Gdzie taki kurs na BTS? W Superbet widzę na to 2,55, czyli odliczając podatek 2,24 - jak ktoś chce spróbować, to tam zdecydowanie warto ja próbuję tam bezpieczniej over 1,5 po kursie 1,70 - powinni lekko strzelić te dwie bramkiw pre @ male wiec ja w przerwe zapodam btts @2.10 nie moze byc inaczej
w Szwajcarskim sporttip a dokladnie bylo to w 43 minGdzie taki kurs na BTS? W Superbet widzę na to 2,55, czyli odliczając podatek 2,24 - jak ktoś chce spróbować, to tam zdecydowanie warto ja próbuję tam bezpieczniej over 1,5 po kursie 1,70 - powinni lekko strzelić te dwie bramki
Jesli Sydney nie chce być na 2 miejscu w tabeli, to niech "grają" tak jak do tej pory. Z niecierpliwością czekam na "debiut" po powrocie Le Fondre'a. Może już bedzie w przyszlym tygodniu?Oglądam ten mecz i widzę totalny brak pomysłu na grę. Do tego sporo niedokładności z obu stron i efekt jest taki, że piłka sobie kursuje od jednej 16-stki do drugiej 16-stki. Ewentualne strzały nie wymagają wielkich umiejętności bramkarskich.
Poprostu żeby się zesrali w czysta pościel!!!!!tyle im życzęJesli Sydney nie chce być na 2 miejscu w tabeli, to niech "grają" tak jak do tej pory. Z niecierpliwością czekam na "debiut" po powrocie Le Fondre'a. Może już bedzie w przyszlym tygodniu?
Edit
Gracz Sydney był faulowany w polu karnym, przy czym pilka odbiła się od jego głowy i "paca" go o rękę. Karnego nie ma, a zaraz VAR i karny po ch... taki system? W chwili zdarzenia co ważniejsze? "Coś" "ktoś" reguluje "ważność" danej akcji? Niekiedy jest gol, a sedzia cofa "wydarzenie" bo był faul 30 m od bramki. Tu mamy pole karne i co?
1-0, a z drugiej strony Sky Blues samo sobie winne, taka prawda...
No chyba, że Roar? No dobra , City mają przed sobą większość spotkań u siebie, droga do Premiers Plate stoi otworem, ale jak dziś widać było uwaga jest taka: popracujcie panowie nad defensywą i będzie wtedy dobrze. Jest jeszcze temat Maclarena i meczy socceroos. Jak wypadną mecze kadry to City będzie w d.... I to czarnej... 3 czerwca zaczynają kangury mecze reprezentacji więc dla City tragedia, bo Maclaren raczej na 99% dostanie powołanie.Tak grajace City jest ktorys zespol w stanie zatrzymac???????????? Mysle ze tylko jakis niefart czytaj (pan Li,, ryzy ....uj)moze im majstra w tym sezonie zabrac bo chyba nie Sydney? zobaczymy jak Le Fondre odbebni kwarantanne i sie pojawi na boisku ale na dzisiaj nikt im majstra nie zabierze ale btts pogralem swoja droga..ostanie czasy kangury wiecej zabieraja jak daja przynajmniej mi
Oni tak mają pana Li czuję tu robotę i moc... Przynajmniej htchyba za bardzo ich pochwalilem inaczej moze za glosno uslyszeli i masz 2-2
Ams, ryży....... sedziuje, wszystko może się zdarzyć...Glory Glory aleluja nawet pyska nie otwieram ale na live jak pozwola to btts poleci musi @ troche podskoczyc...ciekawa opcja btts HT po @3,45 to za rekreacyjna stawke