sylwek2012
Użytkownik
depozyt i wypłata musza isc tą samą drogą, jeżeli dokonasz depozytu z konta skrill innej osoby i na to konto wypłacisz to nie powinno być problemu.
W jakiej walucie masz konto bo nic z tego nie rozumie. Kolega Ci przesłał kasę w złotówkach a ma konto w euro tak? Przy wysyłaniu masz opcję do wyboru w jakiej walucie chcesz wysłać i automatyczny przelicznik.Mam pytanie wczoraj kolega przeslal mi pieniadze z skrilla w zlotowkach.A na moim koncie jest w e uro i troche mniej .Tak jakby pobrali oplate za przewalutowanie.A ja przeciesz mam tez w zlotowkach,a teraz mam na koncie w euro.Dlaczego tak jest
Wiadomo że jeżeli masz konto w złotówkach wyślesz w euro i zpowrotem będziesz chciał odesłać to już nie będzie tyle samo bo nigdy cena kupna i sprzedaży waluty nie jest taka sama.
To tak jak byś poszedł do kantoru kupił 10 euro za 40zł odszedł od kasy i po chwili sprzedał te samo 10 euro temu samemu kasjerowi. Dostaniesz tyle samo ???? ?
Najlepiej zawsze wysyłać do kogoś w takiej walucie jakiej ma konto, wybierz z listy walutę i widzisz jaką maksymalną kwotę w danej walucie możesz przesłać.