>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

A-League

Status
Zamknięty.
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Melduje się i powiem szczerze, że śmierdzą mi te mecze. Pomimo, że WSW zagrało beznadziejnie z Big V to byli w stanie wywalczyć jakimś cudem remis. The Reds znów bez gola? Nie wierzę w to. Pogram sobie składaki za drobniaki w singlach:

Adelaide United vs Melbourne Victory: BTTS + powyżej 9.5 rzutów rożnych + powyżej 39.5 punktów kartkowych @3.44 ⛔ (gol Adelaide :( )
Sydney FC vs WSW: BTTS + powyżej 9.5 rzutów rożnych + powyżej 39.5 punktów kartkowych @3.51✅
Forbet

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +977
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Może mi ktoś wytłumaczyć co przyćpał Corica wystawiając (przynajmniej na papierowym ustawieniu) 2 obrońców na szpicy zamiast napastników? I to wtedy kiedy musi walczyć o top6? Albo geniusz, albo hosztapler, który dostał walizkę pieniędzy od sami wiecie kogo, którego to imienia już tu nie wymienię :)
Za to w drugim meczu w składzie Victory mamy 3 Panów "B" czyli szanse na bramki są... Zobaczymy, oj coś te mecze dziwnie "pachną" jak to sunxl sunxl zauważył...
edit
Le Fondre jak za dobrych, starych czasów i Sky Blues 1-0. Tak się kiedyś grało :) dziadersa wspomnienia.
A w Adelaidzie Victory 0-1, no i super fajna akcja z golem Rojasa, najgorsze to byłyby mecze na 0-0...
I bach, Hemed na 1-1 w Sydney...
edit1
Gol na 2-1 w Sydney, aaa Turban gwizdek, cofka :) Powinien być zakład: ilość cofek w meczu :) Żyła złota...
edit2
No w końcu w Sydney bez wątpliwości 2-1... Turban nie mógł nic innego gwizdnąć. W Adelaidzie bez zmian... 0-1...
edit3
Pyk, pyk 3-2 ... :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1105
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Dubel live: WSW powyzej 1.5 gola @1.92 ✅ + United powyżej 0.5 gola @1.66 ⛔AKO @3.19 Fortuna⛔

Strasznie niepewny ten młodzian w bramce Sydney FC. To przez Pavlesica był róg dla WSW, gdzie padł gol na wyrównanie. Mecz na razie na styku, ale WSW się odgryzają i stawiam na ich gola, co do The Reds, tak jak pisałem nie wyobrażam sobie znow ich spotkania bez gola, optycznie lepsi od Big V, czas na ofensywę w drugiej połowie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +579
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Ja sportowo wezmę over 1,5 w Adelaidzie + over 5,5 w Sydney i mam dubelek za symboliczną stawkę po @ 3,45... 4fun...
edit
no ręka w polu karnym Sydney FC a co tam, gramy przy Turbanie dalej... ja pierniczę :) A w Adelaidzie Redsi biją głową w mur...
edit1
I jak to u Turbana, czerwo jest, w 95 i 96 Sydney FC mogło podwyższyć, potem WSW dla odmiany, 97 znowu Sky Blues i zadyma na koniec ... FT 3-2... No i kartki na do widzenia:) A Reds porażka. W sumie symboliczny
Koniec nadawania... się rozpisałem dziś :) Over...

Ostatnia edycja:
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
To, co przekręcili WSW to jest dramat, ewidentna ręka od ciała, która jeszcze była w ruchu, wstydźcie się na varze i Turbanie

Otrzymane punkty reputacji: +580
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
To, co przekręcili WSW to jest dramat, ewidentna ręka od ciała, która jeszcze była w ruchu, wstydźcie się na varze i Turbanie
Oni właśnie dziady nawet VAR nie sprawdzali, tak to pierdylion razy "analizują" a tak to 0... Rudan wściekły bo go okradli. A Pan Li wysłał sms-a: qowal-San z Lechistanu, pamiętaj: “Każdy pies ma swój szczęśliwy dzień”. Stary Żółty Pies... :) Jeszcze się spotkamy...

