>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

eWinner I liga 2021

Status
Zamknięty.
marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
25% zysku jak na prawie surebet to chyba nie najgorszy zwrot inwestycji. Dawno nie grałem surebetów ale zwroty 10-15% były dużymi okazjami na stronach poświęconych stricte surebetom. Tu co prawda surebeta nie ma, ale sam będę zdziwiony jeżeli ktoś inny wystrzeli. Chyba jedynie jakieś zdarzenia typu defekt, taśma, wykluczenie, upadek może zagrozić temu typowi.

BanksyGA 212,1K

BanksyGA

Znawca - Siatkówka
Nienawidzę zaśmiecać tematu, ale poczułem wywołany do tablicy, ponieważ jest to dyskusja na temat mojego typu.

Ludzie generalnie mają ogromnie małe pojęcie o bukmacherce (nie wskazuje tu nikogo palcem, mówię ogółem o hazardzistach). Błędem jest myślenie, że w bukmacherce są tylko value bety i nie value bety. Jest to bzdura. Value bet jest to zakład nacechowany subiektywnymi przeczuciami. Dla mnie value może być że Tarasienko będzie najlepiej punktującym zawodnikiem meczu, bo oceniam to jako 70/30, a kurs zdecydowanie przewyższa moje subiektywne przeczucia co do tego meczu. Natomiast dla innej osoby value może być w Rohanie jako najlepiej punktującym, bo on to ocenia jako 60/40 dla zawodnika Unii. Co więcej, value bety gra się głównie pod kontre lub zamknięcie zakładu, żeby jak najmądrzej wykorzystać nieprawidłowo wystawiony przez bukmachera kurs, oczywiście w Twojej opinii. Jeżeli ktoś stawia na zakład z value i w ogóle nie próbuje zminimalizować ryzyka (vide kontra lub zamknięcie), to na nic się to zda.

Nie jest to żaden value bet, jest to coś na wzór surebeta, ale surebetem nie jest, o czym wspomniałem. Natomiast zwrot 25% w zakładzie, który oceniam na ekstremalnie prawdopodobny, całkowicie mnie zadowala. Dla jednej osoby będzie to 25 zł, ale dla drugiej 2500 zł. Nie jest to żaden value bet, jest to zakład normalny, który uważam za wysoce prawdopodobny, a stopa zwrotu jak najbardziej mi odpowiada, bo operuję większymi stawkami.

Na forum (szczególnie w temacie "typy dnia") ludzie głównie chcą ustrzelić jak najwyższy kurs. Moje granie opiera się na regularnej stopie zwrotu, z racji tego że operuję większymi stawkami. Nie interesują mnie zakłady o niebotycznych kursach i małym prawdopodobieństwie. Dlatego ten typ w mojej opinii jest warty zagrania, ponieważ jest naprawdę mała szansa, że obaj liderzy dzisiaj zawiodą, szczególnie patrząc na rozkład biegów.

Otrzymane punkty reputacji: +123
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Wreszcie po pracy mozna ze spokojem spojrzec na oferte i niestety nie widze nic godnego uwagi na 1 rzut oka.....ale😉dla zabawy cos musi byc wiec sprobujemy,dzis ze stawka nie szaleje bo troche typy na sile buki idealnie wystawily kursy...
K.Nilsson under 6.5 Fortuna kurs 1.88
Hmm układ biegów taki ze spokojnie moze pokryc te linie idealnie byloby 7.5 ale tu kurs zacny wiec gram tak,troche loteria...ale facet jeszcze 10 dni nie rozwazal startow w polskiej lidze,gdzie mowil ze dopiero od maja chce poszukac tzn zaczac szukac tu klubu,awaryjnie i troche na sile sciagniety przez Unie w roli strazaka czy nagle przez te 8-9 dni przygotowal sie do startu ligi...niewiem,watpie...osobiscie uważam to za mały becik dnia...
Patrze również w strone Kozy i szukam linii cos przeczuwam ze jest w stanie powalczyc o over i bardziej ku temu bym sie sklanial na tym torze...
Ciekawą opcja jest para Konieczny-Woentin 2 kurs 2.3sts....zaryzykowalbym po takim kursie na młodego Szweda,moze byc remis ale wtedy zwrot, Woentin ma latwe 2 biegi w teorii z ktorych powinny byc 3 pkt...Konieczny w zeszlym sezonie na plus zdecydowanie ale teraz jedzie po covidzie i po kwarantannie na ktorej nie mogl trenowac wiec uwazam ze kurs warty ryzyka,byc moze Bartoch zaskoczy w juniorskim😉 i na Woentina zaryzykuje napewno😉😉zobaczymy.....co z tego wyjdzie

