Dzis chyba wszystkich zaskoczyła Magnitka, nie tyle porażką bo można to było wkalkulować, ale niemocą w ataku, owszem był moment że wydawało sie, że bramka wisi w powietrzu ale niestety Kazan zadał kolejny cios, W Minsku na styku i póki się pierwsza formacja Dynama Moskwa nie uspokoi to beda grozni dla najlepszych . ALe to juz histroia i gramy dalej
Jutro zaczyna Amur i tak na wstępie absolutnie nie zgodzę się z kolegą
sunxl , że remis w spotkaniu z Lokomotivem byłby całkiem zasłużony. Loko juz w pierwszej tercji powinno ten mecz w zasadzie rozstrzygnąć i grac swoje , niestety w drugiej tercji sie coofneli a Amur pierwsza bramke w zasadzie wepchnął do bramki z czym nie zagadzał sie Skabelka, pozniej były kary i stało sie, ale kiedy tylko Loko ruszało do ataku to czesto obrona Amura nie wiedziała o co chodzi, byli szybsi i lepsi technicznie poza tym ich akcje były groźniejsze, nie nalezy sie tutaj sugerowac statystyką strzałów bo jednak zawodnicy Amura oddawali je z trudniejszych i mniej wypracowanych pozycji, wg mnie LOko wygrało zasłużenie. To tyle jesli chodzi o historie.
Jutro Amur gosci mniej grożny Vitjaz , co nie znaczy ze bedzie łatwiej, oie ekipy walcza o PO i mysle za zawodnicy Chabrowska mimo tego co dzieje sie poza lodowiskiem znajda motywacje i zdobeda dwa pukty, rywal w zasięgu
Amur ml kur 1,74
No i wielki hit. Zawodnicy i trenerzy obu ekip znaja sie swietnie. Omsk zgadza sie ma rachunki do wyrównania za wiele lat porazek, jednak prawda jest taka, że wojskowi jak mało kto potrafią graz z Jastrzebiami, to jak obie ekipy grały ostatnio nie ma az takiego znaczenia, na takie mecze jest pełna mobilizacja. W Omsku zabaknie zdolnych Czinakowa i Czistjakowa, którzy sa na zgrupowaniu kadry U20, i wg mnie odejscie Szumakowa to strata dla Avangardu, facet to naturalny talent i szkoda, że nie znależli wspolnego jezyka z Hartleyem. CSKA tez nie bedzie w pełnym składzie. W tym meczu skłaniam sie ku Wojskowym, bo potrafia grac z ekipą Avangardu poza tym mam wrazenie , że znów nabieraja rozpędu
CSKA ml kurs 1,87
under 4,5 bramki kurs 1,97
Ostatni mecz . I co dziesiąta porażka Avto? cos mi sie wydaje, że jutro się przełamią. Juz w meczu z Omskiem było widać poprawe, były słabsze momenty co skrupulatnie wykorzystali gospodarze, ale Avto systematycznie sie poprawia , mysle tez ze wraca świeżość. Przeciwnik z górnej półki ale tez w tym momencie nie błyszczy, miewa przestoje i daje sie zaskoczyć
Avto z x kurs 1,95
Avto over 2,5 gola kurs 2,31
Gdybym miał cos z tego złożyć wyglądało by to tak
Amur z x + CSKA z x + Avto over 1,5 gola kurs ako 3,06
EDIT: Może Siergiej Szumakov ładnie przywita sie z nową drużyną i zdobedzie punkt a może i bramkę.
Szumakov over 0,5 pkt kurs 2,0
Szumakov gol kurs 3,4
wsjo
fortuna