Powinien prowokator z Phoenix dostać.i Mamy dym polecą kartki.
Ups tylko jedna a myślałem , że ze dwie co najmniej wręczy.
Siedzi bramka ???? w koncu trafił ????składy na dziś:
co gram?
gol Krishny - @2,9 - 0,2j
un3,5 - @1,45 - 0,8j
-0,42j
Czemu under - ponieważ obrona Nixów z Kurto na bramce jest naprawdę mocna w tym sezonie, a z drugiej strony na wyjazdach zespół z Nowej Zelandii jakoś nie strzela za dużo bramek. Z drugiej strony WSW w ostatnim czasie kuleje w ofensywie...
Do tego dodaje gol Roya... nie strzelił już od 2 kolejek - może akurat dziś coś upoluje.
Ja dokładałem przy 2:2 over 4,5 i mieliło mieliło i padł gol. Szkoda, chwile za późno.Nie jesteś sam , słyszę Twój głos .
W Victory nie będzie Hondy, U Redsów nieobecny Lia, Isaias dostał obywatelstwo i jest już Aussie. Oby uczcił to jutro i pomógł gospodarzom stawić czoła Victory, które jak dla mnie punktuje super, ale z gry to już tak extra nie wygląda. Gdyby Redsi umieli tylko wykorzystywać swoje szanse...Gdyby Redsi byli skuteczniejsi, to pomimo punktów, które Big V ostatnio "wyrywa" też bym dał 1, no może dnb.
W Perth 1x uważam za prawdopodobny. Ba, sam x też nie wygląda głupio.
Zdecydowanie.. po takim kursie, w Nowej Zelandii... Nixi powinni to ogarnąć, zwłaszcza, że już uwierzyli w swoje siły i gra im wychodzi.https://www.betexplorer.com/soccer/australia/a-league/wellington-phoenix-central-coast-mariners/pSIMB8gC/
Jak wszyscy to i Wellington ? Do taśmy warto ?
Dzięki z info ???? przeważnie czekam do składów, raczej nie gram „na zaś” ???? a jednak Keogh robi robotę w tym sezonie.Składy na dziś:
Dla tych co chcą stawiać na Perth... radzę poczekać na składy bo występ kapitana Andy'ego Keogh'a stoi pod znakiem zapytania.