jose-41859
Użytkownik
Dlaczego GMark ?
P.S Fajny avatar
P.S Fajny avatar
Ten post nadaje się do łapu capu.no ja myśle. Zaslugujemy w koncu na normalny nowoczesny kraj, a nie propagowanie średniowiecznych mitów, totalną wladząę kościoła i poddanych mu nieświadomych beretów...
Taka jest mała różnica w głosach, że rano Kaczyński moze byc prezydentem ????Dlaczego GMark ?
P.S Fajny avatar
Wątpię w to i to bardzo. Pamiętaj że zawsze w wyborach pierwsze wyniki dla PKW spływają z wsi, więzień, szpitali itd. ale przede wszystkim z wsi gdzie poparcie Jarka jest bez apelacyjne.Taka jest mała różnica w głosach, że rano Kaczyński moze byc prezydentem ????
Już teraz jestem przekonany, że nie ma takiej opcji. Patrząc na to z jakich komisji spłynęły głosy na początku.Taka jest mała różnica w głosach, że rano Kaczyński moze byc prezydentem ????
Ty, skoro tak ogarniasz to na pewno zaszczycisz nas jakąś ciekawą puentą? Czy może nie widzisz problemu braku rozdziału kościoła od państwa? Kolega Norek może nie posiadł sztuki precyzyjnego wysławiania się, ale trudno odmówić mu racji.HAHAHAHAHAHAHA gościu Ty ogarniasz w ogóle choć po części politykę krajową? Czy tylko bazujesz na sloganach wygłaszanych przez media?
Który bez wątpienia stworzyłoby PO pstryknięciem palca po zdobyciu władzyZaslugujemy w koncu na normalny nowoczesny kraj
Pewnie, że to problem aby oddzielać sprawy i politykę stricte państwową od spraw kościelnych, ale pisanie i z góry przesądzanie, że jeśli prezydentem zostanie Jarek z partii PiS to na ulicę wyjdą wspomniane "mohery", a kościół przejmie władze jest prześmieszne ???? Ogólnie ludzie wypowiadający się w temacie wyborów i uważający, ze jedna ze stron po przejęciu władzy zrobi jakieś cuda i znacząco odmieni Polskę są chyba fanami doktora Judyma.Ty, skoro tak ogarniasz to na pewno zaszczycisz nas jakąś ciekawą puentą? Czy może nie widzisz problemu braku rozdziału kościoła od państwa? Kolega może nie posiadł sztuki precyzyjnego wysławiania się, ale trudno odmówić mu racji.
Nie wiedziałem, że Tusk jest na smyczy Rydzyka.????Kościół nie musi przejmować władzy, on ją ma. Może nie sam kościół, bo hierarchowie obecnie stracili kontrolę, ale mafia toruńska dyktuje warunki.
To jeśli tak to główny elektorat Komorowskiego już jest podliczony..Wątpię w to i to bardzo. Pamiętaj że zawsze w wyborach pierwsze wyniki dla PKW spływają z wsi, więzień, szpitali itd.
Też mam taką nadzieję.Tymczasem Kaczyński obejmuje prowadzenie. Zwyciężymy!
Wyczytałem, że prawdopodobnie między godziną 2-3 w nocy PKW poda wyniki z ok. 90-95 proc. obwodów głosowania.Orientuje się ktoś kiedy zostaną podane kolejne wyniki cząstkowe? Czy jeszcze w przeciągu około 1-2 godziny czy dopiero jutro rano?