Tabela końcowa konkursu Typy Dnia - Październik 2020 (aktualizacja za dni 1-31)
Nastąpiła poprawka tabeli końcowej wynikająca ze zgłoszonego błędu podliczenia. Otóż użytkownikowi shadow89 omyłkowo nie dopisałem należnych 25pkt bonusowych za skuteczność, co akurat ma duże znaczenie bo decyduje o tym kto wygrał w tym miesiącu. W tym miejscu chciałem serdecznie przeprosić obu zainteresowanych za zaistniałe zamieszanie.
Aktualizacja tabeli Typy Dnia - Październik za Dni 1-11 dodana w pierwszym poście tego tematu!
Na widocznym screenie całość klasyfikacji. Skuteczność pominięta, bo na tym etapie nie ma ona większego znaczenia.
W razie jakichś pomyłek pisać w Pytaniach.. albo na PW.
Aktualizacja tabeli Typy Dnia - Październik za Dni 1-15 dodana w pierwszym poście tego tematu!
Na widocznym screenie całość klasyfikacji. Skuteczność pominięta, bo na tym etapie nie ma ona większego znaczenia.
Aktualizacja tabeli Typy Dnia - Październik za Dni 1-20 dodana w pierwszym poście tego tematu!
Aktualizacja tabeli konkursu Typy Dnia - Październik za Dni 1-25 dodana w pierwszym poście tego tematu!
Na screenie całość klasyfikacji, która na tym etapie nie uwzględnia jeszcze bonusów za skuteczność (ta podana jest w osobnej rubryce).
PS Przypominam, że w tabeli nie są uwzględnieni użytkownicy, którzy nie mają już szans spełnić warunku minimum 10 typów w miesiącu, lub w trakcie trwania konkursu zostali z jakiegokolwiek powodu "nagrodzeni" banem (czasowym lub bezterminowym). Po szczegóły odsyłam do Regulaminu Typów Dnia.
Aktualizacja tabeli konkursu Typy Dnia - Październik za Dni 1-28 dodana w pierwszym poście tego tematu!
Na screenie całość klasyfikacji, która na tym etapie nie uwzględnia jeszcze bonusów za skuteczność (ta podana jest w osobnej rubryce).
PS Przypominam, że w tabeli nie są uwzględnieni użytkownicy, którzy nie mają już szans spełnić warunku minimum 10 typów w miesiącu, lub w trakcie trwania konkursu zostali z jakiegokolwiek powodu "nagrodzeni" banem (czasowym lub bezterminowym). Po szczegóły odsyłam do Regulaminu Typów Dnia.
Aktualizacja tabeli końcowej konkursu za Październik 2020 (za Dni 1-31) dodana w pierwszym poście tego tematu!
Na screenie całość klasyfikacji, która uwzględnia już bonusy za skuteczność (bonusy podane w osobnej rubryce).
Nastąpiła poprawka tabeli wynikająca ze słusznie zgłoszonego błędu podliczenia (poprawiona tabela i szczegóły w pierwszym poście tego tematu).
Otóż użytkownikowi shadow89 omyłkowo nie dopisałem należnych mu 25pkt bonusowych za skuteczność, co akurat ma duże znaczenie bo decyduje o tym kto wygrał w tym miesiącu. W tym miejscu chciałem serdecznie przeprosić obu zainteresowanych czyli shadow89 i W.Wojtek_89 za zaistniałe zamieszanie.