>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Rzeczywiście, widocznie umysł tak psoci, po przeczytaniu Twojego posta i potem Majkowego, ten drugi został w pamięci bardziej bo najświeższy ;] Graty więc i dla Ciebie i dziękówka. Ale kto to jest Pan Li ? :D No właśnie czytam od lat i do dzisiaj nie wiem :]

Otrzymane punkty reputacji: +580
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Rzeczywiście, widocznie umysł tak psoci, po przeczytaniu Twojego posta i potem Majkowego, ten drugi został w pamięci bardziej bo najświeższy ;] Graty więc i dla Ciebie i dziękówka. Ale kto to jest Pan Li ? :D
Pan Li vel Stary Żółty Pies, od wielu lat jest rezydentem Triad i Yakuzy w Australii. Honorowy (nieoficjalny) prezes WSW, australijski Fryzjer ale razy 100 :)
Od czasu do czasu dzwoni do mnie, czasem napisze, a to ze wzgledu na sentyment do naszego kraju...
Miłośnik masażu i uciech lokalu pod nazwą Czerwony Lotos w Szanghaju, słowem czlowiek renesansu. Do tego jest posiadaczem kultowej już czarnej walizki, ktora zmienia losy meczów ...
Po prostu nieoficjalna "twarz" australijskiego soccera, fascynat sentencji i chińskich porzekadeł...
Ps
Człowiek legenda...o 100 twarzach...

Otrzymane punkty reputacji: +1392
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja dzisiaj spróbuję takie dwa betarchitekty:

Brisbane Roar - Newcastle Jets
Result - Draw (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) & Suma goli - Poniżej 2.5 (90 minut) @ 6.23

Macarthur FC - Perth Glory
Both teams to score - Yes (90 minut) & Wynik - Macarthur FC win (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) @ 5.21
Dziś przynajmniej jeden trafiony ;)

Otrzymane punkty reputacji: +399
snajp 887K

snajp

Użytkownik
Jutro koledzy mamy jedno zaległe spotkanie 6-tej kolejki CCM - Nix
Zapowiada się ciekawy meczyk. Wszyscy wiemy jakie baty zebrali Nix z pierwszym w tabeli MC
a Marynarze zremisowali na wyjeździe z drugim WU i na papierze jak i po kursach wygląda to na czyste 1.
Ja proponuję remis, rogi gospodarzy i kartki,można pograć karnego w meczu.Przeanalizowałem sobie pana Daniela Eldera (sędzia).Na 7 meczy w tym sezonie pokazał 34 żółte i 2 czerwone i podyktował 4 karne.

Result - Draw (90 minut) & Rzuty rożne (drużyny) - Central Coast Powyżej 5.5 (90 minut) & Punkty za kartki (suma) - Powyżej 39.5 (90 minut) @ 7.34

( żółta kartka – 10 punktów, czerwona lub druga żółta kartka – 25 punktów.)

Tyle jak na razie ode mnie GL.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/A-League
Godzina: 11:05
Spotkanie: Central Coast Mariners vs Wellington Phoenix
Typ: powyżej 5.5 kartek (czerwona=2)
Kurs: 2,60 ❌ Elder ban
Bukmacher: BETFAN
Analiza:

Klub z Gosford całkiem dobrze radzi sobie w ostatnim czasie. To zaowocowało awansem w tabeli i są o krok, aby znaleźć się w czołowej szóstce. Ostatnia przegrana w lidze datowana jest na 26.02., co pokazuje, że Central Coast Mariners jest poważnym kandydatem, aby zakwalifikować się do play-off. Nawet trudne wyjazdy im nie szkodzą i remis z Western United jest na to dobrym dowodem. Do końca sezonu zasadniczego pozostało jeszcze kilka kolejek i trzeba podtrzymać swoją świetną formę, aby marzyć o przedłużeniu rozgrywek. Kolejną młodość przeżywa Marcos Urena, który wspierany przez Jasona Cummingsa tworzą zgrany duet. Czy ta dwójka poprowadzi swój klub do wygranej?

Nixi również utrzymują dobrą dyspozycję. Niestety porażka z Melbourne City aż 0:6 nie była do końca sprawiedliwa. Przyjezdni tworzyli sobie obiecujące okazje przede wszystkim w drugiej połowie, ale mistrzowie A-League jak złapali swój rytm, to do końca chcieli upokorzyć swojego przeciwnika. Taki zimny kubeł wody przyda się przed decydującymi rozgrywkami w lidze. Jedyny zespół z Nowej Zelandii celuje naturalnie w play-off i do Adelaide United tracą jeden punkt, ale mają kilka spotkań zaległych. Ich bezpośredni rywal z Gosford jest w gorszej sytuacji i jest to ważny pojedynek dla gości, aby utrzymać dystans do Central Coast Mariners. Czy Wellington Phoenix zrehabilituje się swoim kibicom za blamaż z Melbourne City?

