nie wiem mnie to wisi kto wygra, chce tylko frekwencji wysokiej. w polemike o polityce nie bede wchodzil. uwazam ze poglady polityczne i identyfikowanie sie z jakas partia zaburza postrzeganie rzeczywistosci.
Witam Jestem hazardzistą od blisko 20 lat, słowo hazardzista używa się dopiero w tedy kiedy przestaje się grać, bądź próbuje po zrozumieniu że to nie jest życie, że nie ma wygranych, ze pieniądze bez względu jakie by nie były nie mają sensu jeżeli są naszym celem, a można jedynie przegrać w...
no to nie bede wchodzil w dyskusje o czyms co nie istnieje. pieniadze nie sa dla mnie celem. w zaklady wierze, jak ktos jest hazardzista to jego problem, sa rozne uzaleznienia i sam mam kilka.
Witam Jestem hazardzistą od blisko 20 lat, słowo hazardzista używa się dopiero w tedy kiedy przestaje się grać, bądź próbuje po zrozumieniu że to nie jest życie, że nie ma wygranych, ze pieniądze bez względu jakie by nie były nie mają sensu jeżeli są naszym celem, a można jedynie przegrać w...
Apollo a Trump przegra czy wygra.
Pewnie to tym bardziej nie ma znaczenia co?
Ale jesli Duda wygra to glupio mu bedzie jezdzic do USA zwlaszcza ze tak calowal Trumpa w noge i palce u nogi wielokrotnie
Ostatni wielki, niezależny polityk to JFF Kennedy z 1960 roku, dziś jest 2020 rok i traktuj ich jak np krasnoludków. Przecież to marionetki, więc nie wiem o co nawet pytasz. Tam nikt niezależny nie znajdzie się na stolku, przecież to zwykła propaganda
Post automatycznie złączony:
Światem, całym światem w każdej dziedzinie rządzą "bankierzy" z Fedu. Teoretycznie, bo może ktoś kryje się za ich nazwiskiem. Akcjonariuszem FEDu są Rotschild, tyle że historia tego rodu sięga setek lat, a pieniądze, wszelakie środki na działanie dało im Cesartwo Rzymskie vel Kościół Rzymsko Katolicki...
A Ty o jakiś Trumpach piszesz, co pokazuje na antenie 666 i drze się do kamery
kolego AApollo00 jak juz sie tak zaglebiasz w polityke monetarna swiata to zmartwie cie sa jeszcze na swiecie kraje ktore nie ulegly i sa niezaezne od FEDu !!!!!
Wiedziałem że to napiszesz, Iran już ponad 50 lat temu przejęty. Poczytaj sobie "baranku" jak przekupiono otoczenie jakiegoś tam przywódcy a później owego przewódce powieszono
Kuba tak samo pozamiatana
To że nie ma oficjalnie "central bank" to nie znaczy że jest inaczej. Celowo uprawiają grę pozorów, abyś myślał że jest tak jak myślisz. Nie jaram się nazwiskami, nie pamiętam dat bo do niczego mi to nie potrzebne
Celowo zabito publicznie Kennedego aby pokazać światu że nikt im nie podskoczy, celowo zabito publicznie Husajna i wywołano rewolucję aby pokazać światu że nie ma nich mocnych a każdy kto się sprzeciwi będzie nazwany tyranem i zostanie zabity....
Gospodarki obu krajów które wymieniłes są wchloniete przez ten sam układ u to lata temu
Biblię może zacznij cytować
To tak samo jak ludzie nabrali się na niezależność BTC i jakiegoś japońskiego twórcę a to zwykła bajka
Tak samo jak podkrecano że Rosja i Chiny stworzą jakąś Niezależną walutę w rywalizacji z $$$$
To propaganda dla Ciemnogrodu
Piszesz mi o jakieś historii a sam z owej historii nie wyciagasz wniosków i ciągle dajesz się oszukać na tą samą zagrywke...
Cały świat = jeden układ i to w każdej dziedzinie życia
I na sam koniec, coś takiego jak polityka nie istnieje.... Więc nie można gadać o polityce
Iran byl najwiekszym przyjacielem USA do czasow Rewolucji Islmskiej gdzie obalono szacha przywodca duchowy oglosil swietom wojne przeciwko nim ktora trwa do dzis kolego nie zawsze biale jest biale i pewnosc twoja mnie az smieszy i tylko mi nie pisz ze wspolpracujesz z sluzbami specjalnymi bo jebne ze smiechu
a skoro nie to tylko sa twoje przypuszczenia bo kwitow nie masz
ja nie napisalem ze iran ma glowice i nie pracuje dla sluzb i mam poprostu inny swiato poglad jak ty a czy jest zagrozeniem dla usa mysle ze tak bo gdyby byli pewni swego to troche by tam powojowali ale styki im graja i jedyne co moga to postawic kutry w ciesninie
A moze to jednak Chiniole zrobili kuku Usa koronawirusem?????chyba u nich 35 milionow na zasiku? moze tak naprawde to Usa juz nie ma araby zanizaja cene ropy zeby z lupkow sie nie oplacalo chiniole maja monopol na metale ziem rzadkich
Nie ma żadnych Chinoli, USA itp, człowieku to udawana rywalizacja....
Projekt TP-Ajax
Główny artykuł: 1953 irański zamach stanu
W dniu 4 kwietnia 1953 r CIA kazano osłabić rząd Iranu w okresie czterech miesięcy, jako prekursor do obalenia premiera Mohammad Mosaddegh . Jedną ze stosowanych metod podważyć Mosaddegh było przeprowadzenie ataków fałszywych flag „na meczety i najważniejszych osobistości życia publicznego”, to zasłużył na irańskich komunistów lojalnych wobec rządu.
Projekt CIA o kryptonimie TP-Ajax , a taktyka o „skierowanej kampanii bombardowań przez Irańczyków udając członków partii komunistycznej”, zaangażowany bombardowanie „co najmniej jeden” znanego domu muzułmanina przez agentów CIA udających komunistów. CIA ustaliła, że taktyka fałszywych ataków flagi dodane do „pozytywnego rezultatu” Project TPAJAX .
Jednak, jak „CIA spalił prawie wszystkie jego pliki na jego rolę w 1953 roku zamachu stanu w Iranie”, prawdziwy zakres taktyki było trudne dla historyków dostrzec.