>>>BETFAN - BONUS 3X 100% DO 200 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Bieżące wydarzenia, newsy, komentarze

P 102,3K

przestrzalninja

Użytkownik
https://donpress.com/.../05-12-2023-gid-po-zakazu...
Polecam, z tych samych metod korzystają Ukraińcy i Rosjanie, tak się zarabia na wojnie
😏
a donpress współpracuje z gościem, który współpracuje z onetem xD a teraz kurde hit
😆
na dole jest taka o to informacja: District Court in Rzeszow, XII Department of Economics of the National Court Register KRS (National Court Register): 0000501663 i kurde co teraz?
🙂
kto jest prorosyjski a kto proukraiński?
🙂
Spółka zarejestrowana w Polsce ma siedzibę w Chinach i zajmuje się handlem towarami z Chin do Rosji i Ukrainy a także USA i UE
😆

Ciekawe, że media nie są tym zainteresowane, że ambasada Ukrainy nie chce wiedzieć jakie spółki dostarczają komponenty objęte sankcjami i jak... ciekawe, że wczoraj był artykuł na onecie o sklejkach z kazachstanu w Polsce, które pochodzą z rosji (mam chyba gdzieś zapisanego dostawcę xD)...

kombajn 557,1K

kombajn

Znawca - Baseball
Pany, wiem, że b.śliska sprawa, ale jest w ogóle możliwe zrobienie polskiego Vegas (bez podatków na zakłady)? Chyba w każdym mieście pomysłodawca pomnik by miał postawiony?

Ja tam głosuję za Białymstokiem!!!

e: wypity trocszkę jestem (Anny)...

Otrzymane punkty reputacji: +450
psychol32 623,5K

psychol32

Użytkownik
Pany, wiem, że b.śliska sprawa, ale jest w ogóle możliwe zrobienie polskiego Vegas (bez podatków na zakłady)? Chyba w każdym mieście pomysłodawca pomnik by miał postawiony?

Ja tam głosuję za Białymstokiem!!!

e: wypity trocszkę jestem (Anny)...
A co w Vegas nie ma podatku? Bo ja myślałem że tam tylko hazard jest zalegalizowany.

kombajn 557,1K

kombajn

Znawca - Baseball
No był na początku - dopiero od chyba roku inne Stany zaczęły się otwierać na hazard (0% na zakładach)

Otrzymane punkty reputacji: +798
ulotki223 126,1K

ulotki223

Użytkownik
charlie kirk zastrzelony - Google Search

Hehe ale zydki ajwajuja

Charlie Kirk nie byl zadnym bohaterem jak sie to przedstawia w mediach ale zydowska pacynka szkolona do przyszlej roli lidera a tu klops :p

Wystarczy spojrzec kim jest jego zona Erika Frantzve i say no more.

Szykowala sie taka piekna karierka w stylu Andrzejka Dudy czy innego tam a zydoweczka za zona - to bilecik do wielkiej polityki.

Jakis swir spisany na straty oczywiscie ale zydki stracili takiego pieknego pionka, ciekawe czy nastepni chetni sie znajda do byciapionkami zydofinansjery

Ciekawe kto sie nabiera na bajeczki prawicowcow o 'zolnierzy walczacych z systemem'

Tak walczacych zebyscie placili ratki a zydki pierdziialy w lozku do 12tej.

Ale spokojnie, juz za 80 lat zasuania w montowni czy amazonie ewentualnie na kurierce 12 godzinnych szychtach jak splacicie hipoteke bedziecie wolin w Polin.

Praca czyni wolnym

W Polsce tez takiego szykowali ale zdazyl byc klaunem (Szymon Holownia) . Tak przebieral nozkami do wladzy i kupowali mu artykuly, laurki, mlody, idzie zmiana, blee

I to mu byc moze uratowalo zycie, choc wy w poslsce jestescie rpzyzwyczajeni do gnebienia batem, nie to co w USa gdzie kazdy obywatel moze wziac sprawy we wlasne rece

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom