Powyżej świetny typ wg mnie. Przejrzałem bieg po biegu w tym spotkaniu i rzucił mi się jeszcze jeden over w tym spotkaniu - tym razem po stronie gospodarzy.
Jamróg over 8,5 @ 1,84 STS
I Gomólski, Pieszczek,
Trofimov, Jamróg
V Jamróg,
Trofimov,
Gruchalski, Holta
X
Tudzież, Jamróg, MJJ,
Gruchalski
XII Łogaczow,
Szczotka,
Giera, Jamróg
W fazie zasadniczej jak widać Kuba tylko po razie trafia na papierowe strzelby rywala. Jedzie z 3 młodzieżowcami i po dwa razy z U24. Jak dla mnie do grania.
Nie bardzo rozumiem też kursy wystawione na zwycięstwo gospodarzy. 1,23 - 1,30 w zależności od buka... Z całym szacunkiem dla Krosna czy Łodzi - oni dzisiaj w Gdańsku nie jadą. Przyjeżdża nad morze drużyna z mocnym składem, z jasno postawionym celem na ten sezon i z polewaczkowym w parkingu, który potrafi poukładać klocki. To również początek sezonu. Gdańszczanie nie są w 100% spasowani z torem. Ogrom dosypanej nowej nawierzchni, pogoda, która nie jest powtarzalna (nocne przymrozki, dzisiaj w godzinie meczu +16) nie będzie w tej fazie takim atutem jak w późniejszej części sezonu.
Uważam, że Wybrzeże ma szansę to wygrać, sercem jestem nawet za pogromem 75-15, ale kurs na X2, a na pewno już handi na gości to nie są rzeczy obok których przejdę obojętnie.
Zakład bez remisu
ROW @ 4,00
eWinner ZWROT
Gdańsk -8,5 -
ROW @ 1,67 STS
Gdańsk -6,5 -
ROW @ 1,98 STS