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +305
Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Sts
Wadim Tarasienko - Rohan Tungate+1.5 pkt
Kurs 2.33

No bez przesady Wadim to nie dauga by trzepać punkty. Uderzam w rohana bo zdarzy się taktyk i szansa łatwego biegi rohana by na 15 wyścig oglądać spokojnie z papierosem:)

Z racji juniorów for run za drobne gram
Unia + 8 pkt bo mają lepszych juniorów

G 35,3K

gkskubik

Użytkownik
Za jakąś chwilę zobaczymy zapewne aktualizację oferty na dzisiejsze spotkania, ale zanim to nastąpi pobiorę już teraz handi na gdańszczan w starciu z Polonią.

Wybrzeże -8,0 - Polonia Bydgoszcz @ 1,85 forBet

Ogromny pech dopadł gości przed dzisiejszym spotkaniem. Najpierw Błażykowski - podstawowy junior doznał kontuzji w spotkaniu ligowym, a następnie Gała w IMP zakończył przedwcześnie zawody po dzwonie z Protasiewiczem. O ile Błażykowski gwarantował - i tu z tym gwarantowaniem nie jestem pewien - dojechanie bez większych problemów do mety to absencja popularnego "Henia", który na gdańskim torze zazwyczaj radził sobie dobrze to bolesna strata. Handi wystawione na to spotkanie wg mnie byłoby bardziej adekwatne do spotkania w pełnych zestawieniach. Może buk liczy na jakąś niespodziankę w składzie gości. Otóż będzie ona w postaci Damiana Stalkowskiego, który już zakończył karierę i wyprzedał sprzęt... W roli popularnego "kewlara" zastępowany będzie przez bliżej nieznanego kangura - Brayden McGuinness'a. Po dwóch wyścigach zapewne zastępowany taktykami, które mogą ciut trzymać wynik.

Na pozycjach juniorskich na tą chwilę mamy przepaść. O ile Bartoch potrafi wystrzelić i dojechać do mety to Gąsior nie gwarantuje nawet tego. Ostatnio dwukrotnie rywalizowali zawodnicy w ramach DMPJ w Gdańsku i punktacja wyglądała następująco:

Alan Szczotka 12 (2,2,3,2,3)
Piotr Gryszpiński 8 (2,2,2,2,w)
Nikodem Bartoch 6 (3,1,0,2,0,0)
Hubert Gąsior 1 (w,0,1,w,ns)

i dzień później...

Alan Szczotka 14 (2,3,3,3,3)
Piotr Gryszpiński 8 (3,3,2,w,w)
Nikodem Bartoch 9 (1,3,0,2,1,2)
Hubert Gąsior 0 (d,-,-,-,-)

Na pozycjach seniorskich mocna i wyrównana czwórka w Wybrzeżu - gdzie każdy może ciągnąć wynik, a po stronie gości Bardzo mocno otwierający sezon Tarasienko, Bellego i Zengota. Nawet jeśli Wadim zakręci się koło kompletu to Francuz - mimo że bardzo utalentowany i ofensywnie jadący - nigdy nie wiadomo co dowiezie. W zeszłym roku w Gdańsku 9(0,3,3,0,0,3). Akcje ofensywne po szerokiej lub szeroka zamknięta przez rywala i śliwka. Jest jeszcze Zengi, który po dramatycznym Kryterium asów coś pojechał na tle słabiutkiej Unii z Tarnowa.

Jedyną wartością dodaną i to z dużym handi jest pozycja U23 i Lyager, który na tą chwilę rywali (Fienhage, Gruchalski) zjada na przystawkę. Udane spotkanie z Tarnowem, fajnie jechał w zeszłym roku również napędzając się po szerokiej 12(2,1,2,3,2,2).

Wyrwa w postaci juniora i Adriana jest wg mnie jednak nie do zasypania i nawet rezerwami Polonia nie dotrzyma kroku gdańszczanom.

EDIT/

Już leci aktualizacja...

Wybrzeże -6,0 @ 1,55
Wybrzeże - 8,0 @ 1,75
Wybrzeże - 10,0 @ 2,1 ZWROT

Wolno coś idą z ofertami... eWinner wystawił linie na poszczególnych zawodników.

D. Bellego under 11,5 @ 1,75 13 (3,3,2,2,1,2)

Francuz zapewne pojedzie w sześciu startach więc musi dowozić "tylko" dwójki ale zawsze musi być jakieś ale... Wydaje mi się, że znalazłem nawet dwa takie ALE

Przyjrzyjmy się rozpisce biegów Bellego.

I Tarasienko, Pieszczek, Bellego, Jamróg
V Jamróg, Bellego, Fienhage, MCGuinness
VIII Bellego, Kulakov, McGuinness, Gryszpiński
XIII Jensen, Lyager, Kulakov, Bellego

Pogrubione nazwiska to pierwsze "ale" - dość mocny układ rywali. W ósmym biegu z taktycznej Lyager lub Vadim. Do tego 2x Kulakov, 2x Jamróg. Druga sprawa i to rzecz, która w tym wypadku wydaje się być mega ważna to styl jazdy Bellego. Zawodnik ten jak pisałem wyżej uwielbia jeździć po szerokiej. Zupełnie jak Rasmus, który w tym sezonie przez nowego menago ustawiany jest z takim numerem aby nie jechać zaraz po równaniu toru bo pod bandą nie ma luźnego materiału. Co widzimy W programie meczowym? Bellego biegi I, V, VIII, XIII. Tylko 13 i jego z rezerwy nie będzie pierwszym w danej serii startów. Pozostałe są tuż po kosmetyce toru. Uważam, że 11,5 to za wysoko jak na niego nawet w sześciu startach.

Edit po meczu
Można pisać dużo o zakończonym spotkaniu. Kilka sytuacji stykowych. Wybrzeże ma o czym myśleć pomimo wygranej. Tor nie jest jeszcze żadnym sprzymierzeńcem.
Nie doceniłem Bellego i zdecydowanie ładnie dzisiaj jadącego Zengiego.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +282
A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Wczoraj jeden z najlepszych dni bukmacherskich,nie zdazylem podac typow bo malo czasu heh i eliga 4/4 razem z tenisem...troche czlowiek wytrzezwial hehe i lecimy dalej bo pare fajnych perelek widze...
Dubel otwarcia krosno plus 12.5 kurs 1.6 oraz Gdansk win 1.2 Fortuna
Ako 1.92 to mi wystarcza...
Krosno po wzmocnieniach ma kim postraszyc,Musielak w gazie a i sadze ze Szczepaniak i Milik moga pociagnac wynik taktycznymi krosno to utrzyma...
Gdansk kolega wyzej napisal wygra ten mecz czy z handi niewiem ale Polonia oslabiona...
Post automatycznie złączony:

Musielak over 10.5 Ewinner bet dnia jak dla mnie...powinien jechac 6 biegów a to da spora przewage tak mysle
Oraz Klindt-Musielak 2 kurs 1.88 pojedynek
Post automatycznie złączony:

Można zaryzykowac Milik over 6.5 sts kurs 1.7 ale to ryzykowny typ...ja to sobie wrzuce tylko do luznej tasmy...linia niska jak na zawodnika z asporacjami a tor w Osw najlatwiejszy w Polsce i duza szansa na 5 startów

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +15
Sándor Tihanyi 56,6K

Sándor Tihanyi

Użytkownik
Gdańsk - Bydgoszcz
Gdańsk - 10.5
Kurs 1,88
Buk STS
Edit - Pomagał sędzia ale Gdańsk nie chciał pomóc:)

Tu jest sprawa prosta. Przyjedża zespół osłabiony brakiem jednego z liderów i bez formacji juniorskiej. Gdańsk Po ostatnim wstydzie i blamażu myślę że dziś jest idealna okazja do mobilizacji.

Skład Wybrzeza podoba mi się jako równość Jamróg Rasmus Krystian i top ligi Kułakow wsparta doświadczonymi juniorami na papierze wyglada Fajnie. Po drugiej stornie mamy Wadima który miło mnie ostatnio zaskoczył. Potem Zengi, który wygląda dośc słabo na tle słabej Unii i 1/4 IMP. Bellego solidny i Lyager który na wyjedzie nie musi być już takim pewniakiem tym bardziej że dzis u rywali obiecujacy Niemiec Fienhage a nie dośc drętwy Grucha. Skład zamyka "Jan Kevlar" i o juniorach nie ma co pisać.

Morale po upadku Gały spadły dośc mocno. W Gdańsku licze na sportową złośc i dużą przewagę na juniorach którzy zdobedą zapewne 1 pkt z urzedu w 2 biegu. Dziś w Poloni widzę Bellego i Wadima resszta spora nie wiadoma. Jednak kurs zachęca bo Gdańsk jest silny i gdy mamy osłabienia w Poloni grzech nie pobrać takiego handicapu

Ostatnia edycja:
I 2,8K

iverson83

Użytkownik
Wybrzeże Gdańsk - Polonia Bydgoszcz

Typ Wybrzeże Gdańsk -6 pkt

Ostrovia Ostrów - Wilki Krosno

Typ Wilki Krosno + 10.5 pkt

Kurs AKO 2.35

Bukmacher Forbet

Brawo dla Wilków z Krosna !!!!!!!!! z 9-21 na 46-44 Dobre wzmocnienia !!!!!!!

Koledzy powyżej wszystko bardzo dokładnie opisali, także nie będę się powtarzał. Sytuacje kadrowa w Polonii Bydgoszcz + Wzmocnienia w Krośnie to w skrócie podstawowe powody takiego dubla.

W STS-ie można pobrać wyższe handicapy na Krosno ale za to kurs na Wybrzeże z -6.5 już 1.3 dlatego wybrałem taki wariant.

Ostatnia edycja:
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Zdunek Wybrzeże Gdańsk - Abramczyk Polonia Bydgoszcz
Lyager i Bellego zdobędą po minimum 8 punktów (w pierwszych pięciu startach) @2.30 Betclic

Typ tak naprawdę na Lyagera, bo Bellego nie powinien mieć problemów ze zdobyciem ośmiu oczek. Wskazują z resztą na to linie ustawione na poziomie 9.5. Na Andreasa oscylują one w granicach 7.5, więc tak naprawdę to on jest główną niewiadomą, pobieram ten zakład w betclicu gdyż zamiast kursu 1.80 w połączeniu z Bellego otrzymuję 2.30, co wydaje mi się całkiem przyzwoitą inwestycją.
Duńczyk naprawdę dobrze zaczął sezon. Po pierwszej śliwce z Unią w czterech kolejnych biegach zdobył 10 oczek i wyglądał bardzo dobrze. Dziś linia na niego wydaje mi się promocyjna, gdyż spodziewałem się coś w granicach 9.0. Ma całkiem niezły układ biegów, tak naprawdę na doparowych ma już praktycznie pewne punkty, bo raz jedzie z Zengotą i dwukrotnie z Bartochem. Ogólnie lubię stawiać overy "lepszych" z pary, bo nie dość, że zazwyczaj przywożą punkty na swoich kolegach to przy dobrej sytuacji torowej ich kompani blokują rywali, jeśli oczywiście odpowiednio ułoży się bieg, bo równie dobrze, para Polonii może dziś tylko wąchać dymek. Myślę jednak, iż linia pozwala na to, aby pograć w kierunku Duna. Tym bardziej, że lubi on tor w Gdańsku, co pokazał nawet rok ubiegły, kiedy to Lyager z "ósemki" zdobył dla Bydgoszczy tu aż 12 oczek i był wtedy najlepiej punktującym zawodnikiem w meczu razem z Pieszczkiem i Thorsellem.
Ponadto mój faworyt przyzwoicie spisał się w środku tygodnia w lidze duńskiej, gdzie dla Slangerup Speedway zdobył 11 oczek wygrywając na torze między innymi z Protasiewiczem czy MJJ, którzy poziomem są bliżej Ekstraligi niż pierwszej ligi.
Wydaje mi się, że patrząc na układ biegów, zeszłoroczny mecz oraz inaugurację sezonu Lyagera można śmiało uważać, że może być on dziś silnym punktem przyjezdnych, choć zapewne nie uchroni ich przed porażką, gdyż to Wybrzeże jest w tym meczu zdecydowanym faworytem.

