1. Najwięcej punktów w meczu: Rohan Tungate @2,55 Wadim Tarasienko @2,51 - 1xbet - ZWROT
Tworzę sobie surebet, który surebet nie jest, ale dla mnie to dwaj zawodnicy do wykręcenia dwucyfrowych liczb i w sumie nie zdziwię się jak to Wadim będzie miał więcej. W oba zakłady wchodzę taką samą stawką i nie uważam, żebym był stratny. Wadim Tarasienko w tym sezonie w Bydgoszczy już jechał. Zanotował fantastyczny występ na kryterium asów, gdzie zajął drugie miejsce z 14 punktami, natomiast biegi miał bardzo łatwe. W dzisiejszym spotkaniu również ma łatwe. Po 4 startach spodziewam się minimum 10 punktów, a nie zdziwi mnie komplet. Tungate to Tungate. Jeżeli ktoś ma utrzymywać Unię przy życiu to właśnie on. W meczu z Wybrzeżem zanotował tylko 9 punktów, ale miał biegi z fantastycznymi w tym sezonie Jamrogiem, Jensenem czy Kulakowem, a w ostatnim biegu miał defekt i był drugim najlepszym zawodnikiem w Unii. W następnym meczu tych punktów uzbierał już 16 i był bez wątpienia liderem.
2. Grzegorz Zengota poniżej 6,5 pkt @1,80 - 1xbet 5 pkt
Kryterium Asów go podsumowało na starcie sezonu. 5 zer i zdecydowanie najgorszy zawodnik. Przegrywał z każdym. Dzisiaj biegi trudne i do nominowanych nawet nie wyjedzie moim zdaniem.
1. Tungate, Koza, Lyager
2. Bellego, Mroczka, Woentin
3. Tungate, Bellego, Rempala
4. Woentin, Tarasienko, Nilsson
No ja widzę tutaj maksymalnie 4 punkty.