Możemy zauważyć, że w tabeli A-League jest ciasno i każdy punkt jest na wagę złota. Central Coast Mariners oraz Wellington Phoenix to sąsiedzi, którzy walczą o szóste miejsce, dającą przepustkę do play-off. Ja stawiam w tej rywalizacji na kartoniki, ponieważ jestem zdania, że kilka z nich się pojawi. Sędzia Daniel Elder chętnie po nie sięga i jest overowym arbitrem jak na Australię. Rozbitkowie i Nixi łapią wiele upomnień w tym sezonie i walka o trzy punkty będzie trwała do ostatnich minut. Spodziewam się wyrównanego i ostrego widowiska w Gosford i kto wie, może czerwieni?

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +582
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Dziś spotkanie zespołów bezpośrednio walczących o top 6. Z czego Nixi mają 4 punkty przewagi nad CCM, 1 punkt straty do szóstej w tabeli Adelaidy i 3 spotkania mniej rozegranych niż Adelaida. Skracając - CCM musi to wygrać. Nixi mogą.
Pytanie w jakich nastrojach jest zespół Kiwi po meczu z City? czy załamali się, czy wręcz przeciwnie. W tamtym meczu ich gra do stanu 0:2 wyglądała całkiem dobrze - później tak jak by zeszło z nich powietrze.
Dlatego z optymizmem patrzę na dzisiejszą grę Nixów.

Pobieram typ na gole z obu stron:
ov2,5+btts - @1,69

Gdy zobaczyłem jakimi faworytami wg. buków są gospodarze to jeszcze jedna myśl mi zaświeciła w głowie:
X2 - @1,85

Nie uważam, że gospodarze są aż takimi faworytami i jeżeli goście wykorzystają ze 2 akcje możemy być świadkami niespodzianki.

Pozdrawiam

\edit\ jednak totalna nieporadność Nixów. Szkoda typów.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1188
perek99 27,5K

perek99

Użytkownik
Też myślę o kartkach, ostatnie kolejki to bardzo dużo kartek, bo już zaczęła się walka ostra o play off. Dziś też taki meczyk. Grają 8 i 7 drużyna a od 6 jest play off. Co najważniejsze oba zespoły mają po 18 gier a będące wyżej Sydney i Adelaida aż 3 więcej, więc awans dla CCM i Wellington ciągle realny. Dla CCM to nawet mecz o tzw 6 pkt, bo tracą trochę więcej do 6 ekipy. Goście po laniu 0:6 też będą chcieli się pokazać. Chociaż bezpośrednie mecze nie obfitowały w szaleństwo kartek. Jednak dziś liczę na minimum 4-5 kartek.

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Zaproponowane do wyróźnienia:
+1
Live Gosford,
No cóż Nix wymiękają w wyscigu o top6, po prostu nie mają pary. Dziś nawet po zmianach nie wyglądało to lepiej. Fakt, karny był z d..., sędzia cwaniak VAR nie chciał, ale 5-0 z CCM i ostatnie 6-0 z City, to dowód, że Nix padli na pysk... Szkoda mi ich ale co zrobić...

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
No dwa ostatnie wyniki tragiczne ale bez przesady z tym wymieraniem o top6....mają 2 punkty straty do 3 miejsca i mecz więcej do rozegrania. :)
Popatrz sobie na terminarz, to bedziesz wiedział dlaczego tak napisałem... A mocniejsi, czy też bardziej wypoczęci chyba nie będą... Do tego na 5 spotkań zostały im 2 mecze u siebie...

M 8,5K

mario72k

Użytkownik
Hmmm, ale czy to "u siebie" oznacza, że będą grali w Nowej Zelandii? Czy tylko tyle, że będą mieli wynajęty jakiś stadion australijski ?

Otrzymane punkty reputacji: +582
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Hmmm, ale czy to "u siebie" oznacza, że będą grali w Nowej Zelandii? Czy tylko tyle, że będą mieli wynajęty jakiś stadion australijski ?
Mario kto jak kto, ale Ty wiesz, że 3 rok grają praktycznie wyjazdy i tułają się po australijskim buszu. Przez dlugi czas grali w Wolongong, te ostatnie 2 mecze "u siebie" w tym sezonie to niby zagrają w Nowej Zelandii. Pierwszy w Wellington, drugi w Auckland (czyli też nie u siebie)... O ile to wypali oczywiście... A i tak wielki szacun za to jak sobie radzą w tej sytuacji. No i dlatego może już mają tego dość i padają na pysk, bo ile można czasu znosić takie trudy, psychiczne i fizyczne..

