Dziś jeszcze Puchar Azji. Aussie powinni sobie poradzić z Jordanią. Różne "wariacje" można skręcić w tym kierunku. GL!04.01. 09:50 Sydney FC - Central Coast Mariners - na sucho, jak Blues Sky nie wygrają, to będzie spora niespodzianka, kursy mega zaniżone na gospodarzy no ale czego chcieć od operatorów. Rozbitkowie28 to sportowe dno patrząc na ich dotychczasowe popisy. Nie sądzę aby jutro coś się zmieniło niezależnie od miejsca rozgrywania tego spotkania. edit. Kierunek na choć był klasyczny łamak FT 5-2 ????
05.01. 07:35 Adelaide United - Wellington Phoenix - jakby nie Kurto w bramce to powiedziałbym over jak nic...
edit. Dałem dubla over w Adelaidzie z dnb Victory, ale wykrakałem sobie Filipa bohatera i mam za swoje ft 0-0
05.01. 09:50 WS Wanderers - Melbourne Victory - nie wiem co się stało Wędrowcom, ale zawodzą w ostatnich spotkaniach. Czy przełamią się z Big V?, raczej poszedłbym w kierunku zespołu z Melbourne. edit I tak zrobiłem na live, kierunek na ft 1-2 choć spacer to nie był dla Big V.
06.01. 07:00 Melbourne City - Newcastle Jets - taki trochę "no bet", mecz na live raczej (jak dla mnie). Jak City wyjdą skoncentrowani od początku, to skłonny bym był pójść w ich kierunku. Jets bez szału w tym sezonie. edit. Fajnie wyszło ft 2-1, Ams nie popsuł mi szyków tym razem, ale wstyd dla City, że nie zdominowali Jetsów grających w 10 i nie padło więcej bramek. Kierunek na
06.01. 09:00 Brisbane Roar - Perth Glory - a tutaj przewrotnie dałbym właśnie coś w stronę Roar, Glory ciułają te punkty i są na czele. Duża w tym zasługa degrengolady mojej ukochanej ligi w tym sezonie. edit Z nieba (2-0) do piekła (2-4), czerwo, samobój i
Ja krece czysta jedynke za @ 1.4 na Betfair 3/10 Turbanowo nakrylo plachtami Kangaroosow. Zaciemnieni w sloncu i niemoc biegania... :footballfail:Dziś jeszcze Puchar Azji. Aussie powinni sobie poradzić z Jordanią. Różne "wariacje" można skręcić w tym kierunku. GL!
Dokladnie. A to wszystko wina qowalsky6 bo przypomnial o tym ze mecz Kangaroosow dzisiaj :cwl:Heh.. jak liga ok to wtopa na kadrze.. :|
No sklad dosyć śmieszny wystawił ze tak powiem. I do tego czemu nie ma Mooy’a?Heh.. jak liga ok to wtopa na kadrze.. :|
To topmy się dalej:
1x - @1,6 - 0,3j
Ov2,5 - @2 - 0,4j
Jordania 2 bramki - @3,3 - 0,3j
Ma kontuzje.I do tego czemu nie ma Mooy’a?
Dzięki. Co nie zmienia faktu, ze mógł wyjść inny sklad dzisiaj ????Ma kontuzje.
Potwierdzam, to przeze mnie ???? Wstyd przegrać z turbanami, Graham mógł zostawić skład z meczu z Omanem.Dokladnie. A to wszystko wina qowalsky6 bo przypomnial o tym ze mecz Kangaroosow dzisiaj :cwl:
????Ja krece czysta jedynke za @ 1.4 na Betfair 3/10
Wracajac do meczu Brisbane v Perth to przy tym 1 karnym juz mogl albo go zostawic niech idzie sam na sam albo ostro faulowac przed linia pola karnego. Troche dziwna ta druga polowa wygladala jak dla mnie.
Wszystko fajnie, ale mecz był w Al-Ain ????Ale żal. Znając życie, będą grali na wyjeździe, to ich ograją. Jordania co raz skurcze, widać, że droga do Australii dałą się im we znaki... :facepalm: Pod koniec meczu nieuznana bramka (spalił lekko aussie). Dałem płaską stawką na win łamakowy w przerwie, no ale niestety. Chyba ten precyzyjny gol turbańców ustawił mecz, potem Australia biłą głową w mur i była mocno na ciśnieniu (piłka się im przez to nie kleiła). Piłkarze mało dawali od siebie, twarda gra z jakimiś tam faulami, to nie wszsystko. Tak jak pisałem na początku. Czekam na rewanż i niech buk oddaje kasę za dziś :cwl:
Są tutaj ludzie którzy wiedza więcej. Slogany typu „to Australia, wynik może być każdy” tez są wyświechtane. Natomiast ja uważam ze Perth może ograć u siebie Sydney. W Sydney nie ma dwóch najważniejszych ludzi z zeszłego sezonu, i jak dla mnie idzie im zaskakująco dobrze. Natomiast oczywiście zaskoczeniem są również zawodnicy z Perth. Ale ja bym się skłaniał wlasnie ku Perth, ale co ja tam wiemPanowie, z Australia i Nowa Zelandia to mam tyle wspólnego co oglądam na zdjęciach na FB mojej koleżanki, która mieszka w Auckland ale staram się śledzić wasz temat. Liga kompletnie niszowa ale tutaj żyje jako jedna z bardziej ciekawych. Więc z ciekawości co sądzicie o trzech X2 w najbliższych meczach? Obserwuję ten temat patrzę na zestaw par i wydaje się, że taki tripel może być rozsądny przy takich kursach. Ciekaw jestem waszych opinii.