Proponuję Panu przeczytać najsampierw regulamin, a następnie wrzucania czegokolwiekDyscyplina : Piłka Nożna - Liga Mistrzów
Godzina : 21:00
Spotkanie : Barcelona - Ferencvaros
Typ : Barcelona win
Kurs : 1,10
Bukmacher : STS
Analiza :
Wynik moze tu być tylko jeden ,Wygrana Dumy Katalonii.Hiszpański walec powinien bez problemów zdemolować naszych węgierskich braci.Co prawa Barcelona może się lekko oszczędzać , ponieważ już w sobotę czeka nas El Clasico.Ale biorąc pod uwagę fakt iż Messi i spółka grają u siebie nie ma raczek mowy o innym wyniku niż wygrana Barcy.Hala Barca - Puta Ferencvaros.Pozdrawiam
O kurcze sorki. Następnym razem się poprawieProponuję Panu przeczytać najsampierw regulamin, a następnie wrzucania czegokolwiek
Poprawione, warunkowo uznajemy typ, chociaż został napisany równo z godziną rozpoczęciem spotkania, jednak za pierwszym razem w razie jakiejś drobnej pomyłki, jak nie dodanie bukmachera, błędna godzina itp idziemy "na rękę" graczowi i zaliczamy typ, nalezy pamiętać, że to jednorazowa akcja i na przyszłość proszę stosować się do regulaminu. PozdrawiamProszę o poprawienie godziny: powinno być 19:15, a nie 20:15, zasugerowałem się czasem bułgarskim. Notabene nie jestem pewien, czy zdążyłem zmieścić sie w limicie czasu na podanie typu, bo pisałem posta w ostatniej chwili. Niżej link do mojego typu:
Typy Dnia - 24.10.2020 (sobota)
Dyscyplina: Piłka Nożna - Bułgaria, Liga Najwyższa Godzina: 19:15 Spotkanie: Levski Sofia - Czerno Morie Warna Typ: Coureur (Czerno Morie) - zdobędzie gola Kurs: 2,80 Bukmacher: lvbet Analiza: W zeszłym sezonie, po 3 latach spędzonych w Kazchstanie i Korei Południowej, wrócił do Bułgarii...forum.bukmacherskie.com
Z góry dziękuję za pomoc. Nawet jeśli będzie oznaczać dyskwalifikację z powodu mojego spóźnienia.
możesz podać nowy typwitam w tym meczu bedzie zwrot ponieważ pół godziny przed meczem Natus Vincere wydało oświadczenie, że oddaje mecz walkowerem ponieważ jeden z zawodników jest chory
Typy Dnia - 25.10.2020 (niedziela)
Tutaj podajemy typy na niedzielę - 25. Października Typy podajemy według wzoru:Dyscyplina: Piłka Nożna - Australia, A-League Godzina: 22:00 Spotkanie: Adelaide - Sydney Typ: Over 2.5 Kurs: 1.80 Bukmacher: Nazwa bukmachera Analiza: Prosimy kopiować powyższy schemat podawania typów i...forum.bukmacherskie.com
czy w związku z tym moge dodać jakiś inny typ na dzisiaj czy zostaje ten rozliczony jako zwrot?
Jeszcze nie było przelewówCześć, nagrody za poprzedni miesiąc zostały już wypłacone komuś? - odwieczny problem