Otrzymane punkty reputacji: +873
F 1,8K

for-lks36

Użytkownik
Witam. Mam pytanko : wiecie moze kto sedziuje mecz Melbourne - Sydney ? Chcialbym pokusic sie o karnego tak jak w dzisiejszym meczu ale nigdzie nie moge znalezc tej informacji... pozdrawiam

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dyscyplina: Piłka nożna/A-League
Godzina: 11:05
Spotkanie: Melbourne City vs Sydney FC
Typ: 1/BTTS ❌ daremne Sydney
Kurs: 3.00
Bukmacher: Superbet
Analiza:

City chce powtórzyć sukces z poprzedniej kampanii, gdzie po raz pierwszy w historii sięgnęli po mistrzostwo A-League. Były to świetne rozgrywki w wykonaniu gospodarzy i od kilku tygodni udowadniają, że są najlepszą drużyną w Australii. Ich wygrana aż 6:0 z Wellington Phoenix oraz aktualna przewaga w tabeli pokazuje, że forma jest wysoka. Oczywiście wszystko zweryfikują play-offy, ponieważ to będzie najważniejszy moment w kampanii, ale mistrzostwo sezonu regularnego również jest istotne. To pozwala rozegrać ewentualny finał na własnym obiekcie. Warto wspomnieć, że do gry City wrócił Mathew Leckie, którego transfer był strzałem w 10. Czy ponownie popisze się dobrym występem?

Ciężko jednoznacznie określić Sydney FC w tych rozgrywkach. Z jednej strony ofensywa działa, jak należy i w swoich szeregach mają naprawdę bardzo dobrych napastników, ale często defensywa płata figle i obrona jest najsłabszym punktem przyjezdnych. Dodatkowo bramkarze przechodzą mniejsze bądź większe kontuzje i w ostatnim meczu derbowym pomiędzy słupkami zadebiutował Adam Pavlesic, który lekko mówiąc, nie spisał się najlepiej i to on w pewnym stopniu był winny straconym golom. Dzisiaj przed The Sky Blues prawdziwy sprawdzian i chęć rewanżu za ostatnie porażki z City jest spora. Czy stać gości na pozytywny rezultat w Melbourne?

Jedni i drudzy bardzo dobrze czują się ostatnio w ofensywie i postaramy się to wykorzystać. Postawię w hicie A-League na wygraną faworytów i klasyczny wynik BTTS. Możemy śmiało stwierdzić, że ataki obu zespołów są najlepsze w stawce i mamy nadzieję, że zawodnicy City oraz Sydney nas nie zawiodą. Jeżeli spojrzymy na ostatnie bezpośrednie starcia, to padały w nich gole z obu stron i wygrywało City. Oby tym razem celowniki były dobrze nastawione. Na ten moment to gospodarze są bardziej poukładanym zespołem i to po nich spodziewam się większej ilości trafień.
Post automatycznie złączony:

Witam. Mam pytanko : wiecie moze kto sedziuje mecz Melbourne - Sydney ? Chcialbym pokusic sie o karnego tak jak w dzisiejszym meczu ale nigdzie nie moge znalezc tej informacji... pozdrawiam
nawet na oficjalnej stronie nie ma info, spodziewam się Kinga czy Beatha na taki mecz

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1122
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Melbourne,
Na razie 0-0 i szachy. Ht x po @ 1,95 pobrałem...
Sklady mocne, ale może w 2 pol. niech sie rozkręcą :)
Edit
Młody lepek się wyłamał, 19 lat a Bos, 1-0...
Edit1
Jak na złość to było wszystko w ht...
Edit2
Oj się rozkrecili, już 4-0, Sky Blues nie istnieje...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1295
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Perth,
Glory osłabione, sezon zjeb..., wooden spoon prawie bankowe, a goście z ambicjami i niezły skladem.
Jak @ skoczy na Victory do 2,0, to za drobne spróbuję, no chyba, ze mnie na live coś "odrzuci"...
Ht 0-0, przewaga Victory ale gola brak...
Czaje się na @ 2,0 na nich,...
Edit
Ft 0-1, kierunek na plus...
Ps
Tu mnie nie było w 2 pol, robota :) ale @ był >2,0... :) kto chciał to złapał...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1115
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Na dziś - Adelaida - Macarthur... oba zespoły walczą o punkty i top 6. Zwłaszcza, że zaraz za top 6 są zespoły Phoenix i CCM, które mają niewielkie straty i mniej rozegranych spotkań. Ta część tabeli jest naprawdę bardzo ciasna i tutaj każdy punkt jest ważny. Dlatego ten mecz to spotkanie o przysłowiowe 6 punktów. Kolejny fakt jest taki, że Adelaida u siebie nie gra najlepiej. Jak dla mnie to dziś powinny paść bramki:

ov2,5 + btts - @1,69

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1189
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom