Pamiętam te czasy, głównie jako niestabilność polityczną, "wielkie afery", jedna goniąca za drugą i ciągłe kłótnie na linii rząd - opozycja oraz między sojusznikami o wpływy (PiS, Samoobrona i LPR).ale jak Kaczyński J. był premierem a Kaczyński L. był prezydentem to nie było monopolu władzy? był jeszcze większy, już nie tylko partyjny, był monopol rodzinny.
Pokazli równo o 20:00Już wiem. TVN miał, że Jarek wygrał i nie chcą pokazać
Tyle samo było koszulek "głosuję na Jarka"Najbardziej śmieszyły mnie dzieciaki w koszulkach "Głosuję na Bronka!". Jak oni uzyskają prawo wyborcze to może w Polsce będzie olimpiada...
W 1 turze była większa.no ale co no śmiesznie trochę. Taka duża dysproporcja. :|
A czyje? od razu pokazali swoje - o 20:00Ale TVN nie pokazał własnych wyników.
Mam rację czy nie - koniec tematu.nie płacz że twój kandydat nie wygrał.
kukla 100% racji, ludzie stali się naiwni wierząc w przemianę Jarka, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
trzeba być mocno ograniczonym i nie mieć własnego zdania, żeby uwierzyć w nagle ugrzecznionego, spokojnego jarka. już tu kilku pisało o zmianie obywatelstwa - droga wolna. im mniej oszołomów w kraju tym lepiej.nie płacz że twój kandydat nie wygrał.
kukla 100% racji, ludzie stali się naiwni wierząc w przemianę Jarka, ale na szczęście wszystko skończyło się dobrze.
nie płacze tylko przestańcie o tym gadać tutaj. Dyskusje na temat wyborów jest gdzie indziej kolego. ModTeam niech się za was weźmie i je przeniesie.nie płacz że twój kandydat nie wygrał.
Chodzi mi o to, ze Tobet miał chyba zakład , która stacja będzie najbliżej ostatecznego wyniku, a TVN nie podał swoich, tylko podaż te SMG/KRC dla TVP oraz HomoHomini dla Polsatu.christopher48 - coś pieprzysz ????
ale spoko.. jak chcecie o tym pogadać to zapraszam do dizału o polityce.
TVN 24 miał swoje wyniki bo widziałem porównanie...Chodzi mi o to, ze Tobet miał chyba zakład , która stacja będzie najbliżej ostatecznego wyniku, a TVN nie podał swoich, tylko podaż te SMG/KRC dla TVP oraz HomoHomini dla Polsatu.
Gruba przesada, nie wiem po co on to powiedział.A tymczasem Kolbe i Popiełuszko przewracają się w grobie słysząc słowa o "męczeńskiej śmierci" pod Smoleńskiem.
i to, przy wszystkich minusach Komorowskiego, odróżnia go od Kaczyńskiego...A tymczasem Kolbe i Popiełuszko przewracają się w grobie słysząc słowa o "męczeńskiej śmierci" pod Smoleńskiem.
Możliwe, że się mylę, ale z tego co pamiętam to PiS w 2007 roku otrzymał więcej głosów niż w 2005. Więc poparcia tak naprawdę nie utracił, jak to było w przypadku AWS-u, UW czy SLD. Po prostu sporo lewaków przeszło na stronę PO.Po rzeczywiście nie osiągnęło niesamowitego wyniku, jednak to dalej sukces. W Polsce rzadkością jest, utrzymanie wysokiego wyniku w kolejnych wyborach a już rzeczą niespotykaną zwycięstwo 2 razy pod rząd.
Teraz na pewno nie będzie im śpieszno do wyborów (swoją drogą - co to za posrany kraj, żeby co chwilę robić przyspieszone wybory albo o nich dyskutować?).
Mają okazję się wykazać i udowodnić, że są choć trochę lepsi niż PiS.