Olek wiemy kto wykończył Korwina, jakby zarejestrowali go we wszystkich okręgach wyborczych to spokojnie by miał 5-7%No to akurat wina tylko jego partii, że nie potrafili zebrać odpowiedniej liczby podpisów. Akurat gość kandydujący od 20 lat powinien mieć to opanowane. Ale Korwin liczył na ponad 10%, więc nawet 1.1 z połowy okręgów to trochę mało
Dokładnie,a ludzie będą wszędzie szukać przyczyn jego porażki,zamiast poszukać na "własnym podwórku".Krzysztof co każde wybory Korwin ma "już mieć", "już wejść", "już być blisko". Niestety ta baletnica jest kiepska i wszystko jej przeszkadza, a najbardziej słabe poparcie.
Ale mówisz, o którym Pomorzu :?:Z racji faktu, że u mnie Korwina nie było na listach zagłosowałem na kandydata PiS do Sejmu i kandydata PO do Senatu. Chciałem oddać głosy na Palikota, ale jak zobaczyłem "jedynkę" na Pomorzu to podziękowałem (przyp. Biedroń - naczelny homosiuf).
Może by miał, może by nie miał, cholera wie.Olek wiemy kto wykończył Korwina, jakby zarejestrowali go we wszystkich okręgach wyborczych to spokojnie by miał 5-7%
Ja noszę się ze zmianą obywatelstwa ????Niestety. Może jeszcze Palikot się połączy z PO ? Emigracja czeka Nas
Wyznawcy Korwina uznali, że nie pójdą na wybory bo po co, skoro PKW zabrała im możliwość głosowania na swoich kandydatów ???? Ale Ty, wyborco PEŁO tego nigdy nie zrozumiesz.Cóż... widocznie wszyscy wyznawcy Korwina woleli pójść do buka niż na wybory ???? ewentualnie jak to ich guru kiedyś głosił jechali bez pasów i mieli wypadek.
Najgorsze ze najprawdopodobniej będzie powtórka z rozrywki i kolejne 4 lata będa przespane...
Nie wiesz co mówisz...Ja noszę się ze zmianą obywatelstwa ????
Na szczęście byli też wyborcy PiSu, Palikota, PSL i SLD, którzy olali Korwina i jego wyznawców ciepłym moczem.Wyznawcy Korwina uznali, że nie pójdą na wybory bo po co, skoro PKW zabrała im możliwość głosowania na swoich kandydatów ???? Ale Ty, wyborco PEŁO tego nigdy nie zrozumiesz.