>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Po wczorajszym jakze udanym i obfitym dniu! No wiadmo zarcik :cwl:. Dzis nie bedziemy juz tak szalec z wszystkimi mozliwymi overami.
Jedyne co na ten mecz zapodaje to wygrana Victory. Wanderers nie wygrali z nimi meczu od 11 spotkan. Forma tez nie przemawia za gospodarzami. City pokazalo jak pokarac WSW wiec mam nadziej ze kolejna druznyna z Melbourne wygra. Victory ma 2 remisy pod rzad. Nie dajmy odjechac Sydney i Perth wiec walczym dzis o komplet.
Kursy polecialy w gore bo nie ma Honda. I to chyba cos powaznego Ale ja nadal z Victory.
Do Tego lekko dwa overki HT

WS Wanderers v Melbourne Victory Victory win
@ 2.58 Betfair 1/10 ✅
First Half Over 0.5 goals @ 1.34 Betfair 3/10 ✅
First Half Over 1.5 goals @ 2.58 Betfair 1/10 ⛔ Toatal +1.6j

A-League Total
+5.31j

Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +34
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Po wczorajszym jakze udanym i obfitym dniu! No wiadmo zarcik :cwl:. Dzis nie bedziemy juz tak szalec z wszystkimi mozliwymi overami.
Jedyne co na ten mecz zapodaje to wygrana Victory. Wanderers nie wygrali z nimi meczu od 11 spotkan. Forma tez nie przemawia za gospodarzami. City pokazalo jak pokarac WSW wiec mam nadziej ze kolejna druznyna z Melbourne wygra. Victory ma 2 remisy pod rzad. Nie dajmy odjechac Sydney i Perth wiec walczym dzis o komplet.
Kursy polecialy w gore bo nie ma Honda. I to chyba cos powaznego Ale ja nadal z Victory.
Do Tego lekko dwa overki HT

WS Wanderers v Melbourne Victory Victory win
@ 2.58 Betfair 1/10
First Half Over 0.5 goals @ 1.34 Betfair 3/10
First Half Over 1.5 goals @ 2.58 Betfair 1/10

Powodzenia!
Hondy nie będzie jeszcze ze 3/4 tygodnie, ja w tym meczu przyczaje się na live z kierunkiem na 2/dnb. GL!
edit
FT 1-2 choć to nie był spacerek ✅ ba powiedziałbym szczęśliwy wynik dla Big V ????
Oto skrót:
https://www.a-league.com.au/video/full-time-highlights-western-sydney-wanderers-v-melbourne-victory-0
I brakująca pierwsza bramka meczu ????
https://www.a-league.com.au/video/ola-toivonen-kick-starts-action-sydney

majekx 974,7K

majekx

Znawca A-League
WSW - V
Rogi ov 11,5 - @2,15 - 0,3j ✅
Paradoksalnie bez Hondy V nabija rogów... a WSW - stałe fragmenty to ich mocna strona.. rogi mogą się sypać.

Otrzymane punkty reputacji: +69
grendel 88,6K

grendel

Użytkownik
WSW - V
Rogi ov 11,5 - @2,15 - 0,3j
Paradoksalnie bez Hondy V nabija rogów... a WSW - stałe fragmenty to ich mocna strona.. rogi mogą się sypać.
Jak tak dalej pójdzie to w pierwszej połowie wejdą te rogi.

Otrzymane punkty reputacji: +21
piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Wynik do przerwy otwarty, więc może być kontynuacja nabijania rożnych przez gospodarzy, a i goście coś dołożą zapewne ;) Co myślicie o overze 17,5 po kursie 2,15 w Betsson? 7 brakuje, powinni ogarnąć ;)

grendel 88,6K

grendel

Użytkownik
W pierwszym meczu wygrały kartki, więc pod tym kątem przyjrzałem się drugiemu spotkaniu WSW-MV. I wygląda to nieźle w tym sezonie jak i w h2h. Dodatkowo sędzia Gillett dosyć ostro kartkuje i do tego na 8 sędziowanych w tym sezonie meczów pokazał 5 czerwonych kartek. Gram więc w kolory żółty i czerwony:
1. ov 5.5 ::zoltakartka: @ 2,55 - 0,27j ⛔ 2
2. przyznana ???? @ 3,75 - 0,1j

Przy kartkach mam pogląd, że jeżeli do przerwy nie będzie ani jednej to doopa. Więc doopa niestety...
Ten sędzia to jakiś dzban , w drugiej połowie powinno być już co najmniej 4 żółtka.

piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Wynik do przerwy otwarty, więc może być kontynuacja nabijania rożnych przez gospodarzy, a i goście coś dołożą zapewne ;) Co myślicie o overze 17,5 po kursie 2,15 w Betsson? 7 brakuje, powinni ogarnąć ;)
Idealnie, w punkt ✅ ;)

Otrzymane punkty reputacji: +47
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No cóż zdziwiony nie jestem, Mc Cormack pożegnał się z Rozbitkami28. Wielokrotnie się dziwiłem co on tam robi? Trener Joyce (z City) zapowiada walkę o 3 punkty, no ale co on może innego powiedzieć? Natomiast Taggart (Roar) uważa, że są w stanie zatrzymać Glory. Tego im z resztą życzę ???? Ot tak sobie popisałem... GN!
06.01. 07:00 Melbourne City - Newcastle Jets - taki trochę &quot;no bet&quot;, mecz na live raczej (jak dla mnie). Jak City wyjdą skoncentrowani od początku, to skłonny bym był pójść w ich kierunku. Jets bez szału w tym sezonie.
06.01. 09:00 Brisbane Roar - Perth Glory - a tutaj przewrotnie dałbym właśnie coś w stronę Roar, Glory ciułają te punkty i są na czele. Duża w tym zasługa degrengolady mojej ukochanej ligi w tym sezonie.
Kierunki podtrzymuję jakby co ???? Martwi mnie Ams z gwizdkiem w Melbourne, zobaczę live co się będzie działo...

P 24,1K

pescarabajo

Użytkownik
Ja chyba dubel over 2,5 w obu meczach - 3,2 fortuna. No ale głównie liczę na drugi mecz i tam nawet pójść w większa ilość goli.
Do tego myśle jutro Australię z Jordanią over 2,5 - 1,84. No liczę jutro na gole ???? Zwłaszcza roar-perth i Australia-Jordania ????

Otrzymane punkty reputacji: +49
piotrex007 136,2K

piotrex007

Użytkownik
Takie kursy, jak by City w 10 gralo..
City over 1.5 gola @2.2
A w 10 grają Jets ;) Nawet nie zdążyłem postawić na początku meczu overa 2,5 a jak już kurs troszkę wzrósł, to od razu dwie bramki i pozamiatane ;) Ale przynajmniej Wam siadł BTS, over ogólny, czy over gospodarzy, bo sporo było tu granych kombinacji ;)

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Kurt Ams z gwizdkiem więc karny, czerwo i kontrowersje w końcówce już były ???? Na razie na moją korzyść, ale czort wie co mu odbije?
Edit
W 2 pol. bez bramek i FT 2-1. Po mojej myśli się skończyło i kierunek na ✅ Tym razem Ams mnie nie wykiwal ????

Otrzymane punkty reputacji: +28
drif 31,6K

drif

Użytkownik
Brisbane potrzebuje punktow jak powietrza. Pokazali juz we wczesniejszych meczach ze moga i potrafja jesli chca spiac sie na czolowke. No moze niezbyt dobrze im to wyszlo z Victory. Pomiedzy tymi druzynami podczas ich meczy to tak troszke wymiana ciosow albo jedni albo drudzy. I zawsze duzo goli. Perth to nie jest Sydney czy Melbourne wiec wydaje mi sie ze dzis jednak 3 punkty zostaja u gospodarzy.

Brisbane Roar v Perth Glory Brisbane vin
@ 3 Betfair 1/10 ⛔ Brisbane z 2-0 na 2-4 o_O
First Half Over 0.5 goals @ 1.38 Betfair 3/10 ✅
First Half Over 1.5 goals @ 2.78 Betfair 1/10 ✅ Total +1.92j
A-League Total +7.23j
Powodzenia!

Otrzymane punkty reputacji: +50
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W Brisbane wietrzyłem niespodziankę. Kierunek mój był na gospodarzy. Przy 2-0 dla Roar myślałem &quot;o niezły weekend&quot;, a tu jeb..., czerwo, samobój, gospodarze się posypali i 2-4. Antypody rządzą się swoimi prawami : i zamiast 4/5 weekendowych w dziale plusowych kierunków zostało przeciętne 3/5 ????

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom