>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
Adelaida, Boxing Day, teraz 34*Celsjusza (do meczu spadnie do &quot;tylko&quot; 32 ???? Jakbym w Święta miał biegać za ⚽ w takiej temperaturze, to byłoby słabo... Pojawiły się pierwsze info o przedmeczowych kadrach. Do nieobecnego wspomnianego goalkeepera Wędrowców dołączył takoż Soitrio, tak, że strata jest. U gospodarzy bez jakiś kadrowych niespodzianek. Kursy lekko poleciały na The Reds, ale to naturalne w takich konfiguracjach. Pozostaje czekać na pierwszy gwizdek...
PS Sondaż internetowy &quot;daje&quot; 56% na zwycięstwo Adelaidy, ale to należy traktować zabawowo ofc...
A ja sugerując się statystykami ostatnich oraz bezpośrednich meczów pograłem over 4 kartek i 11 rożnych... nadzieja umiera ostatnia :)

Otrzymane punkty reputacji: +11
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
A ja sugerując się statystykami ostatnich oraz bezpośrednich meczów pograłem over 4 kartek i 11 rożnych... nadzieja umiera ostatnia ????
Zobaczymy wobec tego, czy się będzie chłopakom chciało biegać i rozpychac łokciami? Anglosasi zazwyczaj ???? grają na poważnie, ale warunki i okoliczności też trzeba brać pod uwagę.

F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
Zobaczymy wobec tego, czy się będzie chłopakom chciało biegać i rozpychac łokciami? Anglosasi zazwyczaj ???? grają na poważnie, ale warunki i okoliczności też trzeba brać pod uwagę.
O ile kartki mogą wejść bo potrzeba punktów jak wody (tej pitnej na meczu też :p ) o tyle te rogi są zdradliwe...
Bazuję na statystykach a te są niezłe.
Proszę jeśli jest taka możliwość o relację live tekstową, bo z flashscore niewiele się dowiem

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
O ile kartki mogą wejść bo potrzeba punktów jak wody (tej pitnej na meczu też :p ) o tyle te rogi są zdradliwe...
Proszę jeśli jest taka możliwość o relację live tekstową, bo z flashscore niewiele się dowiem
Nie obiecuję, bo rodzinka mi zaraz wejdzie na głowę, ale zobaczę co da się zrobić ???? A wogóle to od Trzech Króli będę &quot;tu&quot; bardzo rzadko więc miłośnicy Australii ujawniajcie się, piszcie, komentujcie kierunki, spotkania live - na takie działania tutaj macie zielone światło za co dziękuję też opiekunom i sympatykom działu. &quot;Stoi&quot; ten dział &quot;na głowie&quot; i niech tak zostanie jak najdłużej... W końcu Antypody ????

grendel 86,5K

grendel

Użytkownik
Witam wszystkich .
Na dziś spróbuje zagrać jako główny typ
Adelaide United - WS Wanderers
Btts ht @4
Ht rzuty rożne over 5,[email protected]
[email protected]⛔
I jeszcze jeden typ na ten mecz
Adelaide wykorzysta rzut karny @7⛔
Zieleni dla wszystkich pozdro.
No to główny na minus , odrobiony na live , zobaczymy w drugiej połowie może ten dodatkowy wejdzie .Ogólnie nudny mecz , ale tak jak pisali koledzy wcześniej jak tu grać w takim upale ... ups ja tu piszę a tam gol dla WSW.
Druga połowa dużo lepsza od pierwszej , było wszystko , rogi , kartki , gole , szkoda tylko że Adelaide nie wywalczyła sobie karnego , ale i tak nie było żle .Do następnego .

Otrzymane punkty reputacji: +20
jozzy22 700K

jozzy22

Użytkownik
Szybko zaczynają z kartkami wiec szanse sa

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida, oba zespoły skoncentrowane, nieźle wyglądają do tej pory więc ht x po 2,20 @ ⛔ za drobne rzucam. Ataków nie ma, na razie przynajmniej...
Szybko zaczynają z kartkami wiec szanse sa
Green się nie pitoli, ale wszystko w łokciach piłkarzy ????
edit live Po kwadransie nic... nic się nie dzieje i ok. ???? Ooo po rożnym Izzo niepewnie. WSW dobrze sobie radzą do tej pory. Za kolejne drobne dorzucę x w całym meczu po @ 3,20 i dnb za miedziaka po @ 1,50.
I kartka dla Redsów. Wędrowcy groźni po stałych fragmentach...

Otrzymane punkty reputacji: +11
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live
Adelaide 1\1
Kurs ok 3.6 fortuna.
Jak wejdzie Ilso i Kitto to wtedy szanse wzrosną. Na razie x &quot;wygląda&quot; z gry. Ale okazja, przypadkiem słupek. No to Wędrowcy mieli g... w majtach. Akcja z tzw. d...y. I przerwa na płyny...
Okazja ze stałego Goodwina... Teraz Halloran, młody bramkarz WSW jednak daje rade, na razie przynajmniej... I Izzo dla odmiany dobrze broni. O k...a 45 i karny dla WSW ???? Izzo broni, ale przy dobitce bezradny 0-1 ???? Ale prezent ???? Niech Redsi się ogarną w 2 ht.

Otrzymane punkty reputacji: +5
Waldi1979 2,1M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
to ja spróbuję coś na live ukłuć (31 min 0:0 1-2 RR), narazie w Australii grałem tylko overy i w tym sezonie wychodzę na tym średnio, że tak delikatnie powiem, więc dzisiaj wbrew wszystkim prawom i logice zagram under, pożyjemy zobaczymy
under 10,5 RR @1,88 Unibet ⛔
i za drobne
under 8,5 RR @4,0 Unibet ⛔

edit:

37 minuta, rożnych nadal brak, a doszła niższa linia, więc i ją za drobne

under 7,5 RR @5,3 Unibet ⛔

???? Pech to pech, zagrałem wbrew sobie na under to tym razem over wszedł, chyba coś nie dla mnie w tym sezonie Australia FT 2:2 (5-6 RR)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida, oba zespoły skoncentrowane, nieźle wyglądają do tej pory więc ht x po 2,20 @ za drobne rzucam. Ataków nie ma, na razie przynajmniej...
Raz na wozie, a raz ... ⛔ ???? Niech gospodarze ogarną w drugiej. Wędrowcy dostali prezent tego karnego, fatalne zachował się Konstandopoulos, on sam był w szoku, po tym przypadkowym zagraniu.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Co proponujesz na drugą połowę
Na razie mi wystarczy ???? to co mam. Niech ogarną x lub 1x i będzie ok. Ryzyko jest, bo będą musieli się otworzyć, a wtedy czarny scenariusz możliwy. Tfu... Dobra nie kraczemy ???? Niech wejdzie Kitto i Ilso to będzie łatwiej. I niech zajmą się Rierą do czorta ???? Przecież im pisałem ????
Moim zdaniem jak Redsi &quot;zajmą&quot; się Rierą, to mają szansę wygrać.
No właśnie ????

F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
Pozostało 6 rożnych i 3 żółte kartki do pełni szczęścia dzisiaj :) Dziwne, że William Hill dziś nie dał opcji rzut karny na ten mecz bo miałem ochotę postawić. Mieli czucie ;-)

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom