Jak przyjdzie meil że wypłata została przetworzona to standardowo następnego dnia roboczego dochodzi. Kiedy zlecałeś? Kasę będziesz miał w poniedziałek jeżeli jeszcze nie przyszedł mail o przetworzeniu.A przy wypłacie mieliście jakąś informację, że wypłata nie zostanie zrealizowana ? Czy standardowo mnie zawsze przychodziły dwa maile. Potwierdzenie wypłaty i drugi, że wypłata przetworzona. Potwierdzenie wypłaty mam, ale tego drugiego maila już nie. I nie wiem czy się mam martwić :]
Wysłałem to samo, tylko bez potwierdzenia zameldowania.Po tygodniu czekania wczoraj wyslalem jeszcze raz:
- skan dowodu osobistego (2 strony),
- potwierdzenie zameldowania z gminy,
- pdf z konta z nazwiskiem i numerem konta.
Zweryfikowali konto po 20 min. i zwiekszyli limit do 15k.
Wypłata gotówki z bankomatówPytanie. Ile jednorazowo mozna wybrac z konta MB ?
Czy mam gdzies na koncie limity zeby sobie je zwiekszyc i bez problemu wybierac wieksze sumy?
e: dodam ,ze w opis konta zerkajac mam bez limitu a kwot w tysiacach nie moglem wyplacic?
Odbiorca nie zaakceptował jeszcze tej płatności, ale gdy tylko to nastąpi, otrzymasz stosowny e-mail z potwierdzeniem transakcji. Jeżeli w ciągu 14 dni płatność nie zostanie jednak zaakceptowana – pieniądze zostaną zwrócone na Twoje konto.
wartoWarto się bawić w otwieranie nowego konta?
ja zleciłem w nocy około drugiej, przed dziesiątą dziś miałemIle czasu w taki dzien jak dzis bede czekal na wyplate z bet365?