>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie według Forum Bukmacherskiego

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Ja apeluję przyjacielu o to, żebyś nie robił kloaki i sprowadzał dyskusji do poziomu bagna. Można udowodnić - bardzo łatwo zresztą - że Komorowskiego jak i PO popierają/poparli kryminaliści. A teraz chcę dowodu, że Kaczyńskiego popierają &quot;ludzie upośledzeni&quot;?

Już nie mówiąc o tym, że takie inwektywy kłócą się z hasłem &quot;Zgoda buduje&quot;. Ale co tam hasła...
Wyniki wyborów w Szpitalach psychiatrycznych:
Andrychów
PiS 51,3%
PO 28,2%
PSL 10,3%
LPR 5,1%
SO 5,1%
Gorlice
PiS 62,1%
PO 24,2%
PSL 7,6%
LiD 4,5%
Kraków - Babińskiego
PiS 46,5%
PO 32,4%
LiD 7,6%
PSL 5,4%

Lublin - Abramowice
PiS 37,1%
PO 34%
LiD 14,4%
PSL 9,3%

Lublin - Głuska 1
PiS 59,1%
PO 31,8%
LiD 4,5%
SO 4,5%
Międzyrzecz
PO 43,7%
LiD 23,4%
PiS 21,9%
PSL 7,2%
Morawica
PiS 30,6%
LiD 17,7%
PSL 14,5%
PO 14,5%
LPR 9,7%
SO 6,5%
PPP 6,5%
Olsztyn
PiS 28%
PO 24%
LiD 22%
PSL 8%
SO 8%
LPR 6%
PPP 4%
Pruszków - Tworki
PiS 35%
PO 34%
PSL 13,2%
LiD 9,4%
Radecznica
PiS 42,9%
PO 20,4%
PSL 14,3%
SO 12,2%
LiD 6,1%
LPR 4,1%
Stronie Śląskie
PiS 30,6%
LiD 22,2%
PO 19,4%
PSL 11,1%
SO 8,3%
PPP 5,6%
Świecie
LiD 38,5%
PiS 20,5%
PO 20,5%
LPR 12,8%
PSL 7,7%

midel 189

midel

Użytkownik
Mój jest prosty i krótki. Wyniki wyborów wśród kryminalistów. Twoja kolej.
Czyli liczb nie chcesz podać, spodziewałem się. (nie kwestionuję wyników, ale rzucanie hasłami bez pokrycia w liczbach mnie bawi)

Zaczynam od Szczecina, ponieważ to &quot;bastion Komorowskiego&quot;:

http://prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/320000/326201_191.html

To teraz propoowski Poznań:

http://prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/300000/306401_295.html
http://prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/300000/306401_293.html

Rzeszów, stolica (nazywajcie sobie jak chcecie województwo podkarpackie)

http://prezydent2010.pkw.gov.pl/PZT/PL/WYN/P/180000/186301_90.html

Mam pokazywać dalej?

choderek 11

choderek

Użytkownik
Wyniki wyborów w Szpitalach psychiatrycznych:
Andrychów
PiS 51,3%
PO 28,2%
PSL 10,3%
LPR 5,1%
SO 5,1%
Gorlice
PiS 62,1%
PO 24,2%
PSL 7,6%
LiD 4,5%
Kraków - Babińskiego
PiS 46,5%
PO 32,4%
LiD 7,6%
PSL 5,4%

Lublin - Abramowice
PiS 37,1%
PO 34%
LiD 14,4%
PSL 9,3%

Lublin - Głuska 1
PiS 59,1%
PO 31,8%
LiD 4,5%
SO 4,5%
Międzyrzecz
PO 43,7%
LiD 23,4%
PiS 21,9%
PSL 7,2%
Morawica
PiS 30,6%
LiD 17,7%
PSL 14,5%
PO 14,5%
LPR 9,7%
SO 6,5%
PPP 6,5%
Olsztyn
PiS 28%
PO 24%
LiD 22%
PSL 8%
SO 8%
LPR 6%
PPP 4%
Pruszków - Tworki
PiS 35%
PO 34%
PSL 13,2%
LiD 9,4%
Radecznica
PiS 42,9%
PO 20,4%
PSL 14,3%
SO 12,2%
LiD 6,1%
LPR 4,1%
Stronie Śląskie
PiS 30,6%
LiD 22,2%
PO 19,4%
PSL 11,1%
SO 8,3%
PPP 5,6%
Świecie
LiD 38,5%
PiS 20,5%
PO 20,5%
LPR 12,8%
PSL 7,7%
Okej, dobry dowód. Niemniej jednak, czuję się osobą nieupośledzoną, a mimo to głosowałem na Jarka. Na koniec jeszcze dodam, że znacznie gorsze zdanie mam o kryminalistach niż PACJENTACH w SZPITALACH psychiatrycznych, ale to tak swoją droga. Pokój wszystkim i dobrej nocy. Ema.

midel 189

midel

Użytkownik
Okej, dobry dowód. Niemniej jednak, czuję się osobą nieupośledzoną, a mimo to głosowałem na Jarka. Na koniec jeszcze dodam, że znacznie gorsze zdanie mam o kryminalistach niż PACJENTACH w SZPITALACH psychiatrycznych, ale to tak swoją droga. Pokój wszystkim i dobrej nocy. Ema.
Natomiast ja nie jestem kryminalistą a głosowałem na Bronka. Czyli pisowskie argumenty o więzieniach i próba wtrącania wyborców PO do worka to czysta hipokryzja, bo skoro wyborcy PO to bandyci to wyborcy PiS to &quot;czubki&quot;.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Ja nie zarzucam nikomu, kto głosuje na Kaczyńskiego, że jest upośledzony, ale głosując na PO nie muszę być utożsamiany z więźniami ;) w tym wypadku zaistniała zasada ząb za ząb i PO dosadnie odbiło piłeczkę, Peace (nie mylić z PiS&#39;em :p ???? )

choderek 11

choderek

Użytkownik
Natomiast ja nie jestem kryminalistą a głosowałem na Bronka. Czyli pisowskie argumenty o więzieniach i próba wtrącania wyborców PO do worka to czysta hipokryzja, bo skoro wyborcy PO to bandyci to wyborcy PiS to &quot;czubki&quot;.
Pytanie czy lepiej być czubkiem, czy bandytą? Ja nie mam problemu z odpowiedzią na to pytanie.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Myślę, że raczej nikt z piszących tutaj nie musi. Dajcie już z tym spokój i tak Wasze głosy są mniej warte niż głosy trzech meneli, wieśniaków, czubków albo kryminalistów ;]

Postów nie przenosiłem, ale napisałem w politycznych, możesz zobaczyć i coś napisać :razz:

A tak a propo tych kłótni, to co to za różnica czy głosuje ktoś ze wsi czy z miasta czy z wyższym wykształceniem czy bez:?:

norek89 0

norek89

Użytkownik
A tak a propo tych kłótni, to co to za różnica czy głosuje ktoś ze wsi czy z miasta czy z wyższym wykształceniem czy bez:?:
a np to jakie ma argumenty, czym się kieruje w wyborze, jaką ma wiedzę o polityce ( potrafi samodzielnie ocenić wady i zalety poszczególnych &quot;myśli&quot; politycznych) Umówmy się, że ludzie z wykształceniem podstawowym głosujący na Kaczyńskiego nie mają pojęcia o polityce, nie mają konkretnych argumentów, często kierują się agresją i nienawiścią których prowokatorem jest kościoł.

midel 189

midel

Użytkownik
Dla wagi głosu żadna. Dla motywów oddania głosu bywa ogromna.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
a np to jakie ma argumenty, czym się kieruje w wyborze, jaką ma wiedzę o polityce ( potrafi samodzielnie ocenić wady i zalety poszczególnych &quot;myśli&quot; politycznych) Umówmy się, że ludzie z wykształceniem podstawowym głosujący na Kaczyńskiego nie mają pojęcia o polityce, nie mają konkretnych argumentów, często kierują się agresją i nienawiścią których prowokatorem jest kościoł.

Ale podejrzewam, że np sporo osób z podstawowym bądź średnim które głosowały to np ludzie, którzy za czasów PRL-u nie mieli szans na studiowanie. A tacy ludzie widzieli na własne oczy dużo więcej polityki niż młodzi po studiach. Poza tym tacy mają więcej życiowego doświadczenia, a jak wiadomo doświadczenie jest najlepszą wiedzą.
Więc ja nie widzę, żadnego powodu, żeby deprecjonować tych z podstawowym czy średnim wykształcenieem.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Co za bzdury... Nauczyciele to przecież świetnie wykształcona część społeczeństwa, ale co np. nauczycielka angielskiego ma wiedzieć o polityce czego nie wie rolnik? Tak się składa, że obydwoje nie mają o tym pojęcia i jedno zagłosuje na tego, który zapowie np. zwiększenie płac dla nauczycieli, a drugie na tego co zwiększy dopłaty bezpośrednie. Każdy głosuje na tego, co więcej mu może załatwić.
Ludzie z podstawowym może i są pod dużym wpływem Kościoła, ale ludzie z wyższym też mają swoich mentorów, których tak naprawdę mało obchodzą. Więc wszystkie Twoje &quot;argumenty&quot; to po prostu czysta demagogia dla głupich.
Dokładnie Midel, &quot;bywa&quot;. Sam wiesz, że to tak samo &quot;głupie&quot; głosy, przecież u nas wszyscy narzekają, a w Sejmie cały czas siedzą ci sami ludzie...

midel 189

midel

Użytkownik
Dokładnie Midel, &quot;bywa&quot;. Sam wiesz, że to tak samo &quot;głupie&quot; głosy, przecież u nas wszyscy narzekają, a w Sejmie cały czas siedzą ci sami ludzie...
Siedzą, bo taka a nie inna jest ordynacja wyborcza, żeby ją zmienić trzeba nowych ludzi, koło się zamyka. Niestety, jesteśmy skazani na kolejne 20 lat na Ziobrę, Kurskiego, Palikota, Kempę, Wenderlicha, Niesiołowskiego czy Brudzińskiego.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Siedzą, bo taka a nie inna jest ordynacja wyborcza, żeby ją zmienić trzeba nowych ludzi, koło się zamyka. Niestety, jesteśmy skazani na kolejne 20 lat na Ziobrę, Kurskiego, Palikota, Kempę, Wenderlicha, Niesiołowskiego czy Brudzińskiego.
Albo przestaniemy głosować na podróbki i uda się wprowadzić, choćby kilku liberałów do Sejmu. Bo JOW nie uważam za lek na całe zło. Chociaż może wtedy udałoby się zrobić to, o czym napisałem.
A w końcu ktoś na wspomnianych wyżej głosuje... I to całkiem sporo grono, zarówno tych z podstawowym, jak i wyższym.

pakeroso 0

pakeroso

Użytkownik
Cieszmy się i radujmy, bo postawiłem stówkę na Komora. Szału nie ma, ale skoro rozdają za darmo, to co szkodzi stanąć w kolejce ;)

Do góry Bottom