Otrzymane punkty reputacji: +1321
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
W normalnej lidze jakby było spotkanie Bulls vs Glory, wypadałoby zakrzyknąć "o fajny, prosty mecz". Patrzymy na tabelę, rozkład przyszłych spotkań, potencjał, składy itd... Kto o co walczy, dobra, wystarczy... Teza: jest normalna liga, typ 1, @ 1,95, stawka miedziak, GL i dobranoc... No ale czy to "normalna liga"?...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1428
5xharoldx5 1,6M

5xharoldx5

Znawca - Szachy

Sam lubię typy na rzuty karne i wiele razy sędzia nie dał karnego choć się należał i odwrotnie, czasami absolutnie się nie należał, a gwizdnął. Mówię oczywiście tylko o meczach, w których był VAR. VAR miał wprowadzić sprawiedliwość, ale tak szczerze mówiąc, to i tak zdecydowanie zbyt dużo zależy od humoru sędziego danego dnia, zwłaszcza jeśli jest ręka w polu karnym.

snajp 887K

snajp

Użytkownik
Ja dzisiaj spróbuję takie dwa betarchitekty:

Brisbane Roar - Newcastle Jets
Result - Draw (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) & Suma goli - Poniżej 2.5 (90 minut) @ 6.23

Macarthur FC - Perth Glory
Both teams to score - Yes (90 minut) & Wynik - Macarthur FC win (90 minut) & Rzuty rożne (suma) - Powyżej 9.5 (90 minut) @ 5.21

Otrzymane punkty reputacji: +650
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Roar vs Jets
X ht, oj jak oczy bolą... @ 1,95 za drobne...
Edit
Wiadomo, to soccer, wszystko możliwe , ale na razie to wygląda jakby im SZP (czyli Pan Li) zapłacił za 0-0...
Slowo klucz to "na razie"... :)
Edit
Ht 0-0, ooo moje oczy, ale drobne w sakiewce cieszą :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +878
majekx 927,8K

majekx

Znawca A-League
Macarthur - Perth

1 - @1,89

Zastanawiam się co jest grane? Czemu tak? To chyba nie kurs z automatu, ale skąd? Jak dla mnie to bardzo dobry kurs i ja go obieram.
Glory już nic w tym sezonie nie osiągnie. Gra tylko dla kibiców.. Byki walczą o top 6, z którego się na razie wyeliminowali po serii słabszych meczy.. no ale z kim te słabsze mecze były.. z City, SFC i CCM.. dziś powinni się przełamać i wrócić do gry. Strata pinktów mocno skomplikuje im walkę o playoffy.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +1353
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Macarthur - Perth

1 - @1,89

Zastanawiam się co jest grane? Czemu tak? To chyba nie kurs z automatu, ale skąd? Jak dla mnie to bardzo dobry kurs i ja go obieram.
Glory już nic w tym sezonie nie osiągnie. Gra tylko dla kibiców.. Byki walczą o top 6, z którego się na razie wyeliminowali po serii słabszych meczy.. no ale z kim te słabsze mecze były.. z City, SFC i CCM.. dziś powinni się przełamać i wrócić do gry. Strata pinktów mocno skomplikuje im walkę o playoffy.
U innych, "normalnych" operatorów masz @ 1,95 nie mówiąc o braku haraczu! Pzdr i GL!

Otrzymane punkty reputacji: +399
qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League
Live Sydney, pierwsze sekundy, rzut wolny, Filip Kurto bez szans i 0-1, może to i lepiej, że teraz :)
Ht 1x po @ 2,0 za drobne biorę...
Edit
Lekki szok, 0-2, Filip znowu bez szans...
Edit1
Jesli Bulls myślą, że mecz w Australii można wygrać lub zremisować grając "na stojąco" to pragnę ich poinformować, że się srogo mylą...
Edit 2
VAR, karny, 1-2, choć raz na korzyść...
Edit3
Ht 1-2, kicha Bulls a ja 1 mam :)
Edit4
Bulls na 2-2, a za chwilę czerwo zlapali i znowu pod górę...
Edit5
Z 0-2 na 4-2 i to w 10! Pre 1 na plus...

Ostatnia edycja:
isztwan 290,5K

isztwan

Użytkownik
Wzięte od Majka 1 na Arturów, graty i dziękówka :)
I małe pytanko, kto to jest "Pan Li" ? :rolleyes:

qowalsky6 1,3M

qowalsky6

Znawca A-League

W normalnej lidze jakby było spotkanie Bulls vs Glory, wypadałoby zakrzyknąć "o fajny, prosty mecz". Patrzymy na tabelę, rozkład przyszłych spotkań, potencjał, składy itd... Kto o co walczy, dobra, wystarczy... Teza: jest normalna liga, typ 1, @ 1,95, stawka miedziak, GL i dobranoc... No ale czy to "normalna liga"?...
Horror był 4-2, choć przy 3-2 to była Czestochowa :) cieszy, ze dalem miedziaka, ostatnio stawki to same drobne były...

Ps
Nie, że coś ale mój typ był 1 :) w dobrym towarzystwie to i tak bez znaczenia, ale z kronikarskiego obowiązku i wysokiego ego :) dopisuję...

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +107
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom