Myslałem, że ugraja late'a, bo mieli ciekawy teamcomp,
AKO izzi !Spróbujemy dubelka, którego podał również MingLee w swoim temacie.
Nie dlatego, ze nie wiem co grać, tylko idealnie zbiega się to z moimi typami.
Pierwszy typ over 3.5 smoka w pierwszej mapie Misfits na Unicorns of Love. Kursy 50/50, overy map to samo. Tutaj szykuje się podobna gra jak Misfits z Fnatic, pierwsza mapa będzie bardzo wyrównana, a druga może być szybka stąd over map nie jest dla mnie zbyt pewny, ale z kolei under tym bardziej. Cały mecz może być wyrównany, ale pierwsza mapa najbardziej.
Drugi typ to zwycięstwo H2K. Fnatic lubię, ale nadal szukają formy, a H2K to poukładany zespół. W dodatku naprzeciw Jankosa staję nieograny z teamem jungler Fnaticu. Porażka w meczu drużyny Polaka to będzie wielka niespodzianka.
Godz: 17:00 / Esporty - LOL / Misfits - UOL / Powyżej 3.5 smoka mapa 1 @1.44
Godz: 20:00 / Esporty - LOL / H2K win @1.53
AKO: 2.21
Stawka: Krowa
Powodzonka wszystkim!
5-5, więc już kupon wszedłGodz: 14:00 / Tenis / Verdasco - Haase
Typ: over 10.5 gema w 1 secie
Kurs: 3.25
Stawka: Flaszka
Czuje Tie-Breaka w tym meczu. Jak Verdasco nie spieprzy serwisu, bo Haase w tej formie nie powinien. Na Tie-Breaka w 1 secie 4.33, na Tie-Breaka w meczu 2.25. Ja zagram tak jakby pomiędzy, czyli na zaciętego pierwszego seta, ale jesli ktoś się w szóstym serwisie swoim połamie i będzie 7-5 w jedną czy drugą stronę, to Tie-Breaka nie będzie a kupon wejdzie. Powodzonka!
Niewiele brakło. Wkurza mnie Murray, tylko ten serwis ratuje drewniaka. Pouille troszkę zbyt agresywnie momentami, ale gra się może podobać.
Izzi
Izzi, cały mecz według scenariuszaGodz: 15:00 / SerieA / Napoli over 1.5 gola
Kurs: 2.25
Nie no dośc tych Live'ów bo ostatnio ino straty na tym
Izzi pizzi!Godz: 18:00 / SerieA / Sampa - Pescara over 1.5 w 1 poł.
Kurs: 2.100
Na Zemana!