Roar vs CCM - on the paper 1 to dobry kierunek, forma gospo jest, Marynarze powoli osuwają się w tabeli, ale strachu póki co nie ma. U gosci brak Ureny, gospo optymalnie. Na forach kierunek 1, czego tu się bać? Nawet h2h oatatnich spotkań na korzyści Brisbane. No to skoro wszystko jest za Roar, to ja pass...

Najwyżej będę żałował, a na serio kilka meczy co 3/4 dni to coś czego
kangury nie lubią. Marynarze mieli pod tym kątem lepiej i to mnie od grania pre odpycha. Podobnie w drugim meczu...
Glory vs WU - gospo wymęczyli 3 pkt. z Big V, ale spacer to nie był. Goście ostatnio masakra, dostali 5-0. Dziś wszystko może się zdarzyć. Glory grają już o nic, WU ma szansę na top6, ale gra co 3/4 dni i do tego wyjazdy mega im nie służą. Podzial punktów mnie nie zdziwi, ale pre i tak odpuszczam... Tu podobnie j. w. zadecyduje dyspozycja dnia, a tego pre nie wiem. Pass...
Wam koledzy tradycyjnie GL

Edit
Brisbane
Live, boisko fatalne (byla burza), pilkarze się wywracają, mnostwo przypadku, pierwsze min. goscie lepiej wygladali. Loteria na tą chwilę...pilki wodnej c. d ...
Edit 1
Ht 0-0 jest w miarę sprawiedliwe, choć z lekkim wskazaniem na gosci. Warunki i boisko fatalne...
Edit2
2 pol podobnie, mecz walki, mnostwo sił zostawiły obie drużyny na boisku. Lekkie wskazanie na Marynarzy, ale ft 0-0. Po kontuzji w końcówce pojawił się Janota. Wczesniej Roar ratowała poprzeczka.