banki bardzo nie chętnie udzielają jakichkolwiek informacji.tajemnica bankowa na niewiele sie tutaj zdaje.
technicznie jest to możliwe. Przecież nie wpłacasz kasy na konto bankowe.witam,
przeczytalem wszytskie posty i nie spotkalem sie z taka opcja konsumpcji wygranych u buka pieniedzy:
buk -> moneybookers -> zakupy internetowe np. ebay/escrow
(czyli transfer pieniedzy z buka bezposrednio na konto podmiotu sprzedajacego - obcej osoby/firmy).
Pytanie moje czy od strony technicznej jest to mozliwe, eliminujac jednoczesnie przyjecie uznania przez nasze konto bankowe?
PS. tak samo opcja:
buk "A" -> moneybookers -> buk "B"
Pozdrawiam.
lepiej odprowadzać podatek niż siedzieć w kiciu....to dla nas niezbyt dobra wiadomosc, bo bedzie trzeba odprowadzac podatek :/
lepiej nie odprowadzac i nie siedziec :jezora:lepiej odprowadzać podatek niż siedzieć w kiciu....
Tak, jednak moim zdaniem to prawo niewykonalne.to dla nas niezbyt dobra wiadomosc, bo bedzie trzeba odprowadzac podatek :/
GRACZ BETWAY WYGRAŁ $1,242,561.85!
WIELKIE MARZENIA NAPRAWDĘ SIĘ SPEŁNIAJĄ!
Gorące gratulacje dla gracza Betway, Radoslawa M z Polski, który wygrał zmieniający życie $1,242,561.85 dnia 5 października.
Ten dzień, to wyjątkowo emocjonalny moment w życiu Radoslawa M. Mający zaledwie 29 lat, Radosław przez wiele lat starał się zebrać niezbędne środki finansowe na pośubienie swojej narzeczonej.
Teraz może nie tylko się ożenić, ale także przeżyć najwspanialszy miesiąc miodowy oraz zasmakować życia w luksusie, o jakim mógł kiedyś tylko pomarzyć.
Ze stażem jedynie 8 miesięcy w Kasynie Betway.com, Radoslaw M wygrał tę niesamowitą sumę, wykorzystująć jedynie 25c grając w MEGA MOOLAH PROGRESSIVE JACKPOT.
Jedyne co zrobił, to postawił 25c, siedząc jak zwykle przy swoim komputerze! Jego marzenie spełniło się, czyniąc z niego milionera.
Wyobraź sobie, jak taka niesamowita wygrana zmienić mogłaby Twoje życie! Oferujemy ponad 20 gier slot z progresywnymi jackpotami. Zagraj teraz i zostań kolejnym, który WYGRA FORTUNĘ...
Radosławie M.- Witaj w klubie Milionerów Betway.com
Ale jak zaczniesz wydawac te pieniadze, np. na samochod, albo mieszkanie, to z czasem US sie przyczepi. Mozna zyc po cichu, nie pracowac i wydawac powoli takie pieniadze, ale dla mnie to glupota, bo przeciez nie ukradles tych pieniedzy, tylko wygrales uczciwie u buka.tak samo wygrał jak BAh rozdaje 50€ każdego dnia to jest zwykły blok reklamowy ze strony buka by zachęcic ludzi do gry . Bo każdy sobie mysli jak on wygrał za 25c to czemu ja nie moge no i każdy gra
a jeśli chodzi o wypłaty z buka to można wypłacić nawet i milion i nie płacąc podatku tylko trzeba troche pomyśleć a nie od razu wypłacać za 1 razem 10tyś
Można nawet jednorazowo, myśląc! To żaden problem.a jeśli chodzi o wypłaty z buka to można wypłacić nawet i milion i nie płacąc podatku tylko trzeba troche pomyśleć a nie od razu wypłacać za 1 razem 10tyś
nie masz racji wypłacił zbuka od razu wszystko tak ok 10 tyś to jest wielki błąd bo bank zaraz cie wzywa skąd masz taką kase a nie pracujesz i już jest problem niestety a jak ktoś bedzie tak dajmy na to wygrałem w kasynie 10tyś wszystko wypłacam na MB i co jakiś czas wypłacam na konto po 1tyś lub do buka wplacam obracam i wypłacam już tak robiłem kiedyś wygrałem w jednym z pookeromów 6500zl może i to nie wiele by sie przyczepili ale wolałem być ostrożny zwiększyłem sobie limit na MB do 10tyś wypłaciłem wszystko na MB i w 4-5 miechów + to co wygrałem w bukach łącznie miałem 9500zl wypłacałem to po 600zl po 1000zl nie co dziennie ale co jakiś czas wszystko mi to zajęło ok 4-5 miechów i udało się ????Można nawet jednorazowo, myśląc! To żaden problem.