marti55
BOSS
Bo nic nie grają...w statystykach 0 strzałów, 0 sytuacji bramkowych, posiadanie piłki 43%...jak na faworyta na meczu i gospodarza to chyba słabuitko co?Panowie zerkacie na mecz bo juz 3.20 na arthura ?
\
Bo nic nie grają...w statystykach 0 strzałów, 0 sytuacji bramkowych, posiadanie piłki 43%...jak na faworyta na meczu i gospodarza to chyba słabuitko co?Panowie zerkacie na mecz bo juz 3.20 na arthura ?
2 słowa o jutrzejszych spotkaniach...Na jutro... WU - Perth - granie czystej jedynki mija się z celem.. do tego, znając ligę to może być niezła wtopa bo może Perth nagle odpali?... już nie takie 'cuda' tu były. Do tego miejsce spotkania - Tasmania.
Ja sobie rekreacyjnie pobiorę tutaj ov2,5 - @1,66
Za to drugi mecz. Tutaj zaryzykuję i pobiorę:
Jets - Victory - 2 - @2,3
Jets ważne punkty oddaje przeciwnikom. Victory musi walczyć o punkty bo albo będzie gonić WU które ma do zdobycia (w sumie) łatwe punkty z Perth, albo może mocno zbliżyć się do zespołu Western (w przypadku niespodzianki). Oba zespoły są na pewno w dobrych nastrojach, oba mają za sobą serię dobrych meczy i pozytywnych wyników. Ale to Victory ma wyższe cele... jak będzie - zobaczymy
MASAKRA 20' 3:0Myślę że Jets dzisiaj powalczy o ważne dla nich 3pkt.
Both teams to score - Yes (90 minut) & Liczba goli (zawodnik) - Beka Mikeltadze Gol w dowolnym momencie (90 minut) & Wynik - Newcastle Jets win (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 7.5 (90 minut) @ 8.28
Wyszło 30 lub 31 fauli.Dziś w oko mi wpadły faule. Mecz WSW z Newcastle i etoto daje zakład na przewinienia. Daje powyżej 26,5 kurs 1,85, jest też linia wyżej po kursie 2,15. Ogólnie takie typy nie daje, ale statystyka zachęca mocno. Grali między sobą w lutym i zrobili prawie 40 przewinień. Patrzę na gospodarzy i oni Sami robią w ostatnich meczach około 20 fauli (20 i 19). Są bardzo regularni w tym na swoim boisku. Newcastle też swoje dorzuci, bo jeszcze w teorii walczą o Play offy. Też wyznacznikiem jest dla mnie niedawny meczu Brisbane vs Newcastle, gospodarze o nic nie grali a było ponad 40 fauli!! a WSW u siebie nigdy nie odpuszcza.Nawet w Perth z Newcastle było 25 sztuk a Perth to delikatni do bólu w tej lidze. Ogólnie nie lubię takich zakładów, ale dziś liczę na minimum 27 fauli. Nawet te 27,5 mi pasuje, bo dziś liczę na dużą ilość przewinień a 27-28 fauli to można spokojnie w jednej połowie zakręcić w ilości 20+
Już jestem ciekawy co ''Biedaki'' zagrają w sobotę.
MASAKRA 20' 3:0
Hehe, widzisz co się dzieje, Jets potrafi wygrać z Sky Blues, lub Nix, po to by potem przeputac mecze z kim popadnie. Janosiki, jednym biorą, drugim dają. CCM nie lepsi. Raz niby walczą o play-offy, raz remisują z Glory, którzy dostają po 5 bramek od każdego...Już jestem ciekawy co ''Biedaki'' zagrają w sobotę.