Dobili te rogi. Znów plusujemy!Pilka / Hiszpania / Barca - Bilbao
Typ: over 8.0 rogów + Messi strzeli
Ako: 2.02
Stawka: Flaszka
Godzina: 16:15
Kolejny plus. Dzisiaj poszło pięknie.Tyle meczów, a mi jakos srednio leza.. wole serieA a ona gra jutro. Może cos jeszcze znajde, ale zal ze Chelsea grubiej sie Nie odwazylem, bo becik dnia. Ten kurs byl chory, zawyzony. Powinno byc max 1.60. Tym bardziej ze Arsenal bez Girou, dla mnie to drewniak jakich malo, ale na Chelsea bylby zbawieniem, kto inny ma walczyc z fizycznie grajaca trojka obroncow Chelsea? Sanchez?
Na wieczór cos z LOLa. Fnatic musi oddac kase.
Graja dwa solidne teamy z dwoma slabeuszami, ktorych w, LCSach nie powinno byc (Roccat i Origen).
Dubel ako 2.11
Splyce wygra 2:0 @1.72/ godz 17:00
Fnatic wygra mecz @1.22/ godz: 20:00
Stawka: krowa
Esporty / EU LCS Spring Split
Widzialem na forum, ze ktos mysli podobnie to chyba znak, ze trzeba grac ???? .
Sporo osób czyta ????Tak sobie myśle ???? . Jest tutaj ktoś i czyta moje wypociny?
Pomogłem komuś jakąś analizą bądź typem?
Indiana jednak izzi wczoraj. Tzn, do połowy było bardzo wyrównanie, Indiana nie oddała pola, a później już odskoczyli gościom. Główny dubel na plus! Jedynie mogliśmy jednak iść w Utah zamiast Wilków w tym treblu. Miski nawet w niepełnym składzie strzaskały Minnesote. To jest właśnie to siłowanie o Play Offy ???? . Nocka na lekki plus, ale mogło być lepiej. Nie ma źle, ale dubla mogliśmy zagrać mocniejPierwsze co chciałem dzisiaj grać to Indiana, kurs ładny, a Detroit mnie jakoś nie przekonują. Naczytałem się jednak trochę analiz i stwierdzam, że może rzeczywiście Pistonsi mogą ten mecz wziąć. Też jest to mocny i poukładany zespół, a Indiana początki lubi oddawać. Później łatwo nadganiają, ale z Detroit może im się to nie udać. Osobiście przychylam się do Indiany, ale odpuścimy bo może to dlatego, ze Indianę lubie bardziej, a już się na tych sympatiach przejechałem.
Teraz do rzeczy, "krowę" (0,7L) postawimy dzisiaj na dubelka.
NBA / Dubel ako 2.05
WAS Wizards - NO Pelicans / Czarodzieje -2.5 @1.46 / godz: 1:00
NY Knicks - CLE Cavaliers / over 210 @1.40 / godz: 2:30
Stawka: krowa
Mam swoje zasady, które teraz troszkę nagnę. Pamiętajcie jedno "Napoli kupon spier..." o czym wielu boleśnie się przekonało w poprzedni weekend. Ja ich pominąłem, choć dzisiaj over chciałem grać. To samo w NBA mam z Wizardsami. Jak grałem over, to grali padakę, jak under to nawrzucali 130 pkt. Ale to nie było w tym sezonie. To co robią na własnej hali ostatnimi czasy jest aż chore. I nie wierzę, żeby akurat Pelicany im to przerwały. Mocniejsi przyjeżdżali i nic nie wskurali, jak Thomas z Bostonu nie dał rady im dotrzymać tempa to Davis też nie pociągnie Pelicanów do zwycięstwa.
Drugi typ na over Knicksów na Cavs wziąłem troszkę z social mediów. Tzn, od jakiś 2-3 nocy, jakiego meczu bym nie oglądam to trąbiło ESPN bez przerwy o tym pojedynku. Stąd myślę, że jest na zawodnikach pewnego rodzaju presja, dlatego nie chcę grać na Cavs na ujemnym, ani też na Knicksów na dodatnim, chociaż podobno mają powalczyć. Zagram na over. Spotkanie było tak na tapecie, że po prostu muszą tam powrzucać.
Uwagi: Miśki dzisiaj opuszczam, choć oni wysoko nie zwykli przegrywać, stąd dodatnie handi często na nich grałem, ale ponoć dzisiaj ma u nich być sporo odpoczynku pierwszego skłądu, a Minnesota walczy o PO. Jak mówiłem, nie gramy siłowań o Play Offy. Ale jak ktoś nie ma takich rozterek, to Minnesota powinna ugrać.
Dla odważniejszych trebel ako 3.03
Over 210 Cavs vs Knicks + Timberwolves + Wizards -1.5
Sam idę w dubla, ale symbolicznego czteropaczka dam na trebla.
Kusi jeszcze pograć na Utah znowu, u siebie są mocni a na lekkim handi fajny kursik, ale zostawiam już tak jak jest. Główne typy czyli over i Wizards powinny nam dać łądny delikatny zysk w nocy, a jutro gra Serie A, więc nie chce jutro znów nadrabiać ewentualnej wtopy przez "podpalenie się" jak wczoraj.
Także tyle ode mnie na dzisiaj. Powodzenia wszystkim, dobrej nocy!
PS ja osobiście obejrze meczyk Idniany, nawet lepiej, ze typ na nich nie idzie, bo wtedy liczy się widowisko i jak Pistons zasłuża na wygraną to nie będę się modlić na kolejny comeback Indiany, a jak wygra Indiana no to nic. W całym tym bukmacherowaniu nie zapominajcie o pięknie sportów; futbolu, tenisa, koszykówki. Nie wszystko sie da przewidzieć, a jak outsider zasłużył na wygraną, to nie będziemy mu odbierać chwały (wiadomo, ze ustawki się zdarzaja, ale nie mówmy znów, ze wszystko poustawiane.) Osobiście często odpuszczam typowanie i po prostu oglądam mecz, analizując grę, ruchy po boisku, technikę i się cieszę oglądając. Skoro mają Pistons powalczyć to pooglądam i zobaczę, czy rzeczywiście. A jeśli zapowiedzi okazą się prawdziwe, to polecam spotkanie Knicksów z Cavs, mam nadzieję, że nie zawiodą, dadzą widowisko a i typ przy tym wejdzie. Trzymajcie się!
Wiele nie brakło, zaczęli otwarcie, ale za dużo niedokładności w grze jednych i drugich, jakby jedna padła to druga też. Ale czteropaczek stracony.LIVE / over 1.5 gola w pierwszej połowie Sevilla - Villarreal
Kurs: 3.40
Stawka: Czteropak
Nie grać grubo. Idę w przeczucie.
No niestety, Milan dał ciała. A parokrotnie mówiłem o tym, że czasami przy BTSach lepiej zagrać na gola "słabszego" po niewiele gorszym kursie i tak trzeba będzie robić, ale śmierdziało mi tu remisem 1:1, poza tym Milan lubi strzelać w doliczonym, ale nie dzisiaj. Szkoda, bo było blisko. Dubel na minus. Mądry Polak po szkodzie, można było dać X2 też, jasne, tyle, że Milan już dużo takich ciężkich meczy wyciągał nawet na 2:1, a na Sampe +1.5 kurs był już niski, a +1.0 ze zwrotem niebardzo lubię grać. Z Torino gramy zwrot, ale dlatego, zeby nie dokłądać trzeciego zdarzenia do AKO. Było blisko, nie wlazło, trudno. Odrobimy, obiecuje! ????Zaczniemy delikatnie od dubelka dzisiaj:
Dubel AKO 2.13
SerieA / Milan - Sampa / BTTS @1.75 / godz: 12:30
LaLiga / Sevilla - Villarreal / Sevilla lub remis @1.16 / godz: 12:00
Stawka: flaszka
Kurs na BTS dobry na singla, ale podbijam do ako 2.
Nie wierze w teorie spiskowe, że Sevilla ma oddawać punkty.
Szkoda karnego nietrafionego. Tak jak mowiłęm pojedynek Skorupski - Belotti i 1:1, Belotti bramkę strzelił a Skorupski karnego obronił i takie... Szkoda!Dubel na godz: 15:00 / SerieA / AKO: 2.15
Atalanta @1.40
Torino DNB @1.53 (zwrot)
Stawka: Krowa
Atalanta jest bardzo solidna, ciekawy środek pola tak samo jak i atak, a i na łąwce trenerskiej Gasperini świetnie zespołem zarządza. Cagliari natomiast o ile u siebie idzie im nawet nawet to na wyjazdach zdobyli ledwie 4pkty, a defensywę mają najgorszą w lidze. 46 bramek straconych w 22 meczach. Dramat!
Co do Torino. Lubię Empoli, kibicuje Skorupskiemu, ale nie sądzę, by mieli powalczyć z Torino. Zapewne szykuje się kolejny pojedynek Belotti - Skorupski, czy strzelą, czy wybroni. Ile może dupe ratować tym nieudacznokom. Szkoda mi Polaka, ale wierzę, że w przyszłym sezonie powędruje do lepszej drużyny, bo z ciekawego Empoli z przed dwóch sezonów nic już nie zostało. A zakąski na naszego bramkarza ma nawet ich dzisiejszy rywal z Turynu.
Dodatkowo mała taśma, grana za 2 piwka, nie szalejemy.
TAŚMA AKO: 21.03
Torino win @2.10
Genoa - Sassuolo over 2.5 @1.70
Atalanta -1.0/-1.5 @1.90
Remis Chievo - Udine @3.10
Stawka: dwa piwka ????
Do 15 jeszcze czas, więc może coś jeszcze wpadnie mi w oczy. Póki co gram dubla na 12:00 - 12:30 i dubla na 15:00. Taśma to zlepek ciekawych i wysokich typów,któe mogą wpaść. Myślę nad singlem na remis włąśnie w Veronie, ale do 15:00 mamy czas jeszcze a taśma to raptem pare złotych.
Tutaj izzi, choć Mladenovic w drugim secie jeszcze sie rozkojarzyła mocno. Tak czy siak pewien byłem, że ten mecz wezmie, a kursik był dobry.Wiele nie brakło, zaczęli otwarcie, ale za dużo niedokładności w grze jednych i drugich, jakby jedna padła to druga też. Ale czteropaczek stracony.
Tak więc mamy do odrobienia tego czteropaczka i czteropaczka z Minnesoty, więc dodam jeszcze dubelek, który mam nadzieję odrobi nam te roszady.
Esporty - LOL - LCK / SKT -1.5 @1.28 / dostępne na Live
Tenis / WTA Petersburg / Mladenovic @1.72
AKO: 2.22
Stawka: dwa czteropaczki ????
Łapać SKT, bo mecz się zaczyna.