodobienstwo tego jest bardzo duzo. Biorac pod uwage, ze SFC jakby napchalo juz kiesy bukmacherow i czas realizowac plan jak pisza koledzy wyzej zdobywania coraz wiekszej ilosci punktow i ponownego wygrania ligii oraz w efekcie mistrzostwa. Nie bede wymysla typow pod prod na to spotkanie. Jedyne co rzuca mi sie w oczy to duza ilosc remisow pomiedzy tymi druzynami na ostaniet 15 spotkan bo az i tylko 5...
Ale moja uwage przykula sytuacja z ostatniego meczu sezonu zasadniczego rok temu kiedy Sydney oddalo mecz by Brisbane bylo w playoffach bo chyba inaczej tego nazwac sie nie da. Wiec co dzis moze mala uczta strzelecka, tuz przed sywestrowymi fajerwekami oraz w zamian za tamten mecz.
Wiec ja dzis typowo wystrzalowo-sylwestrowo!!! ;)

Sydney FC - Brisbane Roar
Over 2.5
goals @ 1.65 Betfair 3/10 ✅
Over 3.5 goals @ 2.7 Betfair 1/10 ⛔
Over 4.5 goals @ 5.1 Betfair 1/10 ⛔

First Half Over 1.5 goals @ 2.54 Betfair 1/10 ✅
First Half Over 2.5 goals @ 6.2 Betfair 1/10 ⛔
Any Other Home Win @ 5.9 Betfair 1/10 ⛔
Powodzenia!

Czy moge prosic ktoregos z moderatorow by edytowal moj post z 22 grudnia i odznaczyl dwa minusiki przy typie na win Victorty oraz over 5.5 cards.
Dzieki.

Otrzymane punkty reputacji: +20
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam. Ja na dzisiejszy mecz wybrałem sobie takie o to typy
Sydney wygra obie poł[email protected]⛔
Roar over 2,5 [email protected]⛔
Over 10.5 rzutów roż[email protected].✅
Sydney wygra i over [email protected].✅
Powodzenia wszystkim .
Jak kolorowo pół na pół ,ale live mi dziś poszedł uuuuu, będzie ,będzie zabawa i znowu nocy będzie mało.Kufa jak mało jak ja cały czas w nocy pracuje , zresztą tu gdzie jestem to i dnia nie ma . To do jutra brothers in arms.

Otrzymane punkty reputacji: +33
krysteeek 962

krysteeek

Użytkownik
lol, ale fajna bramka padla... a juz chcialem pisac na forum, ze ide w x2 za symboliczna stowke po kursie 2.37 na live, a to dlatego, ze masowka poszla na sydney i zbyt duzo ludzi na forum pobiera 1 . hehe.
p.s. sorki za brak pl znakow, z roboty pisze na kompie .

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
lol, ale fajna bramka padla... a juz chcialem pisac na forum, ze ide w x2 za symboliczna stowke po kursie 2.37 na live, a to dlatego, ze masowka poszla na sydney i zbyt duzo ludzi na forum pobiera 1 . hehe.
p.s. sorki za brak pl znakow, z roboty pisze na kompie .
Właśnie przy 1-0 trzeba było stawiać ???? Bramka z d...y no i dobrze, niech się biorą do roboty. Gracze Sydney reklamowali rękę, ale to już historia. Dla overów dobry scenariusz 1-1. I 2-1, ale Roar i tak sobie dzielnie poczynają ????

Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Czy moge prosic ktoregos z moderatorow by edytowal moj post z 22 grudnia i odznaczyl dwa minusiki przy typie na win Victorty oraz over 5.5 cards.
Dzieki.
zrobione.
co do samego meczu, niestety trochę przysnąłem, więc spróbuję coś na live.

Sydney - Roar (1:1 HT)

Sydney @1,80 Unibet ✅ 2:1
następny (9) RR Sydney @1,60 Unibet ✅ (59 min)

W przerwie mamy remis, więc kurs na gospodarzy lekko urósł, więc go pobieram, drugi typ na kolejny corner dla Sydney, myślę, że od początku drugiej połowu gospodarze wezmą się do roboty czego konsekwencją oprócz bramki będzie kilka rożnych z ich strony.

Otrzymane punkty reputacji: +47
karciarz 26,3K

karciarz

Forum VIP
FC Sydney powyżej 8.5 rożnych @1.71✅
Szybka akcja, buki trochę szaleją, ale zagrane. Over na 1.5 gola siadł, Jeszcze wygrać i nabić rożne i dzień w Australii bardzo udany
edit/ już tego nie złapiemy, bo linia co róż się zienia a z nią razem kursy.
Delikatnie spróbuję Sydney następny gol @2.02.⛔

Otrzymane punkty reputacji: +40
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Dzisiaj drukarnię robią sędziowie pod Roar ???? VAR i karny ... Oliwa sprawiedliwa, hehe ???? Taggart strzelił, Redmayne obronił!

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
To dziad! A 3,5 by siadło. Ech...
Jednym biorą, drugim dają, takie jest zbójeckie prawo ???? I tak Roar sobie nieźle poczynają w tym meczu. Nie zasługują na tak niską pozycję w tabeli. Graczy mają, może nowy trener sobie poradzi.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom