Początek sezonu, spotkanie z dużą ilością podtekstów. Jaskółki z Tarnowa podejmują gdańskie Wybrzeże. Przejrzałem ofertę kilku bukmacherów i w oko wpadło mi zdarzenie, które wcale nie stoi na straconej pozycji. Ba nawet uważam, że istnieje spore prawdopodobieństwo na plusowe rozliczenie.
M. Gzyl + D. Rempała łącznie
powyżej/poniżej
2.5 pkt (liczą się wszystkie biegi) @ 2,55
eWinner.
Rozumiem, że w/w para to nie zestaw z Cierniakiem i Koniecznym, ale na specyficznym, długim tarnowskim lotnisku over jest jak najbardziej do pokrycia. Początek sezonu to również częste defekty, upadki i ewentualne punkty na trupach.
W II wyścigu punkt z urzędu, zostają dwa oczka w przynajmniej kolejnych 4 startach. Niemożliwe? Uważam, że realne i wchodzę w zakład.
Dołożę jeszcze delikatnie kilka zdarzeń aby spotkanie lepiej się oglądało.
Koza
under 7,5 @ 1,66 forBet (w,3,1,1,2,1)
Szalenie ciężki bieg pierwszy, potem wizualnie prostsze, ale w parze z nieprzewidywalnym Mroczką. W nominowanym lub nawet X biegu możliwa rezerwa taktyczna. Konkurencyjne 2 buki ustawiły linię o oczko niżej dlatego pobieram.
Wybrzeże -2,5 @ 1,8
forBet
Wybrzeże -4,5 @ 2,1
forBet
Jeśli gdańszczanie chcą powalczyć w tym sezonie o coś dużego to od początku sezonu muszą się pozytywnie nakręcać. Nic tak nie tworzy team spirit jak zwycięstwa. Tarnów na papierze ma dwie armaty. Dalej niewiadome. Z Łełkiem i Koniecznym zupełnie inaczej ten mecz by wyglądał, a tak mamy jak dla mnie dziury w składzie, których rezerwami nie da się nadrobić przy mających co nieco do udowodnienia przeciwnikach.