>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
slomiany400 63,4K

slomiany400

Użytkownik
Sydney póki co nie istnieje, nie wychodzi z własnej połowy
//
byłem gotowy betować na CCM, ale sędzia mnie powstrzymał
//
mogło być już 1-1 ale fatalne decyzje
//
dwie dogodne sytuacje przed przerwą, ale fatalne wykończenia znowu.... pobieram remis w tym meczu
//
no to ruszyła maszyna... 51&#39; i mamy 2-1

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Klasyczny łamak się zrobił. Tu był haczyk w tym meczu ???? Już 3-1 ????
Mi &quot;wystarczy&quot; jak będzie 5-2 ????
Edit ft 5-2 no i fajnie ????

Otrzymane punkty reputacji: +32
dj_jones 12,3K

dj_jones

Użytkownik
A jednak poszlo schematem.Stracili potem odrabiali.Bts nie da sie uniknac w Sydney .Zrobila sie jakas wesola Holenderska druzyna.Nie beda mieli szans w starciu z ekipami z Azji w jakis pucharach.Za slabi w obronie.
Sorry za zle typy na dzis.Gdyby nie to czerwo to nie wiadomo czy by odrobi.Jeszcze w 10 im strzelaja amatorzy. Jakis mecz towarzyski.

drif 31,6K

drif

Użytkownik
Zrobila sie jakas wesola Holenderska druzyna.Nie beda mieli szans w starciu z ekipami z Azji w jakis pucharach.Za slabi w obronie.
Oby bylo tak jak mowisz. W grupie maja Japonskie Kawaski Frontale i Chinski Shanghai SIPG. Ja juz chyba jednak lekko jade tylko pod prad do konca sezony na Sydney. Bo naprawde gdyby nie ta czerwien to roznie by moglo byc. Ciekawe jak zagraja przeciwko Victory na AAMI Park za 3 tygodnie..?

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Otrzymane punkty reputacji: +35
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
05.01. 07:35 Adelaide United - Wellington Phoenix - jakby nie Kurto w bramce to powiedziałbym over jak nic...
05.01. 09:50 WS Wanderers - Melbourne Victory - nie wiem co się stało Wędrowcom, ale zawodzą w ostatnich spotkaniach. Czy przełamią się z Big V?, raczej poszedłbym w kierunku zespołu z Melbourne.
No cóż, w Adelaidzie stawiam na over 2,5 @ 1,70 (oba zespoły nie straciły na ofensywie, byle Filip nie został bohaterem meczu ???? ), Big V dalej bez Hondy jednak podtrzymam kierunek na gości dnb @ 1,60, co daje nam łącznie @ ~ 2,70 - i na to rzucę miedziakiem z sakiewki. GL!
A jednak Filip bohaterem, w końcówce miazga gości i... 0-0 ⛔

Otrzymane punkty reputacji: +21
kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
A ja w obu jutrzejszych meczach węszę bts-a. I żeby zwiększyć kurs zbieram to w dubla:
Adelaide-Phoenix bts @ 1,61 0:0
WSW-MV bts @ 1,50 1:2
AKO: 2,42 - 0,3j ⛔

Waldi1979 2,2M

Waldi1979

Administrator
Członek Załogi
Adelaide United-Wellington Phoenix 0:0 (8-2 RR)
obie strzelą @1,56 Unibet ⛔
Powyżej 10,5 RR @1,82 Unibet ⛔

Dzisiaj bez komentarza, jestem w pracy, a mecz za chwilę, uważam, że BTS bardzo realny, a i rożne pomiędzy nimi często pokrywały proponowaną linię, jak będę miał czas to może zagram też coś na live.

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
I drugi mecz:

W Adelaidzie na razie oba zespoły uważnie i bez większych błędów w obronie. Gospodarze mieli ze 2 dobre okazje ale Kurto był na posterunku. Z drugiej strony goście próbowali strzałów z daleka. HT 0:0

Otrzymane punkty reputacji: +27
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Adelaide 57&#39; 0:0 - 1 - @2,3 - 1j ⛔
Czym bliżej końca tym ataki gospodarzy są groźniejsze.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Adelaida, Filip apeluję do Ciebie, puść coś w końcu bo kladziesz mi kupon!!! Nix w 10 może się coś ruszy...
Edit
Po @ 2 pobieram over 0,5 na ryzyku bo Filip King dzisiaj.
Edit2
Jakim cudem w ostatnich 5 min. nic nie wpadło? No ale Redsi będą tak cisnąć do końca. Niemiecka myśl szkoleniowa ????
Edit3
... Okazała się bezradna na Filipa, tyle strzałów, słupek, miazga pod koniec i 0-0. A ja w plecy miedziaka i drobne na live ⛔
Ps Nie gram przeciwko Nixom z Filipem w bramce, tak jak kiedyś przeciwko Roar ????

Otrzymane punkty reputacji: +47
majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
Biją się... Czerwona kwestią czasu?
Zdjęcie Ilso to chyba nie najlepszy pomysł. Może był nie widoczny, ale potrafi mieć przebłysk geniuszu. Za to Lia to cień samego siebie z zeszłego sezonu.

Jest i czerwona - Sosa (Nixi).
Schodzi Williams, za niego Kopczyński. Zatem goście już defensywnie. A kartki się sypią.

grendel 88,6K

grendel

Użytkownik
Witam . Ja zaryzykowałem i postawiłem na metoda zdobycia 1 gola rzut karny@21 ,jest 84 minuta ,mecz ostry , może się uda .⛔
Nie udało się .

A 8,5K

alex.bp

Użytkownik
Jakim cudem w ostatnich 5 min. nic nie wpadło? No ale Redsi będą tak cisnąć do końca. Niemiecka myśl szkoleniowa ????
Proponuję wpisać na Youtube: kartofliska.pl i porównać. Będziesz miał odpowiedź, dlaczego nic nie wpadło ????

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
0:0 Kurto bohaterem meczu. Ofensywa Nixów niewodoczna, ofensywa Adelaidy nieskuteczna.

kuba72 2,7K

kuba72

Użytkownik
W pierwszym meczu wygrały kartki, więc pod tym kątem przyjrzałem się drugiemu spotkaniu WSW-MV. I wygląda to nieźle w tym sezonie jak i w h2h. Dodatkowo sędzia Gillett dosyć ostro kartkuje i do tego na 8 sędziowanych w tym sezonie meczów pokazał 5 czerwonych kartek. Gram więc w kolory żółty i czerwony:
1. ov 5.5 ::zoltakartka: @ 2,55 - 0,27j ⛔ 3
2. przyznana ???? @ 3,75 - 0,1j ⛔

Przy kartkach mam pogląd, że jeżeli do przerwy nie będzie ani jednej to doopa. Więc doopa niestety...

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom