>>>BETFAN - BONUS 200% do 400 ZŁ <<<<
>>> BETCLIC - ZAKŁAD BEZ RYZYKA DO 50 ZŁ + GRA BEZ PODATKU!<<<
>>> FUKSIARZ - 3 PROMOCJE NA START! ODBIERZ 1060 ZŁ<<<

wybory parlamentarne 2011

Status
Zamknięty.
m0nki 187

m0nki

Użytkownik
największą porażkę SLD poniosło...
PO+PSL mają większość, ale to dopiero sondaże ???? ale dzięki temu może Palikota nie będzie przy władzy
zobaczymy jak zaczną napływać oficjalne komunikaty

konrad140 2,5K

konrad140

Forum VIP
radzę czekac z większymi wnioskami bo rozbieżności są dość duże , szczególnie jeśli chodzi o Ruch Palikota, PSL i SLD ale w sumie to niczego nei zmienia.
PO na kolejne 4 lata :|

krzysztof1985 68

krzysztof1985

Użytkownik
Ludzie powiedzcie mi czy Polacy są tacy głupi :?:
39,1% dla PeŁO :?: To ja mam propozycję niech zadłużenie Tuska i jego rządu spłacą jego wyborcy.
Przecież za 1-2 lata wzrośnie CIT o ok 4-5% (zobowiązanie do Pakietu podatkowego Donka)
W 2013 roku energia elektryczna wzrośnie o ok 110% (pakiet klimatyczny).
O Zusie nie mówię.
No ale brawo -dług publiczny nas zabije, tak samo jak zabija Grecję (zadłużyła się przed IO, tak samo Portugalia (ME 2004) )

S 0

speedywwy

Użytkownik
Cóż... widocznie wszyscy wyznawcy Korwina woleli pójść do buka niż na wybory ???? ewentualnie jak to ich guru kiedyś głosił jechali bez pasów i mieli wypadek.
Najgorsze ze najprawdopodobniej będzie powtórka z rozrywki i kolejne 4 lata będa przespane...

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Palikot ładnie przepracował okres przedwyborczy i solidny wynik zanotował, dobre i to. Przynajmniej bet siadł.
A Korwin liczył na ponad 10% ????

fabik10 106

fabik10

Użytkownik
Palikot ładnie przepracował okres przedwyborczy i solidny wynik zanotował, dobre i to. Przynajmniej bet siadł.
Salon wszystko za niego zrobił. Korwin z taka promocją w TV też by tyle miał. Szkoda, że na dewiacji można tyle ugrać.

kowboj 143

kowboj

Użytkownik
Jak widać Janusz przekonał nie tylko &quot;oszołomionych studentów&quot; jak powiedziano o elektoracie Korwina. Nie wiem z kogo się bardziej śmiać, z SLD, czy z Korwina.

pete1989 1,1K

pete1989

Użytkownik
Jak widać Janusz przekonał nie tylko &quot;oszołomionych studentów&quot; jak powiedziano o elektoracie Korwina. Nie wiem z kogo się bardziej śmiać, z SLD, czy z Korwina.
Zdecydowanie z Korwina,przecież taka miała być mobilizacja jego wyborców????

olo 2,4K

olo

Użytkownik
Przecież Korwin z winy PKW startował z połowy okręgów, więc zero beki.
Znak ktoś wynik sondażu Homo Homini.

No to akurat wina tylko jego partii, że nie potrafili zebrać odpowiedniej liczby podpisów. Akurat gość kandydujący od 20 lat powinien mieć to opanowane.

Ale Korwin liczył na ponad 10%, więc nawet 1.1 z połowy okręgów to trochę mało :-|

macieqleo 5,3K

macieqleo

Użytkownik
No to akurat wina tylko jego partii, że nie potrafili zebrać odpowiedniej liczby podpisów. Akurat gość kandydujący od 20 lat powinien mieć to opanowane.

Ale Korwin liczył na ponad 10%, więc nawet 1.1 z połowy okręgów to trochę mało :-|
ale wiesz że pieprzysz od rzeczy, prawda?

jacekk 208

jacekk

Użytkownik
Z racji faktu, że u mnie Korwina nie było na listach zagłosowałem na kandydata PiS do Sejmu i kandydata PO do Senatu. Chciałem oddać głosy na Palikota, ale jak zobaczyłem &quot;jedynkę&quot; na Pomorzu to podziękowałem (przyp. Biedroń - naczelny homosiuf).

kamil90 69

kamil90

Użytkownik
Salon wszystko za niego zrobił. Korwin z taka promocją w TV też by tyle miał. Szkoda, że na dewiacji można tyle ugrać.
Dokładnie, Palikot w mediach był non stop. W TVN to kilka razy w tygodniu były z nim przeprowadzane wywiady. A Korwin? Istniał tylko w radiu. Do TV nie był w ogóle zapraszany. Do tego przecież głosował tylko w połowie okręgów!
Nie rozumiem dlaczego niby śmiać się z Korwina. Zresztą lepiej poczekać na oficjalne wyniki, niż teraz ferować jakieś jednoznaczne opinie.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom