>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

A-League

Status
Zamknięty.
grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Ja nie ???? więc graty 4 You.
Na razie mi wystarczy ???? to co mam. Niech ogarną x lub 1x i będzie ok. Ryzyko jest, bo będą musieli się otworzyć, a wtedy czarny scenariusz możliwy. Tfu... Dobra nie kraczemy ???? Niech wejdzie Kitto i Ilso to będzie łatwiej. I niech zajmą się Rierą do czorta ???? Przecież im pisałem ????
No właśnie ????
To oglądamy drugą połowę i jedziemy w over 2,5 gola plus rogi .

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Na razie mi wystarczy ???? to co mam. Niech ogarną x lub 1x i będzie ok. Ryzyko jest, bo będą musieli się otworzyć, a wtedy czarny scenariusz możliwy. Tfu... Dobra nie kraczemy ???? Niech wejdzie Kitto i Ilso to będzie łatwiej. I niech zajmą się Rierą do czorta ???? Przecież im pisałem ????
No właśnie ????
Też z przypadku ale już 48 min. i 1-1. Co za mecz, czerwo Reds i z 2-1 robi się 2-2.

Otrzymane punkty reputacji: +11
majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
No cóż.. to pozostaje zagrać łamaka:
HT 0:1 - 1 - @4,85 - 0,2j.. nie zdążyłem napisać,
zatem pobieram przy 1:1 - @2,4 - 0,3j ⛔
Ov też może wejść, bo teraz Adelaida musi zaatakować. Mam nadzieję, że jeszcze Kitto wejdzie w końcówce.

Otrzymane punkty reputacji: +20
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Pozbieram te swoje wypociny w całość ????
Podsumowując kierunek ode mnie to dnb na gospodarzy, dla których 3 przegrana pod rząd stanowiła by już problem, x takoż prawdopodobny, a i kurs przyzwoity. Z racji tego, że Boxing Day też ma swoje prawa ze stawkami nie ma co szaleć. Postaram się być na live, wtedy może coś jeszcze skoryguję, no i składy też ważna sprawa.
Tak, czy siak podtrzymuję dalej kierunek dnb na gospodarzy. No asekuracyjnie może jakiś x za drobne (jakby co). Najlepiej być live... Nie znaczy to ofc, że 2 jest niemożliwa ???? W tej lidze każdy może wygrać z każdym i to łączy Antypody z naszą Ekstraklapą ????
Za kolejne drobne dorzucę x w całym meczu po @ 3,20 i dnb za miedziaka po @ 1,50.
FT 2-2 I wychodzi: na live za drobne x ht ⛔ wiadomo jak..., dnb Redsi za miedziaka i mamy zwrot, no i x za drobne ✅ Do przodu przynajmniej ???? i spokojnego drugiego dnia Świąt życzę. Kończę nadawanie koledzy ???? Over...
PS
Wszystkie bramki zakończonej kolejki.
https://www.a-league.com.au/video/every-goal-round-nine-hyundai-a-league-201819-season

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kolejka 10
28.12. 09:50 Melbourne Victory - Wellington Phoenix
29.12. 09:50 Sydney FC - Brisbane Roar
30.12. 09:00 Newcastle Jets - Adelaide United
31.12. 09:00 Central Coast Mariners - Perth Glory
01.01. 09:50 WS Wanderers - Melbourne City
Przyznaję, że jeden mecz pobrałem już pare dni temu. Nie trzeba być geniuszem żeby się domyślić, który? Ba monetę nawet położyłem na to wydarzenie. @ ✅ szału nie robi ale... KTF!
edit Tak, tak o Blues Sky chodziło...

