Dobra, do rzeczy. Dzisiaj jest na pozór wiele ciekawych spotkań. Roma, która w lidze u siebie póki co same zwyciestwa, a Juve ucieka, muszą wygrać. To samo PSG. W Pucharze Niemiec Bayern pewna wygrana na hanid powinna wejść, Borussia M'gladbach też powinna sobie poradzić. Nie mówiąc już przecież o overze 2.5 w Barcelonie.
Tyle, że PSG to mnie nie przekonuje i nigdy nie przekonywało i wygrane z leszczami nawet po 5:0 w lidze, tego nie zmieni. Pucharu Niemiec nie chce grać, no bo to Puchar, a Roma, ma wygrać, tylko ile razy oni to powtarzają a później bywa różnie.
Ja dzisiaj gram troszkę inaczej. Myślałem nad graniem w stronę Monako, ale Montpellier u siebie bardzo solidnie gra, więc Monako może się z nimi pomęczyć. Stąd wybrałem kurs na
over 4.5 rożnego dla Monako po
1.66. Monako na pewno powalczy, a 5 rożnych to niska linia tym bardziej, że ustawienie 4-4-2 zawsze sprzyja nabijaniu cornerów.
Nad drugim typem myślałem troszkę dłużej, przyznam kusi mnie ta M'gladbach, tak samo Bayern do przerwy, czy PSG do przerwy. Over 2.5
w Barcelonie pomijam, bo nie gram ani BTSów ani overów 2.5 poniżej kursów 1.70 - 1.80. Atletico musi się odkryć i zaatakować bo nawet 1:0 im nic nie daje, ale równie dobrze może się skończyć 2:0 dla Barcy i po sprawie. Nie sądzę, żeby Atletico miało coś ugrać. Nie przekonuje mnie Barca, ale to dalej Barca, a mając taką przewagę mogą szybko z kontry zabić mecz. Myslałem, też o golu Messiego po 1.61, bo pewnie strzeli, ale zagrać cos innego. Stawiam na
over 8.0 rożnych w meczu po
1.40. Nie za wysoki kurs, ale wydaje mi się dosyć pewny, a na pewno pewniejszy od powyższych wypisanych. Będzie walka, Atletico będzie atakować pozycyjnie, rozciągać grę i próbować różnych sposobów dośrodkować też, więc powinni parę rogów wbić, a poza tym mają mocne stałe fragmenty gry więc i wybijać na rożne się nie boją. Myślę, że w tej walce będzie wysoko ponad tę linie rożnych, ale nam wystarczy, zeby wszedł typ.
DUBEL AKO: 2.33
Godz: 19.00 / Francja / Monako over 4.5 rożnego @1.66
Godz: 21:00 / Hiszpania / Over 8.0 rożnych w meczu @1.40
Stawka: Krowa
Dokładam też malutką tasiemkę za dwa - trzy piwka. Delikatnie.
Messi gol @1.61
Borussia M'gladbach @1.66
Bayern do przerwy @1.50
AKO: 4.04
Tyle ode mnie na wieczór, tak sobie to wymyśliłem, tak gram.
Powodzenia wszystkim i miłego dzionka.
Rozliczenie i ewentualne typy na NBA pewnie około 23.
Trzymajcie się!