wygodny, chce odpowiedz mieć podaną jak na talerzu...Hej nie chciało mi się czytać waszych wypowiedzi i mam do was pytanie . Zacząłem grać u bukmachera Bah . Ile mogę wypłacać pieniędzy żeby mnie nie wezwali do banku i do us ?
powyżej 100zł już jesteś na talerzu US ... więc uważaj :|
cytat z innego tematu. wytlumacz mi dlaczego przed bankiem masz sie tlumaczyc skad masz pieniadze? rozmawialem z poroma osobami i kazda mowi ze bank nie ma takiego prawa.do 20 tys. raczej sie przyczepiają nie ma wątpliwości, wzywaja na rozmowe do banku i trzeba wyjasniac skad taki przypływ gotówki. Wieć raczej taką sumę wypłacac czesciowo.
jak już coś to tłumaczysz się nie przed bankiem a przed urzędem skarbowym prędzejcytat z innego tematu. wytlumacz mi dlaczego przed bankiem masz sie tlumaczyc skad masz pieniadze? rozmawialem z poroma osobami i kazda mowi ze bank nie ma takiego prawa.
dokladnie przed US. bank nie ma prawa pytac o zrodla dochodu itp. a przede wszystkim Ty nie masz obowiazku sie przed bankiem tlumaczyc.jak już coś to tłumaczysz się nie przed bankiem a przed urzędem skarbowym prędzej
a bank może też chcieć wiedzieć czy nie jest biernym elementem jakiegoś np prania pieniędzy
To sobie chłopcze przeczytaj to: http://www.tvn24.pl/0,1606426,0,1,za-piec-groszy-przed-sad,wiadomosc.htmlBo to jest takie pierdzielenie, że głowa boli, 5tys to równie mama mogła mi na życie przesłać, nawet jak moje konto takich pieniedzy na oczy nie widziało do tej pory, tak już widze zapał tych pracowników us którzy dla 5tys zaawiadamiają cba, cbś, abw, ktorzy pracuja dzień i noc, aby rozgryść tajemnice 5tyś, gdyż okradłem kraj ze stu nieopodatkowanych złoty, tak to będzie dla nich motywacja.