Proponuje najpierw się zorientować w temacie.Jak będę mógł zdeponować pieniądze po tym jak wpłacę je na Skrill ?
Czy będzie możliwość "anonimowego" odebrania tych pieniędzy, tj. bez okazywania dowodu że ja to ja ? Odbiera się wypłaty w jakimś banku czy można odbierać w sklepach które honorują skrilla ?
Przecież wygrałes te pieniądze w kasynie a tam jakieś dane podawałeś więc anonimo nie odbierzesz.
Chodzi o to by uniknąć zapłaty podatku od wygranej a raczej by US nie dowiedział się o tej wygranej, dlatego też chciałbym jakoś "anonimowo" odebrać te pieniądze. Suma nie duża, więc nie ma mowy o praniu jakichś brudnych pieniędzy. Chcę odebrać te pieniądze na podstawie jakiegoś kodu czy coś takiego, mam do dyspozycji jeszcze moneybookers chyba. Da się to jakoś załatwić ?
1. Nie wiem w jakim sensie 'anonimowe'.
W jakim sensie anonimowe ? Nie ma czegoś takiego jak anonimowe konto bankowe.
'wypłacać przez skrill' tzn. masz na myśli kartą z bankomatu, czy jak?
nie korzystać z Skrill'a... prostecześć, można zrobić coś żeby nie płacić aż 12 zł za przelew na swoje konto?
Twoje konto nie ma nic do rzeczy. Szwagier ma zablokowane konto ze wzgledów bezpieczeństwa pewnie bedą wymagali dodatkowej weryfikacji. Najszybciej się dowiesz dzwoniąc do nich support tel jest dostępny 7 dni w godz od 9-18. Pozatym napisz meila. Takie rzeczy zdarzają się coraz częsciej ludzie co mieli zweryfikowane w płeni konta i używali ich kilka lat też otrzymywali prosby o dodatkową weryfikacje.I teraz przelewajac z konta skrill szwagra na moj meil skrill (konto moje), wywala komunikat "Transkacja nie moze zostac przetworzona. Prosimy o kontakt." dlaczego z konta biznesowego w pelni zweryfikowanego od a do z, nie moge przelac na swoje konto indywidualne, zweryfikowane listownie (karta mastecard, 6000 euro limit na 90 dni, to swiat dla mnie, wiecej nie chce). Ktos moze wie? Jaki to moze byc powod? Czy moze po weryfikacji za szybko chcialem przelac kase z jego konta? Czy przelewanie z konta X na konto Y na meil skrill musi te konto Y miec moze cos w opcjach wlaczone? Pozdr.
No napisałem Ci że są z nimi czasami takie problemy. Wierze że ma wszystko zweryfikowane, nic na to nie poradzisz, kiedyś wszystko działało jak talala 0 problemów wszystko się zaczęło od momentu kiedy moneybookers przekształcił się w skrill. Do dupy z tym ich działem bezpieczeństwa nie wiem ile teraz się czeka na odpowiedź z ich strony ale z tego co się orientuje nawet kilka dni. Teraz potrafią żadać weryfikacji nawet 2-3 razy w ciągu roku.weryfikacji? on nic nie dostal na meil od nich ze ma zablokowane, ciagle przyjmuje platnosci po kilka dziennie od polskich i zagranicznych klientow, wiecej zweryfikowac sie nie da, wysylal skany wszystkich dokumentow, podpisanie umowy, jakies biznesplany, co bedzie sprzedawane itd itd, wszystko w zimie to bylo, przeszlo pozytywnie, dzis nawet przyjal platnosci normalnie od klientow.
Nie zawsze wysyłają powiadmomieniaweryfikacji? on nic nie dostal na meil od nich ze ma zablokowane.
Ma zablokowane transakcje wychodzące, nie przychodzącenawet przyjal platnosci normalnie od klientow.
Dziś odpowiedzieli i napisali coś takiego:No napisałem Ci że są z nimi czasami takie problemy. Wierze że ma wszystko zweryfikowane, nic na to nie poradzisz, kiedyś wszystko działało jak talala 0 problemów wszystko się zaczęło od momentu kiedy moneybookers przekształcił się w skrill. Do dupy z tym ich działem bezpieczeństwa nie wiem ile teraz się czeka na odpowiedź z ich strony ale z tego co się orientuje nawet kilka dni. Teraz potrafią żadać weryfikacji nawet 2-3 razy w ciągu roku.
Nie zawsze wysyłają powiadmomienia
Ma zablokowane transakcje wychodzące, nie przychodzące
Co mnie interesuja niemieckie przepisy ? Konto biznesowe ma wlaczone przyjmowanie paysafecard platnosci od klientow i rozumiem ze wlaczenie tego jest rownoznaczne z tym ze z tego konta nie moge wyplacic pieniedzy przez portfel na drugie konto skrill?Thank you for your email.
With regards to your inquiry and as per our previous correspondence, we would like to kindly remind you that the send money option of your Skrill account is disabled, due to certain regulations in Germany. Please be advised that you are not allowed to send payments, received by German customers with paysafecard. You are only allowed to withdraw payments from your account.
Piszesz w imienu szwagra. Czy Ty i Szwagier to ta sama osoba?. Szwagier mieszka w niemczech ? Ma Niemieckie konto skrill?. Być może jest tak że jeżeli wpłacał przez paysafecard to obowiązują jakieś inne regulacje prawne na terenie niemiec. To jest całkiem możliwe gdzies widziałem temat jak gościu wpłacał do bah przez paysafecard z Francji i też miał problemy, poszukam to wrzuce.Dziś odpowiedzieli i napisali coś takiego:
Co mnie interesuja niemieckie przepisy ? Konto biznesowe ma wlaczone przyjmowanie paysafecard platnosci od klientow i rozumiem ze wlaczenie tego jest rownoznaczne z tym ze z tego konta nie moge wyplacic pieniedzy przez portfel na drugie konto skrill?