Trzeba troche rozruszać temat żużlowy...kolega powyzej podal dobre typy sam je zagram ale nie sa to moje glówne typy...dla mnie betem nr 1 jest co moze zaskoczyc jest para......
Krosno-Łódz 2 kurs 1.9Ewinner(liczylem na cos ponad 2 kurs ale buk nie taki glupi
)
Na 1 rzut oka patrzac na sklady kazdy moze popukac sie po glowie, Witek w zimie przespal okres transferowy nie da sie ukryc ale jest to spowodowane choroba i covidem i poprostu troche odpuscil....ale Witek to jest wytrawny gracz i doskonale zdaje sobie sprawe ze po 1,2 czy 3 kolejce wzmocni zespol i to bedzie inny zespol w 14 kolejce a inny w 1. Patrzac na ten moment lodz kadrowo wyglada mizernie ale tak jak mowie pojdą wzmocnienia...do tego Witek placi i bedzie placil od poczatku do ostatniego meczu wiec tu tez ma przewage nad paroma druzynami...
Jeszcze jedna bardzo wazna rzecz to sprawa Grygolca i sprawa honorowa dla Witka,nie chce sie zaglebiac w temat ale napewno zrobi wszystko aby Lodz byla wyzej od Krosna
2.Typ
Zdunek-Bydgoszcz kurs 1.68
Ewinner
Kurs mizerny i trzeba cos dokulac do tego ale mozna wziaść...Gdańsk pojdzie o awans grubo tak sadze jedyne zmartwienie to juniorzy ktorzy mnie nie przekonuja kompletnie ale bardzo mocna 5 seniorow powinna doprowadzic ten zespol do finalu...Bydzia tez mocna to moze byc czarny kon rozgrywek ale to troche taki wesoly zespol,walka o PO duzy potencjal ale finalnie widze ich w okolicach 3-6...tez bardzo niepewna juniorka...