Ostatnia edycja:
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Gdańsk - Bydgoszcz
Gdańsk - 10.5
Kurs 1,88
Buk STS

Tu jest sprawa prosta. Przyjedża zespół osłabiony brakiem jednego z liderów i bez formacji juniorskiej. Gdańsk Po ostatnim wstydzie i blamażu myślę że dziś jest idealna okazja do mobilizacji.

Skład Wybrzeza podoba mi się jako równość Jamróg Rasmus Krystian i top ligi Kułakow wsparta doświadczonymi juniorami na papierze wyglada Fajnie. Po drugiej stornie mamy Wadima który miło mnie ostatnio zaskoczył. Potem Zengi, który wygląda dośc słabo na tle słabej Unii i 1/4 IMP. Bellego solidny i Lyager który na wyjedzie nie musi być już takim pewniakiem tym bardziej że dzis u rywali obiecujacy Niemiec Fienhage a nie dośc drętwy Grucha. Skład zamyka "Jan Kevlar" i o juniorach nie ma co pisać.

Morale po upadku Gały spadły dośc mocno. W Gdańsku licze na sportową złośc i dużą przewagę na juniorach którzy zdobedą zapewne 1 pkt z urzedu w 2 biegu. Dziś w Poloni widzę Bellego i Wadima resszta spora nie wiadoma. Jednak kurs zachęca bo Gdańsk jest silny i gdy mamy osłabienia w Poloni grzech nie pobrać takiego handicapu
Już w tym sezonie było kilka spotkań które uznaliśmy za super pewne ze względu na osłabienia kadrowe i miały się kończyć pogromami i przejechaliśmy się na nich, z tymi handi bym uważał, przecież Bydgoszcz stać na te 40 pkt. W Wybrzeżu tylko Kułakow wymiata, a reszta spokojnie może przegrywać z Wadimem, który jest w dobrej formie i ma szybkie motory. Za Gałę jedzie Stalkowski i pewnie będą stosowane RT, a więc Wadim może zdobyć 15-16 pkt w 6 biegach, Bellego spokojnie ok. 12 w 6,Lyager i Zengi po 5-6,plus juniorzy mają z automatu 1 pkt, a i u gospodarzy może przytrafić jakaś literka. Handi 10,5 jest bardzo duże i przy spasowaniu się gości do toru i dobrej jeździe np. na początku spotkania pokrycie tego handicapu przez Gdańszczan będzie nie możliwe.... Powodzona i zieloności mordeczki

Otrzymane punkty reputacji: +3
M 83,1K

mazinho87

Użytkownik
Ja na dziś biorę początki meczów dla gospodarzy. Typy przeciwko ekipom, które nie mają juniorów:

Gdansk - Bydgoszcz po czterech biegach -4,5 1 1.80 (godz 14) 8/10 (fortuna)

Piszę na szybko bo mecz niedługo. Bydgoszcz ma beznadziejnych juniorow, dzis debiutuje 17-letni Gąsior. W juniorskim pewne jest 5:1 dla Gdanska. Rowniez w czwartym biegu jedzie ten slaby junior i na pewno bedzie ostatni. Dodatkowo w pierwszej serii startow Bydzia w seniorskim skladzie wystawi McGuinesa. Jeżeli Bydgoszcz nie wygra 1 biegu to typ 99,9 % pewny

Analogicznie w drugim meczu probuję:

Ostrów - Krosno po czterech biegach -5,5 1 2,36 (fortuna) 6.5/10

Ostrów ma swietna mlodziez i juniorski bedzie na pewno 5-1. Licze na to, żew pierwszej serii startow: Klindt, Bertzon, Walasek, Gapinski i mlody u24 z Danii spokojnie te 2 punkty nadrobia na niedopasowanych jeszcze gosciach

marqs3lby 10K

marqs3lby

Użytkownik
Za fajny bet uważam Musielak najlepiej punktujący w meczu . Dobra forma, dobre występy na tym torze, w dodatku może pojedzie 6 biegów. Po kursie 4 warto spróbować.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +69
T 28,6K