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Po dzisiejszych meczach obu zespołom daję ocenę neutralną:
WSW - starali się, ale w Adelaidzie to wystarczyło tylko na remis
Adelaide - grając u siebie mieli szanse na fajnego łamaka, czerwona? - lekko naciągana, ale jak by nie było - nie ma 3 punktów - nie ma plusa

Po 9 kolejce:
Victory: 6,5
City: 5
Sydney: 4,5
Jets: 4,5
Phoenix: 2
WSW: 2
Perth: 1
Adelaide: 1
Roar: -2,5
CCM: -4
Na kolejną kolejkę ja widzę 3 typy:
Victory - Nixi - 1 - @1,5
Sydney - Roar - 1 - @1,5 - 1j
CCM - Perth - 2 - @1,65 - 1j
Pierwsze spotkanie na razie odpuszczam - poczekam na składy i czy Honda będzie grał... na pozostałe daje po 1j.

kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Przyznaję, że jeden mecz pobrałem już pare dni temu. Nie trzeba być geniuszem żeby się domyślić, który? Ba monetę nawet położyłem na to wydarzenie. @ szału nie robi ale... KTF!
Niestety nie jestem geniuszem i molimo wszystko nie wiem o który mecz chodzi ????
Tak więc byłoby miło gdybys jak już piszesz to pisał konkretnie a nie kazał się domyslac.

majekx 917,5K

majekx

Znawca A-League
Niestety nie jestem geniuszem i molimo wszystko nie wiem o który mecz chodzi ????
Tak więc byłoby miło gdybys jak już piszesz to pisał konkretnie a nie kazał się domyslac.
Zerknij na ostatnie wyniki Sydney FC i Roar... chociaż przyznam się, że jak dla mnie bardziej oczywisty to mecz Perth ???? .. ale ja jestem na minusie ???? .
pzdr.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No i stało się... Przesadzilem zakładając, że ktoś, kto mnie czyta &quot;łapie&quot; w mig wszystko co przelewam na papier. Faktycznie nie od tego tu jestem. Nie tego lud oczekuje. W takim przypadku wypada mi już tylko przeprosić, co niniejszym czynię. Nie wiem co ja sobie myślałem pisząc powyższe szarady. Obiecuję, że to się już wiecej nie powtórzy... ???? Co mnie podkusilo? Nie wiem, nie wiem... Już spieszę z wyjaśnieniami, chodziło mi o 1-ke na Blues Sky, czyli Sydney FC. Wydaje mi się, że w końcu wygrają &quot;u siebie&quot;, choć kolejny raz nie na swoim stadionie. Dotychczas robili raczej antyreklame w meczach &quot;domowych&quot; soccerowi (czyli piłce nożnej np. w Australii) i wypada w końcu coś wygrać. Do spr. pozostają składy, bo Socceroos (reprezentacja Aussie, czyli Australijczyków w piłce nożnej) ma turniej w Azji (największy kontynent świata) za pasem i nie pamiętam kogo Arnold powołał z Sydney FC i Roar (czyli Brisbane) do kadry i.. ... Dobra, już mi się nie chce... Szczęśliwego Nowego Roku!
PS Skecz kabaretu Smile nie dotyczy bezpośrednio osób biorących udział w przedmiotowej konwersacji. To tylko (przerysowany obraz przecież) stanu w jakim znajduje się dzisiejsze społeczeństwo/system/młodzież. Ba, takie narzekanie, to nic nowego, bo już starożytni Rzymianie (a konkretnie Cyceron) w czasach Republiki wołali: &quot;O tempora o mores&quot;...

Otrzymane punkty reputacji: +33
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
Victory-Phoenix
bet: 1 ht draw✅
2.5 @ Sts✅ 0-0
Dobry kurs na taki bet.Duzo remisow w tym roku do przerwy. Oba teamy w gazie.Mam nadzieje ,ze beda szachy z poczatku. Jest dosc goraco,moze nie byc fajerwerkow choc kto to wie.Granie w Australii na wyniki to rzut moneta ale ja bym tak wlasnie rzucil. Ht/Ft X/1 @4.6 UNI. Kursy o dziwo leca nieco w dol na gosci z Nowej Zelandii ale to przez pryzmat ostatnich ladnych 3 meczy kiedy to pokonali nawet Sydney ???? Definitywnie nie powinno byc niespodzianki na koniec meczu ale.... mecz jest jak zadko kiedy w Superofercie u ziemniaka,czyli smierdzi nieco.Milego ogladania.

Otrzymane punkty reputacji: +33
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom