Dzień dobry to mój pierwszy post w tym wątku, wiec należy się przywitać, ja wiem ze to dziwne zobaczyć kogoś takiego jak ja w temacie o Lidze Australijskiej
, ale jeszcze większy podziw jak sprawdziłem wpisy w tym temacie i szacun dla
qowalsky6 i
majekx, żyjące legendy tego tematu. Owszem ja nie mam takiej wiedzy jak większość tutaj osób co śledzi ta lige, ale po czytałem i tez przygotowałem sie i mam propozycje.
Over 2.5 Bramki @ 1.90 Dafabet (Jedna Bramka!)
Central Coast Mariners — Newcastle Jets G 09:05 I 31.12
Dlaczego tak? jutro sylwester to sadze ze sobie po strzelają, niiie no to głupie argument, ale dobra, do czego zmierzam ja jestem osoba ktora szuka gdzies przelaman serii i tutaj może w końcu nadejdzie, chodzi mianowicie o bramki ale tez brałem pod uwagę ze obydwie drużyny strzela za 1,72, o co chodzi:
Zwróćcie uwagę ze od ostatnich 8 meczów nie padł over 2.5 bramki, ale również Both Teams to Score sadze ze w końcu może być przełamanie. Jak wiadomo, ta liga jest ofensywna chyba ze sie mylę, ale stan serii bez over-u jest długi jak na ta lige(chyba). Co za tym idzie również, (chyba) nie będzie trzeciego remisu podrząd w domu przeciwko Jets. Poza tym jak napisal majeks COM teoretycznie sie wzmocnilo a Jets sie teoretycznie oslabilo, mimo to niby jest silniejsza druzna, ale na ostatnie pięć meczów pomiędzy tymi drużynami mieliśmy
15 bramek a w domu gospodarzy na ostatnie piec meczy padło aż
21 bramek po miedzy nimi(szok). Często te drużyny miedzy sobą lubią po strzelać, wiec i może jest to jakimś pomysłem na przełamanie i zagranie na over 2,5 albo może w koncu Both Teams to Score - yes. - pozdrawiam-szczesliwego nowego roku.