M
3,5K
Mendieta1992
Użytkownik
Również dzięki Majk , skorzystałem.
Wzięte od Majka 1 na Arturów, graty i dziękówka
I małe pytanko, kto to jest "Pan Li" ?
Pan Li vel Stary Żółty Pies, od wielu lat jest rezydentem Triad i Yakuzy w Australii. Honorowy (nieoficjalny) prezes WSW, australijski Fryzjer ale razy 100Rzeczywiście, widocznie umysł tak psoci, po przeczytaniu Twojego posta i potem Majkowego, ten drugi został w pamięci bardziej bo najświeższy ;] Graty więc i dla Ciebie i dziękówka. Ale kto to jest Pan Li ?
Dziś przynajmniej jeden trafionyJa dzisiaj spróbuję takie dwa betarchitekty:
Brisbane Roar - Newcastle Jets
Result - Draw (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) & Suma goli - Poniżej 2.5 (90 minut) @ 6.23
Macarthur FC - Perth Glory
Both teams to score - Yes (90 minut) & Wynik - Macarthur FC win (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) @ 5.21
Popatrz sobie na terminarz, to bedziesz wiedział dlaczego tak napisałem... A mocniejsi, czy też bardziej wypoczęci chyba nie będą... Do tego na 5 spotkań zostały im 2 mecze u siebie...No dwa ostatnie wyniki tragiczne ale bez przesady z tym wymieraniem o top6....mają 2 punkty straty do 3 miejsca i mecz więcej do rozegrania.
Mario kto jak kto, ale Ty wiesz, że 3 rok grają praktycznie wyjazdy i tułają się po australijskim buszu. Przez dlugi czas grali w Wolongong, te ostatnie 2 mecze "u siebie" w tym sezonie to niby zagrają w Nowej Zelandii. Pierwszy w Wellington, drugi w Auckland (czyli też nie u siebie)... O ile to wypali oczywiście... A i tak wielki szacun za to jak sobie radzą w tej sytuacji. No i dlatego może już mają tego dość i padają na pysk, bo ile można czasu znosić takie trudy, psychiczne i fizyczne..Hmmm, ale czy to "u siebie" oznacza, że będą grali w Nowej Zelandii? Czy tylko tyle, że będą mieli wynajęty jakiś stadion australijski ?
nawet na oficjalnej stronie nie ma info, spodziewam się Kinga czy Beatha na taki meczWitam. Mam pytanko : wiecie moze kto sedziuje mecz Melbourne - Sydney ? Chcialbym pokusic sie o karnego tak jak w dzisiejszym meczu ale nigdzie nie moge znalezc tej informacji... pozdrawiam