>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<
Fortuna bonus

Wybory prezydenckie według Forum Bukmacherskiego

flamaster 875

flamaster

Forum VIP
To rozliczajmy ;) Pierwsza z brzegu interesująca mnie obiecanka: Jeśli zostanę prezydentem to w ciągu 500 dni* zostanie wprowadzona ustawa o 50% zniżce na dla studentów/uczniów na przejazd PKP/PKS.

*dodam, że projekt tej ustawy już sobie leży 500 dni w słynnej zamrażarce

budziukikus 0

budziukikus

Użytkownik
Ja chciałem żeby Komorowski został prezydentem między innymi dlatego aby zobaczyć jak teraz PO przez rok się spiszę ? Co zrobi dobrego dla kraju ? Dla nich to będzie wielki sprawdzian, który albo zdadzą i za rok nawet mogą zdobyć ponad 50%, albo obleją i za rok stracą władzę.

Śmieszą mnie już czarne scenariusze wygadywane przez wiele osób jak to teraz będzie, póki co mają kawałek czasu i mogą sporo dobrego zrobić ale oczywiście mogą i lipy narobić. Dlatego czekajmy i rozliczymy ich pracę za 15 miesięcy w kolejnych wyborach, taki mój mały apel to przeciwników.

Zgadzam się tą opinią, jednocześnie cieszę się, że wygrał Komorowski. Gdyby nie katastrofa smolenska Bronek rozstrzygnąłby pierwszą turę.

norek89 0

norek89

Użytkownik
To ja sie bede cieszyl, ale nie ma na to co liczyc
no ja myśle. Zaslugujemy w koncu na normalny nowoczesny kraj, a nie propagowanie średniowiecznych mitów, totalną wladząę kościoła i poddanych mu nieświadomych beretów...

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Według danych Państwowej Komisji Wyborczej z 20,94 proc. obwodów, Bronisław Komorowski otrzymał w II turze wyborów prezydenckich 50,61 proc. głosów, a Jarosław Kaczyński - 49,39 proc. Frekwencja - 54,59 proc.

Wg cząstkowych danych z niemal 21 proc. obwodów Komorowski otrzymał 1 616 775 głosów, a Kaczyński - 1 577 612.

PKW podała dane z 5 tys. 398 lokali wyborczych, które stanowią 20,94 proc.

____

Moim zdaniem tu jeszcze nie jest nic jasne. Wszystko okaże się dopiero jutro.

komaro 0

komaro

Użytkownik
Firmy realizujące sondaże skompromitowały się w I turze wyborów, dlatego z dystansem odnosiłem się do tych wyników. Biorąc pod uwagę również wyniki sondaży przedwyborczych nasuwa się stwierdzenie, że wyniki dostaje się takie, jakie się zamawia.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Tego, że zwycięstwo Komorowskiego byłoby znacznie wyższe, gdyby jego rywalem był Lech Kaczyński. Z czym ciężko się zgodzić, bo naprawdę Lech choćby wśród socjalistów cieszył się dużo większą sympatią. Na pewno mniej osób głosowałoby przeciwko niemu.

jose-41859 20

jose-41859

Użytkownik
JK tracił ponad 20% więc to żaden dowód.
Teraz widzimy jakie są wyniki sondaży ...
Panie Smoleńsk, Smoleńsk i jeszcze raz Smoleńsk. Życie jest okropne i nic tak nie wzbudza poparcia jak śmierć bliskiej osoby.

Do góry Bottom