trynek85

Użytkownik
Już w tym sezonie było kilka spotkań które uznaliśmy za super pewne ze względu na osłabienia kadrowe i miały się kończyć pogromami i przejechaliśmy się na nich, z tymi handi bym uważał, przecież Bydgoszcz stać na te 40 pkt. W Wybrzeżu tylko Kułakow wymiata, a reszta spokojnie może przegrywać z Wadimem, który jest w dobrej formie i ma szybkie motory. Za Gałę jedzie Stalkowski i pewnie będą stosowane RT, a więc Wadim może zdobyć 15-16 pkt w 6 biegach, Bellego spokojnie ok. 12 w 6,Lyager i Zengi po 5-6,plus juniorzy mają z automatu 1 pkt, a i u gospodarzy może przytrafić jakaś literka. Handi 10,5 jest bardzo duże i przy spasowaniu się gości do toru i dobrej jeździe np. na początku spotkania pokrycie tego handicapu przez Gdańszczan będzie nie możliwe.... Powodzona i zieloności mordeczki
Szkoda że Ci nie weszło Mordeczko, ale i tak gdyby nie dwie literki u Wadima to mogło się to nawet zakręcić koło remisu

A 442,8K

adams235

Znawca - Żużel
Dzis skromnie 1 liga wybralem 2 zdarzenia narazie do kazdego po 1 tennisie dokladam i wychodza 2 dubelki

Gomólski under 9.5 kurs 2 Fortuna bet dnia po takim kursie...zobaczymy

Kosciuch under 9.5 kurs 2.1 Fortuna

Piekne kursy,Gomólski swietna forma u progu sezonu ale ostatnio lekka kontuzja nogi do tego wydaje mi sie ze ten tor moze mu nie pasowac na drugim kuponie Kosciuch hmm jedzie z Gomolskim juz w 1 biegu potem moga spotkac sie w nominowanych wiec szansa ze potraca punkty,do tego trudne biegi zwlaszcza Gomolskiego wiec tak to widze😊😊
LEKKO PO 12BIEGU SIEDZI😊😀

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +33
neutralny 586,5K

neutralny

ModTeam
Członek Załogi
Orzeł Łódź - ROW Rybnik
Orzeł Łódź +6.5 pkt. @1.80 Ewinner
Łogaczow (+2pkt.) vs MJJ - 1 (3-drogowo)@1.89 Fortuna
Tudzież poniżej 3.5 pkt. @2.68 STS

Moje przewidywania na dzisiejszy mecz w Łodzi.
Handi w kierunku Orła. Wydaje mi się, że dość bezpieczne po przyzwoitym kursie w ewinner. Orły będą chciały jak najdłużej trzymać wynik, więc myślę że taktyczne pójdą w ruch w pierwszym możliwym momencie. A jechać ma kto, bo są Kurtz, Łoktajew, czy Nowak. ROW trochę chimeryczny na początku sezonu. Z resztą ogólnie kadra rybniczan wydaje mi się najbardziej nierówna z czołówki. Nierówna pod tym względem, że mogą zarówno pozytywnie, jak i negatywnie zaskakiwać swoich kibiców. Jakoś nie widzę dziś pogromu w Łodzi.
Stawiam dziś na dobrą dyspozycję Łogaczowa, przywoicie pojechał z Tarnowem, za plecami udało mu się nawet przywieźć Tungate'a, więc na pewno szybkości mu nie brakuje. W parze z MJJ z dwupunktowym handi moim zdaniem ma duże szanse. Jensen dobry występ z rozgromionym Krosnem, poza tym w Danii tak sobie, uważam że lepiej będzie mu szło na swoim torze, problemy mogą być na wyjazdach, kiedy to za rywali będzie miał właśnie Łoktajewa, czy Kurtza.
Chyba mój pierwszy typ underowy na Tudzieża, bo do tej pory stawiałem tylko overy juniora ROWu. Dziś daję mu szanse na 3-4 oczka, jednak kurs jest na tyle wysoki na under, że spróbuję, bo Mateusz, jeśli słabo wystartuje to lubi później odstawiać dziwne raczej, aby tylko wyprzedzić rywala, co zazwyczaj kończy się źle dla obu. Liczę więc, że w jednym z dwóch biegów w których ma szansę zapunktować wydarzy się coś nieoczekiwanego.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +23
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom