>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

KHL (Liga Kontynentalna) - Sezon zasadniczy 2020 / 2021

Status
Zamknięty.
kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
Mark tak z ciekawosci, jak w normalnych czasach wyglądała frekwencja na meczach na meczach khl? Ludzie chodzą w takim Chabrowsku czy Nowosybirsku na mecze?

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Mark tak z ciekawosci, jak w normalnych czasach wyglądała frekwencja na meczach na meczach khl? Ludzie chodzą w takim Chabrowsku czy Nowosybirsku na mecze?
Pytanie do mark1973 mark1973 ale pozwolę sobie się wtrącić ; ) W niektórych regionach grają w ogóle bez kibiców. Zależy od zarządzenia włodarza regionu. W Nowosybirsku akurat jest pozwolenie na wspieranie zespołu z drużyn i na ostatnim meczu z Lokomotivem doping był "zacny" jak na obecną sytuację. Tam gdzie mogą chodzić to chodzą.

sunxl 2,1M

sunxl

Typer
to zależy od regionu, w Chabarowsku, Kazachstanie czy okręgu moskiewskim jak hale w Podolsku czy Bałaszycha nie masz w ogóle kibiców, a w Nowosybirsku, czy w Moskwie jest ograniczona z tego co się nie mylę to 1/4 całej pojemności hali może wejść

rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Dzięki. Ok teraz rozumiem ale chodziło mi o frekwencję w normalnych przedcovidowych czasach. :)
W przedcovidowych czasach w Nowosybirsku zazwyczaj trybuny były wypełnione po brzegi. Sibir to akurat chyba jeden z najlepszych kibicowskich środowisk w lidze zaraz obok Ufy i Czelabińska. Zawsze lubiłem oglądać mecze Sibiru po słychać tam głośny doping, śpiew kibiców i bębny. Super atmosfera.

Otrzymane punkty reputacji: +11
kibic-zwierze 47,9K

kibic-zwierze

Użytkownik
W przedcovidowych czasach w Nowosybirsku zazwyczaj trybuny były wypełnione po brzegi. Sibir to akurat chyba jeden z najlepszych kibicowskich środowisk w lidze zaraz obok Ufy i Czelabińska. Zawsze lubiłem oglądać mecze Sibiru po słychać tam głośny doping, śpiew kibiców i bębny. Super atmosfera.
W życiu bym się nie spodziewał. Dzięki za info. Zapoznam się. :)

mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzięki. Ok teraz rozumiem ale chodziło mi o frekwencję w normalnych przedcovidowych czasach. :)
Jestem juz. Tak, koledzy wyzej maja racje , zalezy to od danego regionu. Np. w ostatnuch meczach w Nowosybirsku był 1/4 hali a w Chabrowsku grali bez kibiców i dzis ma byc podobnie. Sibir z 1/4 a Amur bez kibicow.
Post automatycznie złączony:

Nie doprecyzowalem. Hale w Chabrowsku i Nowosybirsku pekały w szwach przed Covid. Było pełno ludzi bo tam hokej to sport numer 1, ludzie tym zyja tak samo jak pracą, to czesc ich zycia

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Zaraz mnie mecz w Chabarowsku zaskoczy. Różne chodzą pogłoski na temat sytuacji w zespole Amura i po wpisie marka1979 nie będę drążył tematu. Osobiście zagrałem ten mecz, bo kurs na Amur jest zawyżony, a Lokomotiv ponownie przeceniony przez bukmacherów. W Kazachstanie słabiutko zaczęli mecz. Później było lepiej, ale nie udało się zdobyć punktu. W Nowosybirsku zaprezentowali się ciekawiej, ale oddali punkt w ostatniej tercji i szczęśliwie wygrali w dogrywce, a gdyby Sibir nie łapał tyle kar i żeby grali uważniej to możliwe, że wygraliby w regulaminowym. Dzisiaj gracze Loko zagrają trzeci mecz w ciągu pięciu dni wliczając w to dalekie loty, zmiany czasu i zmęczenie. Nawet jeśli sytuacja w Chabarowsku jest przeciętna to spróbuję, bo nawet jeśli Amur się podłoży (w co trochę wątpię) to jeszcze Lokomotiv musi wykorzystywać swoje okazje co ostatnio średnio im wychodzi ; ) Jeśli Amur przegra to po prostu zagram sobie drugi raz pozostałe dwa typy w dublu.

Mecz "gigantów" w Bałaszycha. Ostatni mecz Avto z Kazaniem był trochę dziwny. Jekaterynburg nie sprawiał wrażenia jakby chciał to przegrać, ale te ich kary i ich ilość wyglądały jakby umyślnie chcieli stworzyć okazję przeciwnikom, których z kolei Kazań nie wykorzystał. Brutalne ataki na zawodników AK Barsa itd. Może odniosłem takie wrażenie po wypłynięciu info o chęci pozbycia się Petersa. Dzisiaj pewien dziennikarz mówił, że gdyby Peters był rosjaninem to już dawno by poleciał, ale amerykanie potrafią wywalczyć takie kontrakty, że ciężko ich tak po prostu zwolnić, więc może faktycznie coś w tych pogłoskach jest skoro pojawiają się takie komentarze. Staram się nie grać takich kursow w takich meczach, ale skoro zdecydowałem się ostatnio na Kazań to spróbuję i dzisiaj. Przeciwnik na podobnym poziomie co Barsy.

Ostatni mecz na dzisiaj. Torpedo jest w dobrej formie i zagrają u siebie, a kursy nie odzwierciedlają formy obu zespołów. Podoba mi się ten na over 1,5 bramki Torpedo kolegów wyżej, ale ja wolę zagrać handi w stronę Torpedo. Różnie to bywa z tymi bramkami, a handi może wejść zarówno przy wyniku 1:1 jak i 4:4 ; ) Wiem na pewno, że NN nie dadzą się tak łatwo CSKA.

❌ Amur lub remis & Avangard ML & Torpedo +2,5 (handi) @4,20 2/10 Betclic

EDIT//
❌ Trochę podostrzymy, a co: Avanagrd -1,5 & Torpedo lub remis @6,39 1/10 Betclic

Zapomniałem o Sibirze! Tutaj wyciągam swoją maszynę losującą i.... według mnie wszystko może się wydarzyć. Podolsk tak przeplata słabsze momenty z dobrymi, że ciężko nadążyć. O Sibirze mozna powiedzieć to samo. Z Lokomotivem pół meczu wygrali, pół przegrali. Podolsk to samo z Barysem. No remis jak nic :cool:

❌ Remis w Nowosybirsku @4,20 1/10 Unibet

+43,62 j

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +92
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Panowie, weszliście na taki poziom typowania, że aż czasami nie ma czego dodawać tak wyczerpujecie wiedzę na temat poszczególnych spotkań. Jednak dziś trochę inaczej myślę o spotkaniu
N.Nowogrod-CSKA Typ; 2/-6,5 bramki Kurs:2.06
Mecz się zaraz zaczyna, więc krótko. CSKA jest na takim etapie sezonu, że słabsze mecze są wliczane w specyfikę KHL i te słabsze momenty CSKA ostatnio ma. Jednak, w zespole nic się złego nie dzieje a najlepszą reakcją na kilka słabszych meczy jest pokazanie charakteru i umiejętności w kolejnych. Dziś rywal mocny, ja w ogóle bije brawo w tym sezonie zespołowi z Nowogrodu bo grają naprawdę dobrze. Dziś jednak myślę, że nie dadzą rady z mocniejszym od siebie rywalem. Miałem odpuścić ten mecz, ale że kursy na CSKA ciągle rosną to idę w ich kierunku. Spodziewam się meczu, w którym CSKA będzie kontrolowało wydarzenia na lodzie i w RT po walce zwycięży. Typuje 1:3 max 2:3/2:4

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +165
W 11,7K

wojan81

Użytkownik
Zaraz mnie mecz w Chabarowsku zaskoczy. Różne chodzą pogłoski na temat sytuacji w zespole Amura i po wpisie marka1979 nie będę drążył tematu. Osobiście zagrałem ten mecz, bo kurs na Amur jest zawyżony, a Lokomotiv ponownie przeceniony przez bukmacherów. W Kazachstanie słabiutko zaczęli mecz. Później było lepiej, ale nie udało się zdobyć punktu. W Nowosybirsku zaprezentowali się ciekawiej, ale oddali punkt w ostatniej tercji i szczęśliwie wygrali w dogrywce, a gdyby Sibir nie łapał tyle kar i żeby grali uważniej to możliwe, że wygraliby w regulaminowym. Dzisiaj gracze Loko zagrają trzeci mecz w ciągu pięciu dni wliczając w to dalekie loty, zmiany czasu i zmęczenie. Nawet jeśli sytuacja w Chabarowsku jest przeciętna to spróbuję, bo nawet jeśli Amur się podłoży (w co trochę wątpię) to jeszcze Lokomotiv musi wykorzystywać swoje okazje co ostatnio średnio im wychodzi ; ) Jeśli Amur przegra to po prostu zagram sobie drugi raz pozostałe dwa typy w dublu.

Mecz "gigantów" w Bałaszycha. Ostatni mecz Avto z Kazaniem był trochę dziwny. Jekaterynburg nie sprawiał wrażenia jakby chciał to przegrać, ale te ich kary i ich ilość wyglądały jakby umyślnie chcieli stworzyć okazję przeciwnikom, których z kolei Kazań nie wykorzystał. Brutalne ataki na zawodników AK Barsa itd. Może odniosłem takie wrażenie po wypłynięciu info o chęci pozbycia się Petersa. Dzisiaj pewien dziennikarz mówił, że gdyby Peters był rosjaninem to już dawno by poleciał, ale amerykanie potrafią wywalczyć takie kontrakty, że ciężko ich tak po prostu zwolnić, więc może faktycznie coś w tych pogłoskach jest skoro pojawiają się takie komentarze. Staram się nie grać takich kursow w takich meczach, ale skoro zdecydowałem się ostatnio na Kazań to spróbuję i dzisiaj. Przeciwnik na podobnym poziomie co Barsy.

Ostatni mecz na dzisiaj. Torpedo jest w dobrej formie i zagrają u siebie, a kursy nie odzwierciedlają formy obu zespołów. Podoba mi się ten na over 1,5 bramki Torpedo kolegów wyżej, ale ja wolę zagrać handi w stronę Torpedo. Różnie to bywa z tymi bramkami, a handi może wejść zarówno przy wyniku 1:1 jak i 4:4 ; ) Wiem na pewno, że NN nie dadzą się tak łatwo CSKA.

Amur lub remis & Avangard ML & Torpedo +2,5 (handi) @4,20 2/10 Betclic

EDIT//
Trochę podostrzymy, a co: Avanagrd -1,5 & Torpedo lub remis @6,39 1/10 Betclic

Zapomniałem o Sibirze! Tutaj wyciągam swoją maszynę losującą i.... według mnie wszystko może się wydarzyć. Podolsk tak przeplata słabsze momenty z dobrymi, że ciężko nadążyć. O Sibirze mozna powiedzieć to samo. Z Lokomotivem pół meczu wygrali, pół przegrali. Podolsk to samo z Barysem. No remis jak nic :cool:

Remis w Nowosybirsku @4,20 1/10 Unibet

+47,62 j
Ja podostrzyłem Omsk na na hc -1,5 i Torpedo na +1,5, zaraz jak Amur przegrał i znów jestem zadowolony.

Otrzymane punkty reputacji: +59
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Pisze teraz bo nie bedzie jutro casu skreslic czegos.
Bedzie krótko( mam nadzieje)
Jutro ciekawe mecze i widze kulka dobrych kursów.

Na dzien dobry znów Magnitka. Jada na trudny teren do Kazania i z pewnoscia sie nie poddaja. Barsy bez Azevedo, choc tam ma kto strzelac , jednak jutro goszcza solidny i rozpedzony zespół. Magnitka po kolei pokonuje trudnych rywali i mysle ze jutro sie nie zatrzyma, kurs bardzo dobry do gry i mesle ze goscie nie docenieni

Magnitka z x kurs 2,1 ⛔

Drugi mecz to w Sochi. Goszcza oni Smoki i mysle ze po przylocie z dalekiego wschodu nie bedzie to łatwy mecz, tym bardziej ze jakos specialnie nie błyszcz, mimo dobrych wynikow( rywale nie byli z gornej półki) Kunlun z kolei ostatnio przywoite wyniki i gra i to z mocnymi rywalami( pomijam Wilki), mysle ze jutro pokusza sie nwet o win

Kunlun z x kurs 1,96✅

Dwa dynama spotkaja sie w Minsku. W Moskiewski forme i chemie złapał pierwszy link. Szipaszjov-Kagarlicki-Jaskin byli ostatnio nie do zatrzymania przez kilka solidnych obron do tego Eromenko spisał sie po mistrzowsku, cos mi sie wydaje ze jutro Minsk u siebie znajdzie sposób na zatrzymanie tej trójki a to juz wiecej niz połowa sukcesu

Minsk z x kurs 1,59⛔

Z innych meczy mysle ze wygra tez Spartak✅ tyko czy w RT , moze byc roznie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +55
kintergarten 21,8K

kintergarten

Użytkownik
Kazań-Magnitogorsk Magnitka powyżej 1,5 gola 1,71 fortuna 🔴🔴🔴
Tak jak mark opisał ekipa gości w gazie, ładny streak zwycięstw pomimo trudnych rywali. Póki forma trwa i nie widać aby coś się miało zmienić, więc warto pójść w kierunku gości przy takim kursie. Magnitka dysponuje 4 mocnymi formacjami i czeka nas bardzo wyrównana rywalizacja.
Dynamo Mińsk-Dynamo Moskwa D.Moskwa powyżej 2,5 gola 1,67
Sochi-Kunlun
Kunlun powyżej 1,5 gola 1,42
Ako 2,37
fortuna✅✅
Bardzo fajny mecz się szykuje w Mińsku. Obie drużyny w bardzo dobrej dyspozycji i ciężko mi wskazać zwycięzcę ale zagram w kierunku bramek drużyny z Moskwy. A dlaczego ? Wspomniana trójka która jest jedną z mocniejszych w lidze i ostatnio bardzo ładnie punktuję w dodatku Dynamo jest najlepiej grającą ekipą w PP co zwiększa ich szanse na bramki.
Do Soczi przyjeżdża Kunlun i tutaj typ do dubla na bramki gości którzy popisali się strzelecko w ostatnim meczu. Soczi tylko 2 razy było w stanie stracić mniej niż 2 gole u siebie.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +67
fazesky 8,4K

fazesky

Użytkownik
Nowosybirsk akurat nie jest takim małym miastem, bo jest trzecim pod względem mieszkańców miastem w Rosji, a zatem można założyć, że tych kibiców jest jednak sporo niezależnie od poziomu drużyny i na meczach jest zawsze głośno. Amur to już trochę inna bajka :)

Po dniu przerwy wracam z suchymi typami, bo im więcej piszę, tym gorzej ostatnio..

Dynamo Ryga/X @2.05 ❌
Ak Bars ml @1.45 ✅
Dynamo M./X + Sochi ml @2.31 ❌
Skłaniam się również w stronę Traktora z jakąś podpórką, ale jeszcze się wstrzymam. Powodzonka :)

*EDIT*
”Dynamo M.” 🤦🏼‍♂️ Oba Dynama grające są „M”. Ja mam na myśli gości z Moskwy, żeby nie było niejasności :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +66
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Wczoraj zabrakło bramki Torpedo do trafionego trebla i handi w tym wypadku byłoby lepsze, ale bardzo lubię typować bramki underdogów i zagram podobne typy co kintergarten kintergarten, które też mi się rzuciły wczoraj w oczy:

Kunlun over 1.5 gola ✅
Magnitogorsk over 1.5 gola ❌ (Bars drugie SO z rzędu, wow)
Spartak 1 DNB ✅
AKO @3.38 Superbet ❌

Kunlun oraz Magnitka prezentują się w ostatnim czasie bardzo dobrze w ofensywie, Smoki nie mają większych szans na play-off, ale walki i determinacji nie można im odmówić, chcą robić show i to im wychodzi najlepiej. Sochi dla mnie jest nijakie i szczerze wolałbym na ich miejscu oglądać jakiś Slovan czy Admirał. Co do Lisów to tak jak wcześniej pisaliście, widać postęp w ataku, a Kazań może być trochę uśpione wygraną z Avto. Ostatni został nam Spartak, który zagrał świetną pierwszą tercję z Pajacami i powinna ona zakończyć się nie 1:1, a 2:0 czy 3:0, brakowało skuteczności, a dzisiaj rywal z niższej półki, z którym są do wyrównania rachunki po niedawnej porażce w Niżnekamsku. Myślę, że w czasie regulaminowym załatwią sprawę, a jak nie to mamy zwrot, nie widzę przegranej stołecznych w RT i będzie to dla mnie sporą niespodzianką :)

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +11
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Ja jeszcze może coś dołożę, czekałem na składy w Czelabińsku i spróbuje, typy z gatunku ryzykownych:

Nick Bailen powyżej 0.5 punktu w kanadyjce @2.20 ❌
Nich Bailen gol z dogrywką i decydującym karnym @6.80 ❌ (ajć sytuacja z 18. minuty)
Fortuna

Muszę przyznać, że obserwuje amerykańskiego zawodnika od dłuższego czasu i w ostatnich meczach próbował, próbował i nic nie chciało wpaść do siatki. Reprezentant Białorusi przebywa najwięcej czasu ze wszystkich zawodników Traktoru na lodzie (średnio 20 parę minut), co naturalnie zwiększa szanse na punkt/gola.

Ostatnie jego trafienie datowane jest w spotkaniu z Dynamem Mińsk pod koniec września, tam wykorzystał PP i czas zwiększyć dorobek bramkowy. No właśnie, tutaj wyczuwam największe zagrożenie i szansę na jego popis. Jak to obrońca z Ameryki nie boi się uderzyć i jak widzi, że jest okazja na pokonanie bramkarza to oddaje strzał. Spodziewam się wiele kar mniejszych po stronie gości i tym samym zwiększenie szans dla naszego bohatera :)

Ostatnia edycja:
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Miałem dzisiaj sobie odpuścić, bo nie mam pewności co do żadnego dzisiejszego spotkania, ale zrobię ukłon w kierunku gości odwiedzających Soczi i Czerepowiec. Łotysze z pewnością podbudowali się ostatnim zwycięstwem w Petersburgu, więc dzisiaj mają spore szanse rozprawić z Severstalą, która sama nie zachwyca ostatnio. W przypadku Kunluna to podoba mi się ich postawa i wola walki. Trzy porażki w ostatnich pięciu meczach, ale z jakmi przeciwnikami! Dwie porazki po dogrywkach i na ostatnio ciekawy mecz w Niżnekamsku. Kursy zarówno w pierwszym jak i w drugim przypadku trochę przesadzone moim zdaniem.

❌ Dynamo Ryga +1,5 (handi) & Kunlun +1,5 (handi) @2,46 4/10 Unibet

Przychylnym okiem patrzyłem również na Magnitkę, ale mimo iż kurs bardzo dobry to mam przeczucie, że Kazań zakończy dzisiaj ich zieloną serię. Spodziewam się zaciętego meczu i raczej stawiałbym na under.

✅ Under 4,5 bramki w Kazaniu @2,02 Unibet - nad tym się zastanowię.

Mińsk vs. Dynamo. Tutaj nie zaryzykował bym zakładu w żadną stronę. Oba zespoły dobrze sobie radzą i będzie to raczej zacięty pojedynek o pozycję w tabeli. jedna dywizja i tylko jeden punkt różnicy. Remis.

❌ Remis w Mińsku @4,35 1/10 Betsson - to raczej zagram, ale jeszcze do przemyślenia.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +4
T 23,6K

timon111

Użytkownik
Ciężkie dzisiaj te spotkania do typowania i osobiście nie wiem czy coś obstawie , ale swoje przemyślenia mam.
Spartak-Nizniekamsk Typ:1/-6,5 bramki Kurs: 2.37 Taki średni ten under, ale 4:2 rozlicza typ na zielono ;)
Po słabszym okresie Spartak po wyrównanym boju zgarną 2 punkty w meczu z Fińskim Jokerit. Jesteśmy na takim etapie sezonu, że trzeba się trzymać tej 8 i budować przewagę, w przypadku Spartaka nad ekipą Podolska i Sochi. Budować przewagę ale i piąć się w górę, gdyż w Konferencji Zachodniej jest dość ciasno. Dziś okazja do zapunktowania dobra. Wilkom daleko od stabilizacji. Pomimo lepszych okresów w grze, na własnej tercji na za dużo pozwalają rywalom i z taką postawą nie mają co myśleć o PO. Oczywiście mam świadomość, że to będzie ciężkie spotkanie dla obu ekip. Jednak w obecnym etapie sezonu wyżej cenię sobie ekipę Spartaka i mimo tego, że statystyki może na to nie wskazują myślę, że zobaczymy mecz dość underowy, w którym nieznacznie lepsza okaże się ekipa z Moskwy. Stawiam na 2:1/3:1/max 4:2

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +126
rasijskij 246,2K

rasijskij

Forum VIP
Przypomniał mi się jeszcze zakład z poprzedniego meczu łotewskiego Dynama:

✅ Parshin lub Indrasis strzeli @2,25 3/10 Betclic

Dzisiaj może paść sporo bramek. Ryga ostatnio nieźle wygląda ofensywnie. Parshin strzelił dwa mecze wcześniej. Indrasis strzelił w Petersburgu, więc dzisiaj znowu kolej tego pierwszego ; ) Kar po stronie również może byc sporo, więc szanse na zdobycia gola będą. Sprawdzałem jeszcze podobny zakład dotyczący Jaskina / Shaangovicha, ale kursy na to są wystawione ponizej 1,50 więc chyba sie nie opłaca.

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +105
sunxl 2,1M

sunxl

Typer
Szkoda dzisiaj Magnitki, bo zawaliła ciekawe AKO, ale nos z Lisami miał rasijskij rasijskij i gratulacje, słaby mecz w ich wykonaniu, a mogli wrócić do spotkania, gdyby wykorzystali karę większą otrzymaną przez Patrice Corniera. Nie wykorzystali swojej szansy i 3:0 stało się faktem.

Na jutro AKO Boost w Fortunie stworzony przeze mnie, który składa się z dwóch zdarzeń:

Amur Chabarowsk podwójna szansa 1-1 ✅
Avangard Omsk powyżej 1.5 gola ❌ (strzelić gola w 3. minucie, a potem nic..)
Fortuna @2.70 ❌

Kto oglądał ostatnie wyczyny Amura ten z pewnością widział, że wyniki nie do końca odzwierciedlały postawy Tygrysów. Okej, może im pierwsza tercja z Lokomotivem nie wyszła, ale potem rywale oddali spore pole do popisu łapiąc wiele kar (3min grając 5vs3 rzadko się zdarza) i remis z przebiegu był zasłużony. Wystarczyło utrzymać to do końca, ale taki jest hokej i Loko wykorzystało swoją szansę w reg. czasie. Z Sochi przez większość dominacja i kolejny babol w końcówce. Pomimo problemów w szatni wydaje mi się, że jutro Tygrysy zagrają nie na 100%, a na 150%, bo jest będzie ich ostatni mecz w domu na długi długi czas, bo do 10 stycznia nowego już roku. Trzeba zgarnąć komplet punktów i udać się przed naszymi świętami do Nowosybirska. Vityaz bardzo dobrze zaprezentował się z Sibirem i to jeszcze bez swojej perełki, a więc Justina Danfortha, ale jestem zdania, że jutro go zabraknie w kluczowych momentach. Stawiam podwójną szansę i liczę na zwycięstwo już w pierwszej części gospodarzy.

Przechodzimy już do hitu w Bałaszycha i Jastrzębie mają wiele rachunków do wyrównania. Czy to ostatni mecz w Moskwie, czy to finał o Puchar Gagarina, mecz z wieloma podtekstami się szykuje z CSKA. To, co będzie kluczowe to skuteczność. Avto miało więcej z gry, ale to Avangard wypunktował klub z Jekaterynburga i taka postawa może przynieść również sukces w czwartek. Pomimo zwycięstwa i dominacji Wojskowych nad Torpedo ich gra zbytnio mi się nie podobała. Powinni już dawno zamknąć tamtą rywalizację a dopuścili w końcówce do nerwowych sytuacji. Torpedo wtedy również nie miało zbyt dużo okazji i liczę, że Jastrzębie będą miały lepiej nastawione celowniki. Pobieram dwa trafienia gospodarzy i mam nadzieję, że granie przeciwko CSKA się tym razem nie zemści.

Zakład specjalny KHL Fortuna na 10.12..png

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +59
mark1973 794,9K

mark1973

Znawca - Hokej
Dzis chyba wszystkich zaskoczyła Magnitka, nie tyle porażką bo można to było wkalkulować, ale niemocą w ataku, owszem był moment że wydawało sie, że bramka wisi w powietrzu ale niestety Kazan zadał kolejny cios, W Minsku na styku i póki się pierwsza formacja Dynama Moskwa nie uspokoi to beda grozni dla najlepszych . ALe to juz histroia i gramy dalej

Jutro zaczyna Amur i tak na wstępie absolutnie nie zgodzę się z kolegą sunxl sunxl , że remis w spotkaniu z Lokomotivem byłby całkiem zasłużony. Loko juz w pierwszej tercji powinno ten mecz w zasadzie rozstrzygnąć i grac swoje , niestety w drugiej tercji sie coofneli a Amur pierwsza bramke w zasadzie wepchnął do bramki z czym nie zagadzał sie Skabelka, pozniej były kary i stało sie, ale kiedy tylko Loko ruszało do ataku to czesto obrona Amura nie wiedziała o co chodzi, byli szybsi i lepsi technicznie poza tym ich akcje były groźniejsze, nie nalezy sie tutaj sugerowac statystyką strzałów bo jednak zawodnicy Amura oddawali je z trudniejszych i mniej wypracowanych pozycji, wg mnie LOko wygrało zasłużenie. To tyle jesli chodzi o historie.
Jutro Amur gosci mniej grożny Vitjaz , co nie znaczy ze bedzie łatwiej, oie ekipy walcza o PO i mysle za zawodnicy Chabrowska mimo tego co dzieje sie poza lodowiskiem znajda motywacje i zdobeda dwa pukty, rywal w zasięgu

Amur ml kur 1,74 ✅

No i wielki hit. Zawodnicy i trenerzy obu ekip znaja sie swietnie. Omsk zgadza sie ma rachunki do wyrównania za wiele lat porazek, jednak prawda jest taka, że wojskowi jak mało kto potrafią graz z Jastrzebiami, to jak obie ekipy grały ostatnio nie ma az takiego znaczenia, na takie mecze jest pełna mobilizacja. W Omsku zabaknie zdolnych Czinakowa i Czistjakowa, którzy sa na zgrupowaniu kadry U20, i wg mnie odejscie Szumakowa to strata dla Avangardu, facet to naturalny talent i szkoda, że nie znależli wspolnego jezyka z Hartleyem. CSKA tez nie bedzie w pełnym składzie. W tym meczu skłaniam sie ku Wojskowym, bo potrafia grac z ekipą Avangardu poza tym mam wrazenie , że znów nabieraja rozpędu

CSKA ml kurs 1,87✅
under 4,5 bramki kurs 1,97⛔

Ostatni mecz . I co dziesiąta porażka Avto? cos mi sie wydaje, że jutro się przełamią. Juz w meczu z Omskiem było widać poprawe, były słabsze momenty co skrupulatnie wykorzystali gospodarze, ale Avto systematycznie sie poprawia , mysle tez ze wraca świeżość. Przeciwnik z górnej półki ale tez w tym momencie nie błyszczy, miewa przestoje i daje sie zaskoczyć

Avto z x kurs 1,95⛔
Avto over 2,5 gola kurs 2,31⛔

Gdybym miał cos z tego złożyć wyglądało by to tak

Amur z x + CSKA z x + Avto over 1,5 gola kurs ako 3,06✅

EDIT: Może Siergiej Szumakov ładnie przywita sie z nową drużyną i zdobedzie punkt a może i bramkę.
Szumakov over 0,5 pkt kurs 2,0
Szumakov gol kurs 3,4
wsjo fortuna

Ostatnia edycja:
Otrzymane punkty reputacji: +72
Status
Zamknięty.
Do góry Bottom