>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wybory parlamentarne 2011

Status
Zamknięty.
hajduk 124

hajduk

Forum VIP
nie rozumiem skąd to PSL bierze tyle głosów, co z ludźmi gadałem nikt nie mówił o nich, spotów też mało, chyba że się wstydzą przyznawać, teraz pewnie będą śmieszne koalicje, lewaki z prawicą, itp. Będzie tego, nie ma się co bagnem politycznym przejmować.

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
No to akurat wina tylko jego partii, że nie potrafili zebrać odpowiedniej liczby podpisów. Akurat gość kandydujący od 20 lat powinien mieć to opanowane. Ale Korwin liczył na ponad 10%, więc nawet 1.1 z połowy okręgów to trochę mało
Olek wiemy kto wykończył Korwina, jakby zarejestrowali go we wszystkich okręgach wyborczych to spokojnie by miał 5-7%

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Krzysztof co każde wybory Korwin ma &quot;już mieć&quot;, &quot;już wejść&quot;, &quot;już być blisko&quot;. Niestety ta baletnica jest kiepska i wszystko jej przeszkadza, a najbardziej słabe poparcie.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Krzysztof co każde wybory Korwin ma &quot;już mieć&quot;, &quot;już wejść&quot;, &quot;już być blisko&quot;. Niestety ta baletnica jest kiepska i wszystko jej przeszkadza, a najbardziej słabe poparcie.
Dokładnie,a ludzie będą wszędzie szukać przyczyn jego porażki,zamiast poszukać na &quot;własnym podwórku&quot;.

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Z racji faktu, że u mnie Korwina nie było na listach zagłosowałem na kandydata PiS do Sejmu i kandydata PO do Senatu. Chciałem oddać głosy na Palikota, ale jak zobaczyłem &quot;jedynkę&quot; na Pomorzu to podziękowałem (przyp. Biedroń - naczelny homosiuf).
Ale mówisz, o którym Pomorzu :?:

Olek wiemy kto wykończył Korwina, jakby zarejestrowali go we wszystkich okręgach wyborczych to spokojnie by miał 5-7%
Może by miał, może by nie miał, cholera wie.
Była wielka mobilizacja, miało być tak pięknie, a podpisy się jakoś same nie zebrały. Nie wiem ile mu odrzucili, ile zaakceptowali, ale balonik z Nową Prawicą był mega nadmuchany.

assitalia 6K

assitalia

Użytkownik
Cóż... widocznie wszyscy wyznawcy Korwina woleli pójść do buka niż na wybory ???? ewentualnie jak to ich guru kiedyś głosił jechali bez pasów i mieli wypadek.
Najgorsze ze najprawdopodobniej będzie powtórka z rozrywki i kolejne 4 lata będa przespane...
Wyznawcy Korwina uznali, że nie pójdą na wybory bo po co, skoro PKW zabrała im możliwość głosowania na swoich kandydatów ???? Ale Ty, wyborco PEŁO tego nigdy nie zrozumiesz.

K 33

kovalem

Użytkownik
A i jeszcze jedna ciekawa rzecz.
Byłem z kumplem, blisko siebie zaznaczaliśmy głosy. Były tam markery, kumpel dotknął kurtką i się rozmazało..
Ciekawe ( nie knuję teorii spiskowej ). Tylko luźne spostrzeżenie :)

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Wyznawcy Korwina uznali, że nie pójdą na wybory bo po co, skoro PKW zabrała im możliwość głosowania na swoich kandydatów ???? Ale Ty, wyborco PEŁO tego nigdy nie zrozumiesz.
Na szczęście byli też wyborcy PiSu, Palikota, PSL i SLD, którzy olali Korwina i jego wyznawców ciepłym moczem.

qozi 4,8K

qozi

Forum VIP
Trzeba poczekać na wyniki z PKW bo jeśli potwierdzi się prognoza pogody z Homini to prócz PSLu będzie Tusk musiał dobrać Palikota bądź SLD do koalicji, a jak można było słyszeć to w trakcie kampanii bronił się rękami i nogami od tego, ale nie zdziwi mnie jeśli Palikot będzie w rządzie bo wiadomo, czego to człowiek nie zrobi dla władzy...

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Sondaże zazwyczaj spadają zwycięzcom, ale niewiele. Podejrzewam, że Platforma skończy na 37, a reszta się podzieli na pozostałych.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom