arbiter_erhan
Użytkownik
a co ma piernik do wiatraka ***** ?
ma tyle samo liter !
a co ma piernik do wiatraka ***** ?
zależy bo jeżeli ty nie pracujesz to bank cię może wezwać i zapytać skąd masz tą kasę jak nie pracujesz jakby nie zwrócił uwagi to mozna by było wypłacać brudna kasę po 10 tys co jakis czas i wybieraćchyba do 25 tysiecy można wypłacać bez żadnych problemów, a jeśli chodzi o 10tysiecy to bank nawet nie zwróci uwagi na tak niski przelew.
A co bank obchodzi czy pracujesz czy nie? I skąd niby ma cokolwiek o tym wiedzieć?zależy bo jeżeli ty nie pracujesz to bank cię może wezwać i zapytać skąd masz tą kasę jak nie pracujesz
I dokładnie tak jest ????z jakby nie zwrócił uwagi to mozna by było wypłacać brudna kasę po 10 tys co jakis czas i wybierać
słuchaj bank takie coś musi sprawdzać i na pewno ma dostęp do takich informacjiDokładnie Ester. skąd niby bank ma wiedzieć, że pracujemy co Ty myślisz, że lata się do banku ze świadectwem pracy? Ta i jeszcze najlepiej mieć list polecający... Dla banku jesteśmy klientem, a więc i bank nas nie wyda za byle co.
Toż to utopia!Dokładnie Ester. skąd niby bank ma wiedzieć, że pracujemy co Ty myślisz, że lata się do banku ze świadectwem pracy? Ta i jeszcze najlepiej mieć list polecający... Dla banku jesteśmy klientem, a więc i bank nas nie wyda za byle co.
Czy złapali kogoś z tego forum, tego nie wiem. Wcześniej pisałem, że prawo te jest w rzeczywistości niewykonywalne, wystarczyło przeczytać. Rozśmieszył mnie Twój wcześniejszy post, na temat bankowości, jakoby bank nie wydawał klientów. Akurat bank ma mało do gadania, są systemy kontrolujące, jest główny instytut informacji finansowej z ramienia ministerstwa finansów. Oczywiście, może się tak zdarzyć, że dany pracownik banku nie dopełni swoich czynności, ale gwarantuje Ci, że bank tylko może stracić, a tym bardziej dany pracownik, na którym spoczywa pełna odpowiedzialność. W tym przypadku nie chodzi o klienta, a po prostu o prawo bankowe, które bank musi respektować. No ale widocznie, ty masz inne informacje na ten temat.Ta dyskusja trwa już 2 miesiaące, ludzie w tym czasie wpłacali, wypłacali, czyli dzieje się ciągle
To samo. złapali kogoś z tego forum? A te przepisy fajnie, że znasz więc idź je zanieś do banku potem do us, bo póki co coś im się nie chce, ale być może po Twej interwencji to się zmieni. pozdrawiam i polecam Ci Kube albo Wenezuele.
Hehehehe. Nie ma co, "profesjonalista" z Ciebie w tej dziedzinie, to widać. Naczynia, wybicia, te sprawy, no no. A tak w ogóle, jako lektura, poczytaj, prawo bankowe w całości:Widze , że te 'kontrole'to znasz tylko z telewizji. jeśli myślisz, że to nie są tak napRawde naczynia połączone to i tu mówie szczerze, też bym tak chcial, ale nie umiem, bo znam inna strone tego co TY piszesz. wiesz co tu jest gwoździem do trumny? Odp. Wybicie się. A wybicie to nawet w Polsce nie wynosi 20 tysiecy jednorazowego przelewu uwierz mi.
Tylko widzisz, udowadniasz, że nie czytasz ze zrozumieniem. Ani razu nie napisałem o wykonywalności tego prawa w praktyce, bo uważam podobnie jak ty, że prawo jest po prostu niewykonywalne, łatwo je obejść... O czym pisałem już wcześniej. :jezora:Widzisz bo my się nie musimy tutaj przekonać, bo Ty w teori masz nawet 101% racji, a tutaj chyba o praktyke chodzi co? Bo ja osobiście to wirtualnie mogę iść do więzienia i wirtualnie oddawac kase us, bo praktycznie to już raczej nie, ale tego to chyba nikt nie oddał. 'profesjonalisto'.