erni1
Użytkownik
Kobiety w Australii dały przykład
CAN 4-3 ADE | Canberra - Adelaide
www.flashscore.pl
Tak jak napisałem w PM - stawianie teraz to tylko 'for fun' - za wcześnie na jakieś wyciąganie wniosków bo nie ma żadnego materiału do analizy.Niestety under cornerów.Liczyłem że kolejny będzie over.
Szkoda bo stawka spora była na over 11,5.
Trzeba to jakoś będzie odkuć.
Może Adelaide?
Kolego drogi, tak jak sam pisałeś nie mamy żadnego materiału porównawczego, ja się dziś nie ważyłem nic pre podawać, w meczu zespołu, którego nigdy nikt nie widział (Bulls), zgadzam się, że stawki teraz, to co najwyżej sportowe mogą być. Jutrzejszy mecz to kolejne Derby - F3. I znowu mamy 50% szans na under/over Ja po 3 dotychczasowych meczach gdzie padły 2 gole! mam życzenie by jutro było ich co najmniej 3, no i bts ofc Skończyć się może jak w slawetnym meczu od którego termin Rozbitkowie28 zagościł na forum. Nowym kolegom tylko przypomnę, że było to właśnie w spotkaniu z Jets. Oczywiście może być gow.... 0-0 lecz ja będę dopingował aby się skończyło 2-8. To był piękny mecz... Podsumowując zerknę na live jak się sprawy mają i wtedy zaatakuję over/bts lub sobie odpuszczę...Tak jak napisałem w PM - stawianie teraz to tylko 'for fun' - za wcześnie na jakieś wyciąganie wniosków bo nie ma żadnego materiału do analizy.
Adelaida bez McGree, Troisiego czy Izzo. może zupełnie taktyka się zmienić np na długie piłki do przodu na Juricia.
Post automatycznie złączony:
A na jutro... już teraz pobieram czystą 2 - @2,29
regularnie
Boję się, że kursy spadną. Ciekawe jak (czy) zagra Urena. CCM teoretycznie się wzmocniło... tylko czy to wystarczy na Jets? Z drugiej strony Jets od kilku sezonów regularnie traci podstawowych zawodników zastępując ich zawodnikami gorszymi... zobaczymy na jakim poziomie są oba zespoły w tym sezonie.
ja właśnie wczoraj puściłem dwa największe progi, ale bardziej na przeczucie, tu nie podawałem, bo nic sensownego nie miałem do napisania, tym bardziej, że byłem po meczu...RealuJedno trzeba powiedzieć takich linii na RR dawno nie pokrywali praktycznie w każdym meczu w pre na takie overy kurs ponad @3 to cieszy bo z golami tragedia