>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

Wybory prezydenckie według Forum Bukmacherskiego

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Wieloletnia tendencja &#39;pro PO&#39; miast 100-500k nie zmieni się drastycznie w trakcie tych wyborów.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Tusk nie jest, ale co najmniej 20-25% elektoratu trzyma w garści rydzyk.

Zwyciężycie - na wsiach ????
A tam to jacyś gorsi Polacy mieszkają, czy jak? Prawo wyborcze przysługuje im tak samo, jak i miastowym. Nie kumam tego &quot;żartu&quot;. O tym, u kogo PO ma największe poparcie też można pogadać. Postawiłbym wszystkie pieniądze, że wśród byłych agentów UB,SB czy członków PZPR Komorowski dostał ponad 80%.

midel 189

midel

Użytkownik
A tam to jacyś gorsi Polacy mieszkają, czy jak? Prawo wyborcze przysługuje im tak samo, jak i miastowym. Nie kumam tego &quot;żartu&quot;. O tym, u kogo PO ma największe poparcie też można pogadać. Postawiłbym wszystkie pieniądze, że wśród byłych agentów UB,SB czy członków PZPR Komorowski dostał ponad 80%.
Chcesz mnie zapytać czy uważam ludzi z wyższym wykształceniem za lepszych od ludzi z podstawowym?

Większość z was twierdzi, że Komorowski wygra, bo podliczą głosy z większych miast. Być może.. Ale przypominam, że wiedze, iż Komorowski ma tam większe poparcie jest tez z sondaży, a jak one odzwierciedlają rzeczywistość widzieliśmy..
W tym momencie w miastach jest 55-45 Komorowski

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Chcesz mnie zapytać czy uważam ludzi z wyższym wykształceniem za lepszych od ludzi z podstawowym?

W tym momencie w miastach jest 55-45 Komorowski
Za lepszych w jakim sensie?
Powiedz, czy więźniów i byłych agentów uważasz za lepszych ludzi niż wieśniacy?

choderek 11

choderek

Użytkownik
Tusk nie jest, ale co najmniej 20-25% elektoratu trzyma w garści rydzyk.

Zwyciężycie - na wsiach i w USA ????
Żenada. A przecież sympatycy PO to w zdecydowanej większości ludzie po studiach. No cóż, szkoda...
&quot;Chcesz mnie zapytać czy uważam ludzi z wyższym wykształceniem za lepszych od ludzi z podstawowym? &quot;
Ja chcę. Są lepsi?

midel 189

midel

Użytkownik
Za lepszych w jakim sensie?
Powiedz, czy więźniów i byłych agentów uważasz za lepszych ludzi niż wieśniacy?
Za lepszych po prostu. Czy uważasz, że ludzie w &quot;domach opieki społecznej&quot;, których nie można samych na ulicę puścić, bo mogą nie wrócić powinni decydować o losach kraju? Zaczynamy przechodzić ze skrajności w skrajność. Jak dla mnie więźniowie nie powinni mieć prawa wyborczego. To jest moje prywatne zdanie.

Ja chcę. Są lepsi?

Żenada. A przecież sympatycy PO to w zdecydowanej większości ludzie po studiach. No cóż, szkoda...
Żenada? W czym? Napisałem prawdę.

choderek 11

choderek

Użytkownik
Za lepszych po prostu. Czy uważasz, że ludzie w &quot;domach opieki społecznej&quot;, których nie można samych na ulicę puścić, bo mogą nie wrócić powinni decydować o losach kraju? Zaczynamy przechodzić ze skrajności w skrajność. Jak dla mnie więźniowie nie powinni mieć prawa wyborczego. To jest moje prywatne zdanie.
Jak dla mnie idioci nie powinni mieć prawa wyborczego. To jest moje prywatne zdanie. No offence.

choderek 11

choderek

Użytkownik
I co w tym takiego śmiesznego.
Dokładnie. Ale mówią tak: Człowiek ze wsi wyjdzie, wieś z człowieka nigdy. Żałuję takich ludzi, bez dwóch zdań.

Żenada? W czym? Napisałem prawdę.
Pokój przyjacielu. Mogę Ci jedynie życzyć, żebyś nie dzielił ludzi na lepszych i gorszych przez wzgląd na wykształcenie. Będę trzymał kciuki za Twoje powodzenie.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Ale sam wiesz, że przesadzasz. To jest dupokracja i głos wieśniaka, złodzieja, mordercy, profesora, mój, Twój liczy się tak samo i nie ma co wypominać, kto kogo popiera. W sensie wypominania większych grup społecznych.
Komorowski otrzymał olbrzymie poparcie kryminalistów, ok. Nie to mnie odstraszyło do głosowania na niego. Poparcie Kwaśniewskiego, Cimoszewicza i innych komunistów ostatecznie przekonało mnie, że na nikogo z PO nigdy nie mogę zagłosować.

Przesadzacie. Midel na pewno idiotą nie jest. On mocno kibicuje PO, Wy PIS-owi no i ok. Na argumenty za bardzo nie możecie podyskutować, bo obydwie strony musiałyby bronić przegranej sprawy, więc wszystko sprowadzałoby (a tak naprawdę cały czas się sprowadza) do wypominania błędów rywali.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
ml1916, przecież to nie są komuniści tylko &#39;politycy lewicowi średnio-starszego pokolenia&#39; czyż nie?

Come on. Keep it real :p

midel 189

midel

Użytkownik
Komorowski otrzymał olbrzymie poparcie kryminalistów, ok. Nie to mnie odstraszyło do głosowania na niego. Poparcie Kwaśniewskiego, Cimoszewicza i innych komunistów ostatecznie przekonało mnie, że na nikogo z PO nigdy nie mogę zagłosować.
Ok, ale mam wrażenie, że niektórzy forsują zdanie, że &quot;komorowskiego popierają bandyci&quot;. W takim razie Kaczyńskiego popierają bez obrazy dla nikogo &quot;ludzie upośledzieni&quot;. Ale z tego nie można wysnuwać wniosków ???? Po prostu nie ma sensu dyskutować o grupach skrajnych, ja tak uważam. Co innego wieś, miasteczko czy metropolia, nie mówiąc o wykształceniu.

Ujdzie, ale średni to żart, jeśli trzeba go objaśniać...
Skoro nie rozumiesz to twój problem.

ml1916 0

ml1916

Użytkownik
Ok, ale mam wrażenie, że niektórzy forsują zdanie, że &quot;komorowskiego popierają bandyci&quot;. W takim razie Kaczyńskiego popierają bez obrazy dla nikogo &quot;ludzie upośledzieni&quot;. Ale z tego nie można wysnuwać wniosków ????

Wiesz, tak swoją drogą to myślę, że jeśli ktoś naprawdę szczerze ich popiera to naprawdę coś musi być z nim nie tak ????

Kowboj, Jarek nie jest moim mentorem, więc pozostanę przy starym nazewnictwie.

choderek 11

choderek

Użytkownik
Ok, ale mam wrażenie, że niektórzy forsują zdanie, że &quot;komorowskiego popierają bandyci&quot;. W takim razie Kaczyńskiego popierają bez obrazy dla nikogo &quot;ludzie upośledzieni&quot;. Ale z tego nie można wysnuwać wniosków ????

Ja apeluję przyjacielu o to, żebyś nie robił kloaki i sprowadzał dyskusji do poziomu bagna. Można udowodnić - bardzo łatwo zresztą - że Komorowskiego jak i PO popierają/poparli kryminaliści. A teraz chcę dowodu, że Kaczyńskiego popierają &quot;ludzie upośledzeni&quot;?
Już nie mówiąc o tym, że takie inwektywy kłócą się z hasłem &quot;Zgoda buduje&quot;. Ale co tam hasła...

midel 189

midel

Użytkownik
Ja apeluję przyjacielu o to, żebyś nie robił kloaki i sprowadzał dyskusji do poziomu bagna. Można udowodnić - bardzo łatwo zresztą - że Komorowskiego jak i PO popierają/poparli kryminaliści. A teraz chcę dowodu, że Kaczyńskiego popierają &quot;ludzie upośledzeni&quot;?
Ja mam zacząc od dowodów czy ty zaczniesz?

Do góry Bottom